Historikk

Ons. 15. juli 2020 Blues-Jam - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller - Kapellmester
 • Du?
 • noen andre også...
 • og flere...

Sommer-Blues på Hotell Residence

I sommer har vi blueskonserter, hver onsdag, på Hotell Residence, som ligger midt i byen, i Julie Eges Gate 5.

Vi tester ut nye lokaler og trenger derfor publikum. Hotellet i seg selv er fremdeles stengt, men vi holder til i baren i første etasje (Bar X). Medlemskortet gir dere Blues-priser i baren.

Sandnes Bluesklubb starter med ordinære onsdags-konserter fra den 19 august.

Blues-Jam

Vi har etterhvert hatt mange Jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer og andre kommer sammen for å spille blues. Kapellmester er også denne gang Njål Møller. Han har med seg noen lokale musikere, men hva som skjer og spilles, røper han ikke før de står på scenen. Ta  med deg godt humør og eventuelt et instrument, hvis du har lyst til å prøve deg på scenen.

Kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Alle er hjertelig velkomne til kveldens jam session i Sandnes Blues klubb...

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 08. juli 2020 The Blue Balls - på Residence

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Gunnar Engen - bass
 • Jarle Børresen - keyboard og vokal
 • Per Riis - gitar og vokal
 • Raymond Lind - trommer

The Blue Balls er et bluesband som ble startet i 1988. Sist gang de spilte hos oss i Sandnes Bluesklubb var den 18 mars 2015, så det er absolutt på tide med et gjenhør. Initiativtaker var Gunnar Engen. Han fikk med seg to av sine medmusikanter fra Englakoret, Jarle Børresen og Per Riis. På trommer fikk han med Knut Køningsberg. I tillegg var Totto Nilsen fra Haugesund fast traktør av munnspillet. Bandet holdt det gående et par år og spilte mye på bluesklubber i byer og bygder på Vestlandet. 

Etter over 20 år i dvale, ble bandet gjenopplivet i 2012, hvor de bl. a. spilte i bluesklubbene i Stavanger og Sandnes. Siden har det blitt noen sporadiske opptredener i distriktet. Sist bandet gjestet Sandnes bluesklubb var i 2015. Nå er de igjen klare til å presentere sine tolkninger av bluesklassikere til folket i Sandnes. På grunn av at Knut ikke lenger er blant oss, har bandet fått med seg Raymond Lind på trommer. Totto er dessverre også forhindret for å bli med denne gang, men bandet garanterer fullt trøkk og blåe toner fra scenen.

 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 01. juli 2020 The Blue Chordettes - på Hotell Residence

The Blue Chordett

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Gorm Haagensen: Bass
 • Morten Danielsen: Vokal
 • Tore Haye: Gitar
 • Trond Bøe: Trommer
 • Øyvind Halvorsen: Gitar
 • Steinar Oldereide: Tangenter

Live konsert på Hotell Residence - The Blue Chordettes 

Blues på Hotell Residence

Onsdag 1 juli blir det igjen blueskonsert på Hotell Residence. Vi prøver ut lokalene og trenger derfor publikum. Hotellet i seg selv er stengt, men vi holder til i baren i første etasje (Bar X). Selvsagt gjelder det å overholde smittevernreglene men vi regner med at vi klarer å få til det med publikums hjelp. Maks antall billetter blir 150. Adressen er, Julie Eges gate 5, 4306 Sandnes, for de som ikke vet hvor det er. Konserten begynner kl. 20:00 og dørene åpner kl. 19:30. Billettene kan kjøpes på Goticket.no eller i døra. De er billigere på Goticket. Hvis ting går etter planen så blir det flere konserter her i sommer, noe som er uvanlig for Sandnes Bluesklubb. Men hele året 2020 har jo vært både uvanlig og uvirkelig. Vi håper at folk er litt leie av streaming-konserter og heller vil støtte opp om både musikere og klubb med å møte opp på Residence onsdag den 1 juli. Der har vi også en god del medlemskort vi ønsker å dele ut til alle våre medlemmer som ennå ikke har fått det. Man trenger dette for å få gode priser i baren 😉 Si fra i døra når du kommer.

