Historikk

Ons. 12. apr. 2017 Jam med Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller - Kapellmester
 • Resten er opp til dere

Vi har etter hvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. "Kapellmester" er NJÅL MØLLER. Denne gangen har han med seg lokale musikere og hvilke komp pakke hann har med seg røper han ikke før de står på scenen. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 05. apr. 2017 GB Blues Express

GB Blues Express

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Geir "Milkman" Bertheussen – Vokal og munnspill
 • Kai-Sverre Fjellberg (Sugar Kay) - Gitar
 • Trond Hansen (Boogieman) – Bass
 • Kåre Amundsen (Lefty) – Trommer

GB Blues Express er et hardtsvingende bluesband fra Nord-Norge frontet av blueslegenden Geir “The Milkman” Bertheussen tidligere også kjent som NoFish. Bandet baserer utrykket sitt på Chicagobluesen, men elementer av jumpblues, deltablues, og swamprock kjennes igjen fra repertoairet. Bandet har 4 utgivelser bak seg, 2 live skiver og 2 studioskiver. Den siste skiva deres “Hits You Like A Train” ble spilt inn i 2012 og høstet strålende kritikker både fra bluesmiljøet og ellers i aviser. Bandet er nå aktuell med en 5. utgivelse, en liveinnspilling fra Shack Up Inn i Clarksdale. Innspillingen ble gjort på klubben Juke Joint Chapel scene med store artister innen blues, både internasjonale og norske. Geir Bertheussen selv har vært utøvende bluesmusiker i 25 år.

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 29. mars 2017 Svankevigaa

Svankevigaa

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Lasse Hetland – vokal
 • Arild Skjæran – gitar
 • Arve Magnussen – bass
 • Stein Erik Risvik – keyboard
 • Kurt Magne Nordbø – trommer
 • Egil Karlsen – Trombone

Det swinger i Stavanger øst når gjengen i Svankevigaa drar i gang med heftige riff og tette komplinjer. Bandet spiller tradisjonell blues og rock’n roll basert på materiale fra et stort spekter kjente artister, så her vil en kjenne igjen låter fra så vel John Hiatt og Bob Dylan til våre egne Marius Muller og Reidar Larsen. Musikerne er en fin blanding av godt etablerte aktører i Stavanger og ”gamle travere” som endelig er i gang igjen.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 22. mars 2017 Rattle Snakin`Daddies

Rattle Snakin`Daddies

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Svein Ole Fjelde - Vokal
 • Oddvar Solheim (Sol) - Gitarer
 • Arnt Ove Kvernenes - Bluesharpe

Rattle Snakin`Daddies har ikke vært hos oss siden 2015 men i kveld er de på plass på Megleren. De er det mest kjente akustiske bluesbandet i distriktet. Selv om formatet kanskje innbyr til en noe «roligere» aften, vil de nok sørge for skikkelig rotekte blues som får swingfoten i gang. Guttene ble invitert til å spille i Reykjavik Blues i slutten av mars 2010 og gjorde stor suksess der borte.

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 15. mars 2017 Jump4joy (Sverige)

Jump4joy (Sverige)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Ulf Sandstrøm
 • Bo Gustafsson

Jump4Joy er et spennende band fra Sverige med Ulf Sandstrøm og Bo Gustafsson i front. Bandet spiller alt fra rock` n roll via swing, boogie,ska,soul og rhythm & blues. En konsert med Jump 4 Joy er en nytelse. Et fyrverkeri med herlig musikk og drivende fremføring. I front har bandet Ulf Sandstrøm. Denne mannen har mange talenter. Vi nevner forfatter, musiker, komiker, fotograf, redaktør av lydtekniker magasin og mye annet. Men han trives aller best bak sitt piano med rullende boogie woogie og litt stand up. En konsert med Ulf er aldri kjedelig! Denne mannen kan entertainment. Jump 4 Joy har spilt over hele verden inkludert land som Norge, Sverige, Japan, Kina, Polen, Frankrike, India, Cuba, Nederland, Tyskland, USA, Finland, Russland etc etc.. De har vært på blues, jazz og musikk-festivaler, de har spilt på alle typer klubber, puber og steder. Man skal leite lenge etter et mere bereist band i dag. Erfaringen er stor og kvaliteten derfor enda større.

http://www.jump4joy.se/

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)