Historikk

Ons. 11. nov. 2020 The Naked Lunch - AVLYST.

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Phil McDermott - gitar
 • Tommi Haukland - trommer
 • Gunnar Hagbo - sax
 • Domenique Brakeva - trombone
 • Hildegunn Gjedrem - vokal
 • Inge Enoksen - tangenter
 • Mikaell Olsson - bass

 

Bandet «The Naked Lunch» består av et knippe hardtarbeidende musikere fra Stavangerregionen som nå tolker den legendariske musikken til  Steely Dan.

The Naked Lunch er nok et prosjektinitiativ fra den irsk/norske gitaristen Phil McDermott.  The Ozone Project, Mai jazz 2018, var hans forrige store prosjekt.

Som så ofte for har han med seg trommeslageren Tommi Haukland, en

«ringende rev» i bransjen.

 

Gunnar Hagbo, sax og Domenique Brakeva, trombone utgjør bandets blåserekke. Også disse fra Ozone prosjektet.

Hildegunn Gjedrem, en av Maijazz arti stene i 2019, fronter dette prosjektet på vokal. En feminim og utvilsom twist i dette repertoaret.

Inge Enoksen, keys -  er en kjent skikkelse i byens musikkliv. Han er den eneste i bandet med deltakelse i  2  MGP  finaler som låtskriver. I denne sammenheng fråtser han i favorittmaterialet sitt.

Bassisten Mikaell Olsson bringer også i denne sammenheng med seg sitt stilrene og elegante spill.

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 04. nov. 2020 Crazy Joe Blues Band - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kenn Hopen, vokal/munnspill
 • Dag Svendsen, Bass
 • Hallgeir Bjerke, Gitar
 • Åge Thorsen, Tromme
 • Anders Midthun, Tangent

Crazy Joe Rhythm `n Blues Band er ett 5-manns band fra Sandnes og Stavanger. Bandet har sitt særpreg i rå og hardsvingende musikk (som får godfoten til å trå litt ekstra..) og får sin inspirasjon fra blues-artister som The Blues Band, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Jonny Winter, Joe Bonamassa og mange flere.

    Bandet - som har bestått i vel 39 år, og med samme besetning siden 1986          spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegolvet.

Bandmedlemmer er: Dag Svendsen. bass; Hallgeir Bjerke. gitar; Åge Thorsen.trommer: Anders Midthun. tangent; Kenn Hopen. vokal/munnspill.

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 28. okt. 2020 Power Combo - på Residence

Powercombo

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Steffen Schrøder Vokal
 • Togga Gundersen-Gitar - Vokal
 • Glenn Junger, Gitar
 • Daniel Uhlas - Trommer

Power Combo ver etterhvert blitt et like etablert fenomen i Stavangers kulturliv som utepilsen i Vågen. I front står Steffen og Togga og hyler og vrir på strengene. De begynte på samme scene på 80-tallet og har siden dukket opp i uttallige sammenhenger både sammen der og hver for seg. Bandet har i tillegg en lei tendens til å ta publikums oppfordringer på alvor, selv om det ofte fører til ikke spesielt alvorlige versjoner av ønskelåter. Man skal ikke se bort fra at det kan forekomme overdoser av spektakulær gitaronani innimellom.

Power Combo var hos oss sist , ifølge arkivet, 4 mai 2016, så det begynner å bli noen år siden nå. Vi gleder oss vilt og hemningsløst til denne onsdagen...

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 21. okt. 2020 Samana Rising - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Hanne Sivertsen – Vokal
 • John David Didriksen – Bass
 • Leif Johan Flornes – Gitar
 • Vegard Pettersen - Gitar
 • Are Øverland – Trommer

Samana Rising spiller låter fra debutalbumet "Days Without You", live fra Varatun Gård i Sandnes.

Samana Rising startet høsten 2015. Bandet har hatt dagens besetning siden midten av 2017, og har tilhørighet på Jæren. Samana Rising har tidligere gitt ut singlene "Time to Wake Up", "Without Your Love" og "Dizzy".

Debutalbumet "Days Without You" ble annonsert vinteren 2019 og første singel "Another Day" ble sluppet den 20 mars, med tilhørende musikkvideo. Låten høstet gode kritikker og havnet på over 180 spillelister. Den har vært spilt i mer enn 73 land på Spotify alene, og ble fort bandets mest strømmede låt.

Debutalbumet "Days Without You" ble lansert 24 april.

Låtmaterialet er variert, og gjenspeiler bandmedlemmenes forskjellige inspirasjonskilder. Sjangeren er bluesrock men man kan høre elementer av pop, rock og soul i miksen.

Albumet åpner med klassisk bluesrock i låtene "Mountains" og "Not Up to You" via energisk boogieswing i "Taste of Life" og frem til den mektige balladen "Too Tiny". Side B åpner med "Hold On". De emosjonelle balladene "Your Way Out" og "Twisted" følger før "Another Day" tar lytteren tilbake til den tiden da bluesrock var mer kommersielt, med catchy refreng og gitarriff. Albumet avsluttes med låta "Clearly" en låt hvor disco møter bluesrock som garantert får dansefoten til å gå. Funkrocklåten "Be There" er bonusspor på CD og den digitale utgivelsen av albumet.

Tekster og melodier skrives av vokalist Hanne Sivertsen og musikken er komponert av gitaristene Leif John Flornes og Vegard Pettersen. Albumet er spilt inn i studioet Storyteller Recording på Kvernaland, med Jørgen Manke som produsent. Han har også mikset albumet mens Pete Maher i London har stått for mastring. Bandet har fått god hjelp av dyktige blåsere og korister på de fleste av låtene, noe som setter et sterkt preg på lydbildet.

Cover er laget av designer og fotograf Alexander AD fra Los Angeles. Bandet har hatt et spesielt samarbeid med ham helt siden de lanserte sin første singel i 2017.

Samana Rising har de siste årene hatt enn rekke konserter i området rundt Stavanger, og flere er planlagt i løpet av høsten 2020

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 14. okt. 2020 Butch Brox Bunch - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Vegard Brox – Gitar/Vokal
 • Tore Kristensen – Bass
 • Kurt Magne Nordbø – Trommer
 • John-Arne Stokkan - Tangenter

BUTCH BROX BUNCH

Gitarist og vokalist Vegard Brox samler en gjeng musikere under navnet BUTCH BROX BUNCH. Besetningen kan variere fra konsert til konsert, noe som gjør at man aldri helt vet hva man får rent uttrykksmessig, men høykvalitets blues/rock er alltid en garanti.

Musikkstilen ligger mot den rocka delen av bluesen og henter inspirasjon fra blues-rock-legender som Rory Gallagher, Johnny Winter,  ZZ Top, The Allman Brothers Band med fler og mye mer...

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)