Historikk

Ons. 25. mars 2015 Vidar Busk & Eric "Slim" Zahl & S.W.

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vidar Busk - vokal og gitar
Eric "Slim" Zahl - vokal og gitar
Roald Brekke - bass
Atle Strøm - Trommer
Øystein - Tangenter

DETTE BLIR EN AFTEN FOR BLUESKLUBBENS HISTORIEBØKER. For denne kvelden får vi besøk av selveste Vidar Busk sammen med Eric "Slim" Zahl & The South West Swingers. Her forventer vi fullt hus så billetter bør en skaffe seg på forhånd. Her kunne vi ha skrevet 100 vis av linjer med hva disse artistene står for men vi nøyer oss med å si at dette er kremen av norske bluesartister.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB. VEL MØTT!!!

Ons. 18. mars 2015 The Blue Balls

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Gunnar Engen - bass
Jarle Børresen - keyboard og vokal
Per Riis - gitar og vokal
Knut Køningsberg - trommer
Arnt Ove Kvernenes - munnspill

Et gjensyn med Blue Balls. Bandet ble startet av Gunnar Engen i 1988. Han fikk med seg Jarle Børresen, keyboard og vokal. Per Riis, gitar, vokal. Knut Køningsberg, trommer, og Totto Nilsen, munnspill. Bandet spilte cover med mange forskjellige artister. Det viktigste for bandet var at det skulle lyde bra og at bandet hadde det moro på scenen. Bandet ble oppløst etter et par år. Imidlertid har noen sjeler ønsket å oppleve bandet igjen, og for 2 år siden foretok bandet en reunion konsert i Stavanger og Sandnes Bluesklubb. Denne gang kommer bandet den 18. mars til Sandnes bluesklubb. Da Totto ikke hadde anledning å bli med, hyret bandet inn en annen Haugsunder, Arnt Ove Kvernenes, på munnspill. Kom og opplev The Blue Balls i fri dressur.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB. VEL MØTT!!!

Ons. 11. mars 2015 Never The Bride

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

ENDELIG får vi tilbake på Sandnes Bluesklubb britiske NEVER THE BRIDE. De er en unik live opplevelse med en av rockens fremste kvinnelige vokalister. Nikki Lamborn fronter et band bestående av sin musikalske samarbeids partner Brezzy og et knippe fantastiske musikere med lang fartstid sammen med artister som Alvin Lee, Rory Gallhager, Elton John, Faitless og mye mye mer. The Who´s Roger Daltery og Zepplins Robert Plant er noen storheter som har jobbet tett med Never The Bride. Bandet er blitt et av få band som får spille på de største festivalene her hjemme og ute i den store verden. Sist de besøkte oss ble det fullt hus, så det vil lønne seg å komme tidlig denne kvelden.

Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd ved å kontakte Geir Siqveland
på tlf. 934 32 587

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.

VEL MØTT!!!

Ons. 04. mars 2015 BB Lyngs Bluesband

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Frank Jakobsen: Trommer
Helge Lynglund: Vokal og munnspill
Ove Gaassand: Piano og orgel
Atle Mjørlaug: Bass
Ole Thomsen: Gitar

BB Lyngs Bluesband fra Bergen. De er kjent for å skape begeistring og levere musikk med høy kvalitet, og er endelig klar med sin første plate ”Snatch it back”. Den unike besetningen til bandet, skaper den gode kvaliteten og musikkgleden som oppstår når de spiller sammen. Atle Mjørlaug og Ole Thomsen, er kjent fra Bergen Bluesband og er veletablerte musikere som gir bandet en trygghet med en unik driv av topp kvalitet. Ole Ludvig Krüger er nå erstattet av Frank Jakobsen som er en av Norges fremste trommeslagere. Helge Lynglund med sin vokal og munnspill har etablert en egen stil, fylt av blåtoner rett fra blueshjertet. Ove Gaassand er sjef på pianokrakken med groovy bluespiano og fett orgelspill. Bandet har hentet mye av sin inspirasjon fra Chicago, New Orléans og Pianoboogie. Musikkstilen treffer både den erfarne lytter innen bluesen så vel som den vanlige mann som setter pris på drivende god musikk.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL MØTT!!!

Ons. 11. feb. 2015 The Real Neils

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

På grunn av sykdom er konserten med Midnight Ramblers avlyst, og vi har på kort varsel fått The Real Neils til å ta over. Og da handler det om Neil Young og ingenting annet. Bandet har et 50-talls Neil Young-låter på repertoaret - noe mykt og lett akustisk, noe skranglete og tungt elektrisk, og noe midt i mellom. Men alt i den Neilske ånd og milevis fra svensktoppen. De byr på klassikere som Heart Of Gold, Powderfinger, Keep On Rocking In The Free World, Cinnamon Girl, Like A Hurricane, Old Man og mange flere.
The Real Neils går på scenen ca kl. 20.30.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!