Historikk

Ons. 06. mai 2015 The Big Blue

The Big Blue

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Trond Ihlen: Gitar/munnspill/vokal
 • Per Johannesen: Bass
 • Ingar Johannesen: Trommer/kor
 • Alexander Andre Johnsen: Piano/orgel/kor

The Big Blue er en kvartett fra Lillestrømområdet som ble etablert i 2010 og er kjent som et bluesrock band med et helt eget uttrykk. Bandet ble startet som en power trio bestående av Trond Ihlen (gitar/munnspill/vokal), Per Johannesen (bass), Ingar Johannesen (trommer/kor) og ble senere utvidet med Alexander Andre Johnsen (piano/orgel/kor). Medlemmene har lang fartstid fra andre band med forskjellige stilarter. Dette har resultert i at de har blitt kjent for en særegen spillestil, og med seg i bagasjen har de egne låter som utgjør brorparten av repertoaret, samt en håndfull coverlåter som ikke nødvendigvis er kjent for alle. Frontfigur og låtskriver Trond Ihlen er kjent for sitt eminente gitarspill og sin rå vokal. Ved enkelte anledninger har de også med seg bluespoeten Jan Christian Nordahl. The Big Blue har gjestet blant annet; Notodden Bluesfestival, Skedsmo Bluesklubb, Buckleys, Stopp Pressen, Bluescruise Kiel, Asker Bluesklubb, Hadeland Bluesklubb, Kulturpuben Lillestrøm, Røyken Bluesklubb, Rudolf Pub, Fredrikstad Bluesklubb, Villa Veitvet, Byfest Lillestrøm, Hagan Bluesklubb, Eidsfoss Festivalen, Toten & Gjøvik Bluesklubb, Vintermyggen, Olsen på Bryn, Hagan Kulturhus m fl. Tilbakemeldingene fra de som har hørt The Big Blue er entydige: Dette er et tøft, allsidig, hardtsvingende og spennende band.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. apr. 2015 Glenn Braadland Band

Glenn Braadland Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Glenn Braadland Vokal og gitar
 • Andreas Byrkja på bass
 • Jeremiah John på trommer
 • Øystein Thu på gitar
 • Stein Skorstad på tangenter

Nytt Bekjentskap i klubben nemmelig Glenn Braadland Band. "Glenn Braadland Band" er et lokalt bluesband fra Stavanger, dannet i 2014. Etter årevis med lyst og higer etter å rendyrke sjangeren, er det endelig blitt realisert og bandet gleder seg til å vise frem noe av sitt materiale. I tillegg blir det tolkninger av Peter Green, Eric Burdon, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Bo Diddley, John Lee Hooker, Muddy Waters m. fler Bandet vil ha sin premiere på Bluesklubbene i Stavanger og Sandnes i april 2015. Ambisjonen er å spille mest mulig rundt på de ganske bluesscener i Norge og markedsføre produktet.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. apr. 2015 Wolf Mail

Wolf Mail (CAN)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Wolf Mail, vokal/gitar
 • Michel Mulder, bass
 • Niko Sarran, trommer

Da får vi et gjensyn i klubben vår, nemlig WOLF MAIL fra Canada. Når det gjelder kjærligheten til musikken, er Wolf Mail en artist som ikke inngår kompromisser. Og det har lønt seg. Gjennom mer enn tjue år med kontinuerlig turnering og en pålitelig leveranse av solide plater, har denne originale gitaristen, sangeren og låtskriveren skaffet seg en hengiven internasjonal tilhengerskare. 42-åringen er nesten like kjent for sine vokalprestasjoner som for gitarferdighetene. Lidenskapen for rå, ektefølt blues – fra Elmore James og John Lee Hooker til Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix og Albert Collins – kombinert med doser moderne soul, gjør Wolf Mail til en karismatisk og særegen artist. Både som barn og i voksen alder har han levd en omflakkende nomadetilværelse. Født i Montreal i Canada og oppvokst i syd-Frankrike og California, har han de siste årene vært bosatt seg i Sydney i Australia. Unggutten begynte tidlig å lytte til bluesplater og plukket opp gitaren som tiåring. 17 år gammel stakk han hjemmefra for å spille med bandet sitt, og et par år senere slo han seg ned i Los Angeles. De neste ti årene tilbrakte han på veien og spilte overalt hvor han fikk lov å opptre. Ballen begynte å rulle for alvor da han ble invitert med til Europa for å gjøre oppvarmingsjobber for Robben Ford. Ryktet spredte seg kjapt om dette nye, unike talentet og forespørsler raste inn fra hele verden. Nå figurerer han i toppsjiktet blant dagens bluesrock-gitarister. “Oseana Auditorium” er Wolf Mails syvende og nyeste utgivelse – den foreligger både som CD og DVD og er et live-opptak fra Bergen i 2013. “The undisputed Heavy Weight Champion of Electric Blues” – LA Weekly

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. apr. 2015 Sandnes Damp

Sandnes Damp

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Atle H. Wold - Nordstage
 • Egil A. Myhre - DW trommer
 • Halvard Josefsen - Fender Precision Bass
 • Njål Møller - Gibson Les Paul
 • Rolf Guttorm Engebrethsen - Auto Tune

Sandnes Damp oppstod som husband på en av Jamkveldene i Sandnes Bluesklubb. Bandet består av 5 rutinerte sandnes karer som samlet har over 200 år i faget. Bandet med sin friske groovy og funky blues har blitt godt mottatt av både det dansende og det lyttende publikum. Vær derfor smart og få med deg bandets konsert på Sandnes Brygge.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. apr. 2015 Crazy Joe R&B Band

Crazy Joe

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kenn Hopen, vokal/munnspill
 • Dag Svendsen, Bass
 • Clive Skeggs, Gitar
 • Hallgeir Bjerke, Gitar
 • Åge Thorsen, Trommer
 • Anders Midthun, Tangentinstrumenter

Det er duket for et gjennsyn med Crazy Joe. CRAZY JOE R&B band er et seks-manns Rhythm & Blues band fra Stavanger. Bandet har sitt særpreg i rå og hardtsvingende musikk, (som får godfoten til å trå litt ekstra..) og får inspirasjon fra bluesartister som f.eks. The Blues Band, Blues Brothers, Eric Clapton, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter med flere - såvel som eldre bluesformer - helt tilbake til Robert Johnsen. Bandet som har bestått i vel 17 år, 11 år med samme besetning, spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegulvet.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)