Historikk

Ons. 12. aug. 2020 Joe Rusi Trio - på Residence

Joe Rusi Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Joe Rusi : Vokal og gitar
 • Brunjar Blomvik : Bass
 • Daniel Hinderaker : Trommer

Joe Rusi Trio

Denne onsdagen kommer Joe Rusi Trio og vi gleder oss veldig

Joe begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, gitar da han var 10 år og ble profesjonell musiker som 15 åring. I 2001 flyttet han til Flekkefjord og har siden vært aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet. Han har vært en svært aktiv musiker på klubb- og festivalscener i Norge og har også turneert utenlands (bl.a. USA-turne i 2012). Han jobber også som rektor på Lund kulturskole. ” Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter.

4. desember 2015 slapp Joe Rusi sitt solo debutalbume ”Who I Am” (BIGHCD1502) på Big H Records (CD og digitalt). Albumet er spilt inn i New Orleans med legender som Johnny Vidacovich (trommer), John Papa Gros (piano), James Singleton, Doug Belote og George Porter Jr (bass, the Meters) i kompet. Arne Skage Jr. (Reidar Larsen og Rita Eriksen) har produsert disse låtene som er spilt inn i the Music Shed i New Orleans våren 2015. Joe Rusi er i front med eminent gitarspill og sjelfull vokal som får fram heten, fuktigheten og rytmene fra the Crecent City. Låtene på albumet er et knippe egenkomponerte låter som syder av Louisiana soul, blues og r&b. I tillegg serverer Joe og bandet et par klassiske coverlåter fra New Orleans legender som Earl King og Allen Touissaint. Sistnevnte døde nylig og Joe sin versjon av ”Brickyard Blues” er en strålende hyllest til Allen Touissant og musikktradisjonen fra the Big Easy.

” -Farsund Avis “ Spilleglede som smitter over publikum, brilijant musiker.

”- Elvebyen Bluesklubb "Joe Rusi - haunting tunes and guitar work, soulful singing.

”- Dan Bowden (Electric Blues Guitar Workout) "Joe Rusi's guitar playing is simply great.

" Rick Peckham (Assistant Chair of the Guitar Department, Berklee College of Music) Joe har tidligere gitt ut et live-album og en EP men tar med denne utgivelsen steget helt ut og presenterer et fullt album med i hovedsak egen musikk. Siden 2013 har han også vært å høre på Radio Kvinesdal med ”Blues med Rusi”. Han har også blitt tildelt det prestisjetunge ”Celebrity Scholarship” av Berklee Collage of Music og fått Masters Certificate in Songwriting and Guitar (panel besående av bl.a. Steve Vai, Paul Simon, Herbie Hancock og Mark Mothersbaugh).

I 2017 kom Joe Rusi ut med et nytt album, "A tout le monde from...", også dette spillt inn i New Orleans. Med seg har han Arne Skage og en gjeng fantastiske New Orleans musikkere. Og bidrag fra Reidar Larsen på et par låter.

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 05. aug. 2020 Togga & The Good Time Bandits - på Residence

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

 • Togga Gundersen - gitar og vokal
 • Svein inge Bjørnevik - tangenter og vokal
 • Glenn Junger - bass
 • Tory Raugstad - Trommer

TOGGA & THE GOOD TIME BANDITS - på Residence

The Good Time Bandits er gitarist Togga Gundersens kompisband med alternerende besetning av gode musikalske kamerater.

Repertoaret er bredt og variert med klassiske fulltreffere fra fortiden, feiende flotte refrenger med raffe rockeriff, og snurrige improvisasjoner for musikkglade folk fra alle samfunnssfærer.

Denne gang har Togga fått med seg Svein Inge Bjørnevik på keys og vokal, Glenn Junger på bass og Tory Raugstad på trommer. 

Billetter kan kjøpes billigere på Goticket,no enn i døra og ved å vise medlemskort får du Bluespriser i baren.

Can-Coolers med logo selges i døra, 60kr for 1 eller 100kr for 2 - støtt klubben.

