Historikk

Ons. 15. nov. 2017 Jolly Jumper & Big Moe

Jolly Jumper & Big Moe

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kjell Inge Brovold "Jolly Jumper" - Vokal og Munnspill
 • Jan Erik Moe "Big Moe" - Gitar

10 år er gått siden sist vi hadde Jolly Jumper & Big Moe hos oss. De spiller ekte akustisk Amerikansk country blues og foruten mer og mer egenkomponert materiale, og deler av repertoaret er hentet fra de store stil skaperne på 1920-30-40-tallet, som f.eks. Big Bill Broonzy, Blind Boy Fuller, Tampa Red, Robert Johnson, Texas Alexander, Son House, John Jackson, Mississippi John Hurt, Blind Blake, Bo Carter, Rev, Gary Davis, Leadbelly, Papa Charlie Jackson, Blind Willie McTell, Bukka White, Muddy Waters, BB King, Memphis Jug Band, Mississippi Sheiks, Sonny Terry & Brownie McGee, o s v... I tillegg til dyktig fremførelse av musikken får publikum ta del i Jolly Jumper og Big Moes store kunnskap om det svarte Amerikas musikk, historie og kultur. Humor har også en sentral rolle i konsertene til Jolly Jumper & Big Moe, og du vil helt garantert huske denne kvelden lenge. Gutta er også mye brukt i undervisnings sammenheng på skoler, klubber og organisasjoner. De siste årene har Jolly Jumper & Big Moe turnert flittig i Norge med ca. 60 -70 konserter i året og er pr. i dag blant de Norske bluesartister som gjør flest jobber utenlands med festivalspillinger i blant annet Sveits, England, Tyskland, Hellas, Italia, Tyrkia, Frankrike, Latvia, Island, Danmark, Finland og Sverige. Jolly Jumper & Big Moe ble utnevnt til”Official Ambassadors of Hell” under Hell Blues Festival i 2001. En utmerkelse som ble gitt til personer som på en positiv måte har markedsført Hell/ Stjørdal internasjonalt. Ett av flere høydepunkter de siste årene, var opptreden under en stor kulturfestival i samband med De Olympiske leker i Athen i 2004. Det må også nevnes at Jolly Jumper & Big Moe har besøkt den anerkjente The Great British R & B Festival i England hele 6 ganger og at Blues Sur Seine i Frankrike samt Blue Balls Festival i Sveits har blitt besøkt henholdsvis to og tre ganger..

https://www.youtube.com/watch?v=Q9Ty58hn9zs http://www.jollyjumperandbigmoe.com/

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 08. nov. 2017 Me and the Devil

Me and the Devil

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Michael Horton – vokal/gitar
 • Steven - Harmonica/Keys/Guitar/Vokal

"Me and the Devil" er et nylig formet band fra Stavanger med fokus på Delta Blues fra tidlig 19. århundre. Bandet består av brødrene Michael (28) og Steven Horton (20). Me and the Devil vil minne dere på hvor blues musikken kom fra, og ta vare på det de store delta artistene la igjen for oss og yngre generasjoner, essensen og forståelsen av ekte Blues. "Me and the Devil" vil ta dere tilbake i tid og gi dere sann blues fra Mississippi Delta, med sanger fra artister som Son House, Bukka White, Robert Johnson, Blind Willie Johnson, Sonny Terry, Sleepy John Estes og mangen fler. Er du en sann blues fan så er dette noe du ikke kan å gå glipp av! Steven er ny i musikkmiljøet men, begynte i ung alder med flere instrumenter og har mangen flere timer bak seg med b.l.a Harmonica, Piano og Gitar. Michael er mest kjent for sin imponerende gitar-mestring, er og frontfigur i bandet Royal Flush, og driver aktivt med andre prosjekter.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 01. nov. 2017 Anke Angel

Anke Angel

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Anke Angel – vokal/tangenter
 • Gunnar Engen - bass
 • Trond-Martin Tanke - trommer

Anke Prevoo ble født i Zeist, Holland. Hennes foreldre var veldig musikkinteresert. I en alder av tre spilte Anke sin første boogie, noen år senere begynte hun å ta piano- og sangundervisning. I hennes hjemby var det bare en klassisk musikkskole, så hun lærte seg selv hvordan man skulle spille boogiene ved å lytte til plater om og om igjen. Hun komponerte sine egne sanger og spilte de inn på hennes fars utstyr. Noen år senere hadde hun sin første boogie og jazz-leksjoner, fra pianisten Rob Agerbeek (Rob Agerbeek trio, Dutch Swing College band) Anke studerte juss i Utrecht. Allerede i løpet av studenttiden dannet hun en musikalsk kabaretduo. Bare for moro skyld, men duoen vant en nasjonal Cabaret-premie og ble utført overalt i Europa i noen år. Så ble Anke utdannet og ble advokat, spesialisert seg på underholdnings- og immateriell rett. Men hennes hjerte var i musikken. Da Boogiewoogie-legenden fra Texas Little Willie Littlefield hørte Anke-spille, ble han helt betatt, og oppfordret henne til å starte en profesjonell musikkkarriere. Hennes første forestilling var i Erfurt Tyskland, for tusenvis av mennesker. Siden da blir Anke bedt om å spille overalt i Europa, til sin egen store spenning, fordi: "Som musiker kan jeg gjøre mange flere glade, enn som advokat!"

http://www.ankeangel.com

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 25. okt. 2017 Tiny Thor & The Cool Groove

Tiny Thor & The Cool Groove

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Thor Oliversen – vokal/gitar
 • Egil Myhre – trommer
 • Halvard Josefsen – bass
 • Jostein F. Johansen – orgel

Tiny Thor & The Cool Groove er det muligens litt vrient å sette i en bestemt musikalsk bås – men det finnes uten tvil sterke elementer av funky blues som med stor sjangse bidrar til at du føler sterk trang til å bevege deg til rytmene. Dog noen vil nok påstå å finne elementer av slepen soul, rock og rhythm & blues. Originale komposisjoner signert vokalist og gitarist Thor Oliversen blandet med coverlåter av artister som ligger genremessig nær – f.eks. John Mayer, Oli Brown, Robben Ford, Scott McKeon og Matt Schofield. Hør gjerne på Spotifylisten vår lenger nede til venstre her eller Sneak Peak fra øvingslokalet.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 18. okt. 2017 Jam med Leffi

Jam med Leffi

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Leffi - Kapellmester
 • Resten er opp til han og dere.

Vi har etter hvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. Kapellmester; er denne gang Leif A. Bredland alias Leffi. Denne gangen har han med seg lokale musikere og hvilke komp pakke hann har med seg røper han ikke før de står på scenen. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening. Ønsker du å spille så ta gjerne kontakt med Leffi i forkant på tlf. 92417657

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)