The Blue Chordettes har holdt på siden seint på nittitallet. I begynnelsen spilte de først og fremst godbiter fra eldre amerikansk blues. De siste åra har de konsentrert seg mest om å lage egen musikk, og for tida består konsertene for det meste av egne sanger. I 2013 ga de ut juleplata "No Presents", som fikk god kritikk. Geir Flatøe i Aftenbladet ga plata terningkast fem. «Flotte låter med fremføring som står i stil.» Knut Reiersrud i Bluesasylet på P2 kalte den en "feiende flott plate". "No Presents" ble spilt inn i Klepp lydstudio med hjelp fra Gunnar Tønnesen, og gitt ut på rød vinyl, med en ekstra cd for de som ikke har platespiller. 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 17. juni 2020 Big B & The Gentlemen - Nettkonsert kl. 20:30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 •  Atle Helland Strøm: Trommer
 • Ketil Hatleskog: Gitar. 
 • Svein Rosenberg: Tangenter.
 • Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».
 • Bjørn Axel Aunan: Vokal

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

BIG B & THE GENTLEMEN 

Stavangers nye soulband

En gruppe erfarne musikere med allsidig bakgrunn fra diverse orkestre fikk sommeren 2019 lyst til å danne et nytt band med vekt på soulmusikk. Det viser seg at denne sjangeren faller i smak hos en stor mottakergruppe, og vi har allerede spredt glede og gode musikkopplevelser for publikum. Bandet kjennetegnes med kvalitet, spilleglede og et fleksibelt valg av sanger. Vi tar sjangeren på alvor, men alltid med et godt glimt i øyet. Det er en høy trivselsfaktor i bandet, og kjemien blant musikerne er god. Et motivert og samspilt orkester betyr mye for atmosfæren og stemningen.

Etter en intens øvingsperiode er vi nå klare for å ta spilleoppdrag som helaftens arrangementer, firmafester og andre aktuelle sammenkomster. Vi har allerede spilt på Stavanger og Sandnes bluesklubb og fått god respons fra publikum.

Bandet består av følgende medlemmer:

 Atle Helland Strøm: Trommer  

Atle er en erfaren, dyktig og energisk trommeslager som har spilt med flere kjente musikere. Her kan nevnes bluesbandet Eric «Slim» Zahl & The South West swingers, som har gjort stor suksess innen blues-sjangeren både lokalt og utenfor landegrensene, samt Hard Luck Blues Band, Crossroads og The Sensational Blues Band.  Han er for tiden fast trommeslager i Reidar Larsen-band.

Ketil Hatleskog: Gitar. 

En trollmann på strengene og et oppkomme av vellyd. Har bl.a. spilt i danseorkesteret “Atomic”, “Rått & Råde, “Tiedemann blue” for å nevne noe.

Svein Rosenberg: Tangenter.

En erfaren og allsidig musiker med bl.a. bakgrunn fra “Atomic”, Sandnes kommunale revygruppe, Tiedemanns Group og akkompagnatør for diverse sangartister.

 Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».

Har spilt og i diverse band i en mannsalder. Stødig som et fjell og danner ryggraden i bandet sammen med trommisen.

Bjørn Axel Aunan: Vokal

Har sunget på scener i distriktet i minst 45 år og imponerer med sin litt røffe og allsidige røst. Han har bl.a. sunget i “Locos”.

https://www.facebook.com/315110705811852/videos/448272932714826/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. juni 2020 Rockn Rolf Band - Nettkonsert kl.20:30

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Rolf Lundquist - Vokal - gitar
 • Njål Møller - Gitar
 • Alan Moody - Bass
 • Trond Bøe - Trommer

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

ROCK’N ROLF BAND, er et lokalt band bestående av fire spilleglade personer som har tilbragt mange timer og år på scenen tilsammen.

Rolf Lundquist som er vokalist og front person har musikalsk erfaring fra de fleste musikk stiler men har en stor forkjærlighet for blues. Hans erfaring med CCR (Creedence CR) gjør at rå og røff blues passer like bra som melodiøse og følelsesfylte blues ballader. Bandet fylles denne gangen opp med tre fantastiske personer og musikere på følgende instrumenter:

Njål Møller - Gitar

Kjent fra flere band og en ivrig Sandnes bluesklubb tilhenger og deltager. Har spilt blues i årevis, i mange sammenhenger og band og med de beste innen blues-sjangeren.

Alan Moody - Bass

Alan er en musiker som trakterer flere instrumenter og musikk stiler og har lang erfaring som musiker både nasjonalt og internasjonalt. Har spilt og deltatt ved flere anledninger i Sandnes Bluesklubb. Alan er en musiker med et hjerte av gull.

Trond Bøe - Trommer

Trond er en musiker med lang musiker erfaring fra blant andre «Blue Chordettes» og med lang erfaring innen Sandnes bluesklubb. En musiker man setter pris på å spille med.

Vi håper og tror at denne gjengen kan gi vårt kjære publikum en musikalsk givende og heftig streaming bluesaften, onsdag 10 juni.

Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)