Dørene åpner kl. 19:30 og konsertstart er kl.20:00

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 29. juli 2020 Rhinos - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Det har vært noen års fravær, men har startet med ny besetning.

 • Pete Johansen - Sang Fele
 • Leffi Bredland - Gitar og Skeivt kor
 • Øyvind Lende - Bass og Skeivt kor
 •  Kylli (Torstein Kyllevik) Trommer
 • Steinar Oldereide: Tangenter

RHINOS

Rhinos ble dannet av godt etablerte musikere fra Sandnes og Stavanger, 2002. Bandet har spilt på flere av distriktets bluesklubber, båtcruise, pubber og lokale festivaler med stor suksess.

De spiller egenkomponert og coverversjoner inspirert av Tom Waits, Willie Nelson, Bob Dylan for å nevne noen. Og de lyder som Rhinos, skeivt og godt. Valg av repertoar, gjør at de skiller seg ut ifra mengden. Pete er en av distriktets sterkeste vokalister, som også spiller djevelske felesoloer fulgt opp av skeivegitartoner av Leffi, drivende Trommer og Bass av Kylli og Lende. En konsert med Rhinos er aldri den samme (Du vet aldri hva som hender) Dette fyrverkeriet av Swampy Rythm & Blues, Soul, Contry, Reggae og Rock bør du få med deg.

 

 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 22. juli 2020 Blue Rolf Band - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Rolf Lundquist - Vokal - gitar
 • Njål Møller - Gitar
 • Alan Moody - Bass
 • Trond Bøe - Trommer

 

Velkommen til sommer-konsert på Hotell Residence

BLUE ROLF BAND, er et lokalt band bestående av fire spilleglade personer som har tilbragt mange timer og år på scenen tilsammen.

Rolf Lundquist som er vokalist og front person har musikalsk erfaring fra de fleste musikk stiler men har en stor forkjærlighet for blues. Hans erfaring med CCR (Creedence CR) gjør at rå og røff blues passer like bra som melodiøse og følelsesfylte blues ballader. Bandet fylles denne gangen opp med tre fantastiske personer og musikere på følgende instrumenter:

Njål Møller - Gitar

Kjent fra flere band og en ivrig Sandnes bluesklubb tilhenger og deltager. Har spilt blues i årevis, i mange sammenhenger og band og med de beste innen blues-sjangeren.

Alan Moody - Bass

Alan er en musiker som trakterer flere instrumenter og musikk stiler og har lang erfaring som musiker både nasjonalt og internasjonalt. Har spilt og deltatt ved flere anledninger i Sandnes Bluesklubb. Alan er en musiker med et hjerte av gull.

Trond Bøe - Trommer

Trond er en musiker med lang musiker erfaring fra blant andre «Blue Chordettes» og med lang erfaring innen Sandnes bluesklubb. En musiker man setter pris på å spille med.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 15. juli 2020 Blues-Jam - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller - Kapellmester
 • Du?
 • noen andre også...
 • og flere...

Sommer-Blues på Hotell Residence

I sommer har vi blueskonserter, hver onsdag, på Hotell Residence, som ligger midt i byen, i Julie Eges Gate 5.

Vi tester ut nye lokaler og trenger derfor publikum. Hotellet i seg selv er fremdeles stengt, men vi holder til i baren i første etasje (Bar X). Medlemskortet gir dere Blues-priser i baren.

Sandnes Bluesklubb starter med ordinære onsdags-konserter fra den 19 august.

Blues-Jam

Vi har etterhvert hatt mange Jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer og andre kommer sammen for å spille blues. Kapellmester er også denne gang Njål Møller. Han har med seg noen lokale musikere, men hva som skjer og spilles, røper han ikke før de står på scenen. Ta  med deg godt humør og eventuelt et instrument, hvis du har lyst til å prøve deg på scenen.

Kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Alle er hjertelig velkomne til kveldens jam session i Sandnes Blues klubb...

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)