Historikk

Ons. 25. okt. 2017 Tiny Thor & The Cool Groove

Tiny Thor & The Cool Groove

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Thor Oliversen – vokal/gitar
 • Egil Myhre – trommer
 • Halvard Josefsen – bass
 • Jostein F. Johansen – orgel

Tiny Thor & The Cool Groove er det muligens litt vrient å sette i en bestemt musikalsk bås – men det finnes uten tvil sterke elementer av funky blues som med stor sjangse bidrar til at du føler sterk trang til å bevege deg til rytmene. Dog noen vil nok påstå å finne elementer av slepen soul, rock og rhythm & blues. Originale komposisjoner signert vokalist og gitarist Thor Oliversen blandet med coverlåter av artister som ligger genremessig nær – f.eks. John Mayer, Oli Brown, Robben Ford, Scott McKeon og Matt Schofield. Hør gjerne på Spotifylisten vår lenger nede til venstre her eller Sneak Peak fra øvingslokalet.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 18. okt. 2017 Jam med Leffi

Jam med Leffi

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Leffi - Kapellmester
 • Resten er opp til han og dere.

Vi har etter hvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. Kapellmester; er denne gang Leif A. Bredland alias Leffi. Denne gangen har han med seg lokale musikere og hvilke komp pakke hann har med seg røper han ikke før de står på scenen. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening. Ønsker du å spille så ta gjerne kontakt med Leffi i forkant på tlf. 92417657

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 11. okt. 2017 Red House Madrid

Red House

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jeff Espinoza - vokal og gitar
 • Francisco Simon - gitar
 • Gunnar Engen - bass
 • Espen Noreger - trommer

RED HOUSE er et resultat av lang erfaring og vennskap mellom Jeff Espinoza og Francisco Simón. Historie går tilbake til når de først møttes i Spania som medlemmer av Flying Gallardos. Siden den gang har de spilt sammen, og utviklet et av de beste bluesband i Europa. Red House er synonymt med styrke og eleganse, det er bare å nyte live-konsertene, overraskende for sin utrolige energi og god smak, og snu hver konsert til noe unikt og uforglemmelig.

http://www.http://redhouse.fm https://www.facebook.com/RedHouseMadrid/

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Ons. 04. okt. 2017 Robert Taylor Band

Robert Taylor Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Robert Taylor - Vokal, Munnspill
 • Arvid Brugmann - Gitar
 • Ådne Hauge - Bass
 • Vidar Støyva - Trommer

Fra New Orleans til Norge. Da er det duket for et gjensyn med Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA, tidligere frontfiguren i "Red Hot and Blues". Han bosatte seg i Norge for ca. 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For fem år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock med som skaper en helt spesiell dynamikk på scenen.

http://www.roberttaylorblues.com

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 27. sep. 2017 Kai Strauss & The electric Blues all stars. Ger/US

Kai Strauss & The electric Blues all stars. Ger/US

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kai Strauss - Gitarist/sanger

Gitarist/sanger Kai Strauss vokste opp i en liten arbeiderklasseby i Nord-Tyskland. Som tenåring på 1980-tallet utviklet han en lidenskap for musikk gjennom foreldrenes platesamling med Albert King, Buddy Guy, Jimmie Vaughan og mange andre. Snart fulgte det utallige netter på lokale blues jam steder, og fra 1990-tallet kunne man finne ham på scener over hele Europa sammen med harmonicaspiller Memo Gonzalez fra Texas. Etter 15 år på veien med Gonzalez, frontet Strauss sin egen gruppe, «The Electric Blues All-Stars». Kai Strauss presenterer nå sitt tredje album "Getting Personal" på det nederlandske selskapet «Continental Blue Heaven / CRS», og fortsetter å følge sin egen kurs med den mer moderne sounden som han presenterte på sitt prisbelønte sophomore album "I Go By Feel". Strauss, som er kjent for sine "spicy Texas Blues gitar licks", legger også til frisk Chicago & Memphis sound til sin musikalske gumbo på sitt nye studioprosjekt. "Getting personal" har mye smakfull gitarspilling - fra den skitne funkiness i "The Blues Is Handmade", til den ekspressive soulfulness i "Blues for Anne", en intens 9 minutters gitarlåt til minne om Strauss' mor.

https://www.youtube.com/watch?v=Q9Ty58hn9zs http://www.electricbluesallstars.com https://www.youtube.com/watch?v=mAhyTyaWHzY www.facebook.com/kaistraussblues

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)