Historikk

Ons. 28. feb. 2018 Reloaded

Reloaded

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Singer 'n songwriter: Heidi Kvalholm Blåsmo
 • Guitar: Hans Trasti Isaksen
 • Bass: Tony Caddle
 • Organ/Piano: Jarle Børresen
 • Drums: Lars Ove Fjelldahl

Enda et nytt band hos klubben denne gang er besettningen en kombinasjon fra Notodden og Stavanger. Reloaded så dagens lys i mai 2012 i forbindelse med vokalist/låtskriver Heidi Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Dette satte fart i Heidi sitt ønske om å gå i studio for å få ”tapet” noen av låtene som svirret rundt i hodet. Med signert platekontrakt i Nordic Records, var det bare å gi full gass! Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget fullt ut, og lage sin egen plate på sine egne premisser. Som det fyrverkeriet Heidi er passer hennes råe bluesrock stil som hånd i hanske. Heidi har lang fartstid som vokalist. Hun har gjort opptredener sammen med blant annet Øyvind Blunck, Guri Schanke, Madrugada og Hellbillies for å nevne noen. Hun har også utallige opptredener innen storband, kor og lokale bandprosjekter bak seg. Med sitt band, Reloaded, har hun samlet fem dyktige og erfarne musikere med lang fartstid i bransjen. Foruten utallige lokale band og prosjekter har musikerne i Reloaded gitt ut egen musikk, eller i andre band som Veslefrikk, Romantic Noise, Absolutt Gospel, Roots'n Boots, Spoonful of Blues, Englakoret og Jarle Børresen band.  Nå er hovedbasen for bandet blitt Bluesbyen Notodden.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 21. feb. 2018 Tomas Fianbekken Band

Tomas Fianbekken Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Tomas Fianbekken - gitar

Da presenterer vi atter et nytt band hos klubben. Tomas Fianbekken Band er et heftig bluesrockband som holder til på sør- og sørvestlandet. Bandet beskrives som energisk og sjelfullt, med forgreninger dypt ned i både rockens og bluesens røtter. Tomas F spiller så svetten spruter mens gitaren hans formidler hjerteråe toner i blått og til tider sort. Live spiller Tomas F Band coverlåter av kjente artister som bla. Ray Charles, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan og Gary Clark jr. med en miks av deres egne låter som alle har røtter i bluesen. Rockeshow for barn var et av stunta bandet gjorde sist sommer på Canal Street i Arendal. Tomas F spilte med tennene, på gulvet, bak nakken og var i storform når han spilte for barna. I storform er Tomas F og hans band også på clubber hvor de spiller som om det var det siste de gjorde på denne jord;)

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 14. feb. 2018 Wolf Mail

Wolf Mail (CAN)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Wolf Mail, vokal/gitar
 • Michel Mulder, bass
 • Niko Sarran, trommer

Da får vi et gjensyn i klubben vår, nemlig WOLF MAIL fra Canada. Når det gjelder kjærligheten til musikken, er Wolf Mail en artist som ikke inngår kompromisser. Og det har lønt seg. Gjennom mer enn tjue år med kontinuerlig turnering og en pålitelig leveranse av solide plater, har denne originale gitaristen, sangeren og låtskriveren skaffet seg en hengiven internasjonal tilhengerskare. 42-åringen er nesten like kjent for sine vokalprestasjoner som for gitarferdighetene. Lidenskapen for rå, ektefølt blues – fra Elmore James og John Lee Hooker til Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix og Albert Collins – kombinert med doser moderne soul, gjør Wolf Mail til en karismatisk og særegen artist. Både som barn og i voksen alder har han levd en omflakkende nomadetilværelse. Født i Montreal i Canada og oppvokst i syd-Frankrike og California, har han de siste årene vært bosatt seg i Sydney i Australia. Unggutten begynte tidlig å lytte til bluesplater og plukket opp gitaren som tiåring. 17 år gammel stakk han hjemmefra for å spille med bandet sitt, og et par år senere slo han seg ned i Los Angeles. De neste ti årene tilbrakte han på veien og spilte overalt hvor han fikk lov å opptre. Ballen begynte å rulle for alvor da han ble invitert med til Europa for å gjøre oppvarmingsjobber for Robben Ford. Ryktet spredte seg kjapt om dette nye, unike talentet og forespørsler raste inn fra hele verden. Nå figurerer han i toppsjiktet blant dagens bluesrock-gitarister. “Oseana Auditorium” er Wolf Mails syvende og nyeste utgivelse – den foreligger både som CD og DVD og er et live-opptak fra Bergen i 2013. “The undisputed Heavy Weight Champion of Electric Blues” – LA Weekly

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 07. feb. 2018 The Cadillac Kings

The Cadillac Kings

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Mike Thomas: vokal, slide gitar, munnspill og perkusjon
 • Mal Barclay: gitar og vokal
 • Tim Penn: vokal og tangenter
 • Paul Cuff: bass
 • Roy ‘Uncle’ Webber: vokal og trommer

The Cadillac Kings fra London ble dannet i år 2000. Dette er en gruppe erfarne musikere som har spilt i James Hunter Band , Otis Grands Band, Paul Lambs Kingsnakes og Big Joe Louis' Band. Seks måneder senere ga de ut sin første cd 'Lou Ann'. Den ble plukket opp med en gang av radiostasjoner over hele verden, og bandet ble kåret til Storbritannias beste nye blues band I 2010. Med fantastisk musikalitet og et spennende sceneshow, vet dette bandet å underholde publikum. Fra dansehaller til intime klubber til store festivaler, på kryss og tvers av Europa. Grunnleggeren av bandet er vokalisten og låtskriver Mike Thomas, som skriver nesten alt materiale for bandet og kombinerer lyder og stiler av 40talls og 50talls R&B. Mike har ofte svært morsomme tekster. 2004 kom utgivelsen av bandets andre CD 'Highway 17'. Musikk-kritikere fra den britiske avisen The Times inkluderte' Highway 17', sammen med album av Morrissey, U2 Scissor Sisters etc, i listen over topp 24 utgivelser det året, og valgte den som beste blues CD. Siden har bandet fortsatt å gi konserter i klubber og på festivaler i Europa. Deres 2009 utgivelse "Trouble in Store" fikk gode kritikker fra begge sider av Atlanterhavet, inkludert beste ikke-amerikansk blues album det året av Canadas beste blues magasin 'Real Blues'. Vintereren 2012 så utgivelsen av deres første offisielle live cd, 'Gonna Tell Your Momma´. Dette fanger virkelig moroa og spenningen på Cadillac Kings' vis med fire individuelle vokalister, og Storbritannias fineste vestkyst-stil gitarist, Mal Barclay.

www.cadillackings.co.uk https://www.youtube.com/watch?v=9DYgAIAepDU

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 31. jan. 2018 Tidemanns Group

Preben Bruun Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Preben Brun Henriksen - Vokal/Trompet
 • Kjetil Hatleskog - Gitar
 • Svein Rosenberg - Tangenter
 • Sigfred Opheim - Bass
 • Arild Netteland - trommer
 • Glenn Brun Henriksen- Saxofon
 • Dominique Brackeva – Trombone

Så er Preben tilbake igjen med gjengen i Tidemanns Group. Her blir det garantert masse trøkk og blues med stor humørfaktor. Bandet spiller i hovedsak egenkomponert musikk som er basert på dikt av Hamsun og Obstefelder, men som vanlig vil det nok også vanke noen musikalske overraskelser, og da spesielt fra en viss mister Tom Waits.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)