Historikk

Ons. 13. sep. 2017 Patey`s Choice (Oslo)

Patey`s Choice (Oslo)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Bent Patey – Vokal - Gitar
 • Julian Patey (Sønn av Bent) – Bass
 • Stein Inge Brækhus (stand-in)– Trommer
 • Brynjulf Blix – Tangent

BENT PATEY (gitar) hadde for tredje året ansvaret for støttekonserten for Amnesty International på Herr Nilsen i Oslo 14. oktober. Som tidligere år, stilte han med et utvalgt mannskap og repertoar, og det er dette bandet som nå presenterer seg også i andre fora. Patey har bidratt på over 40 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Senere har en lang rekke andre kjente musikere vært innom dette bandet. I 1983 kom plata «Ocean Front Walk» og Patey ble nominert til Spellemannsprisen som årets komponist. 14 musikere var med på denne plata, og blant dem sangerne Terry Mccullough, Sidsel Endresen og Lynni Treekrem. Det er i hovedsak repertoaret fra denne plata som preger PATEYs CHOICE.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 06. sep. 2017 Crazy Joe R&B band

Crazy Joe R&B band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Kenn Hopen, vokal/munnspill
 • Dag Svendsen, Bass
 • Clive Skeggs, Gitar
 • Hallgeir Bjerke, Gitar
 • Åge Thorsen, Tromme
 •  Anders Midthun, Tangentinstrumenter

Crazy Joe R&B band er et seks-manns Rhythm & Blues band fra Stavanger. Bandet har sitt særpreg i rå og hardtsvingende musikk, (som får godfoten til å trå litt ekstra..) og får inspirasjon fra bluesartister som f.eks. The Blues Band, Blues Brothers, Eric Clapton, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter med flere - såvel som eldre bluesformer - helt tilbake til Robert Johnsen. Bandet som har bestått i vel 30 år, 11 år med samme besetning, spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegulvet.

http://www.crazyjoe.info

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 30. aug. 2017 Sears Crossing (Østlandet)

Sears Crossing (Østlandet)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Andreas Holø, sang/gitar
 •  Arnfinn Tørrisen, gitar
 • Roar Espen Wagenius, sang/bassgitar
 • Rune Mykleby, sang/trommer

Sears Crossing fra Østlandet er første gang vi har i klubben. Bandet ble startet av Roar Wagenius med et ønske om å samle et lag som hadde engelsk pubrock som utgangspunkt. I 2010 inviterte han noen gode venner til å komme sammen for å spille engelsk rythm&blues og pubrock ala; Dave Edmunds, Rockpile, Dr. Feelgood etc. Kjemien stemte umiddelbart, og etter et års tid med spillejobber, ble ideen om en CD unnfanget. I 2012 spilte de inn sin første CD, «Allows Full Play». Albumet er påvirket av engelsk og amerikansk rootsmusikk, og en kan trygt si at bandet har plassert roll tilbake i rock`n! Røft og tøft var overskriften til albumets første avisanmeldelse. Nå er neste CD «Get Searsed» klar for salg og nedlasting. «Get Searsed» inneholder 6 egenkomponerte låter i et rocka blå landskap. “A band of pure joy and rock`n roll”

www.facebook.com/#!/searscrossing www.searscrossing.com

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Lør. 26. aug. 2017 Bluescruise med Joe Rusi Band

Bluescruise med Joe Rusi Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Joe Rusi - gitar,vokal
 • Frank Øverland – bass
 • Kjell Martin Sirnes - trommer

Vi tar også i år en rundtur med MS Sandnes i våre vakre fjorder. Denne gangen har vi med oss spellemann nominerte Joe Rusi med band som spiller for oss under turen. Oppmøte senest: kl.16:00 Avreise Sandnes Indre Havn: kl. 16:30 Retur Sandnes: kl. 20:30 Ombord kan det kjøpes god mat og drikke. Mer om Joe Rusi Band. 4. desember 2015 slippte Joe Rusi sitt solo debutalbume ”Who I Am” som han også ble spelemann nominert for. Albumet er spilt inn i New Orleans med legender som Johnny Vidacovich (trommer), John Papa Gros (piano), James Singleton, Doug Belote og George Porter Jr (bass, the Meters) i kompet. Arne Skage Jr. (Reidar Larsen og Rita Eriksen) har produsert disse låtene som er spilt inn i the Music Shed i New Orleans våren 2015. Joe Rusi er i front med eminent gitarspill og sjelfull vokal som får fram heten, fuktigheten og rytmene fra the Crecent City. Låtene på albumet er et knippe egenkomponerte låter som syder av Louisiana soul, blues og r&b. I tillegg serverer Joe og bandet et par klassiske coverlåter fra New Orleans legender som Earl King og Allen Touissaint. Sistnevnte døde nylig og Joe sin versjon av ”Brickyard Blues” er en strålende hyllest til Allen Touissant og musikktradisjonen fra the Big Easy. Joe begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, gitar da han var 10 år og ble profesjonell musiker som 15 åring. I 2001 flyttet han til Flekkefjord og har siden vært aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet. Han har vært en svært aktiv musiker på klubb- og festivalscener i Norge og har også turneert utenlands (bl.a. USA-turne i 2012). Han jobber også som rektor på Lund kulturskole. ” Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter.” Farsund Avis “Spilleglede som smitter over publikum, brilijant musiker.”- Elvebyen Bluesklubb. "Joe Rusi - haunting tunes and guitar work, soulful singing.”- Dan Bowden (Electric Blues Guitar Workout) "Joe Rusi's guitar playing is simply great." Rick Peckham (Assistant Chair of the Guitar Department, Berklee College of Music) Joe har tidligere gitt ut et live-album og en EP men tar med denne utgivelsen steget helt ut og presenterer et fullt album med i hovedsak egen musikk. Siden 2013 har han også vært å høre på Radio Kvinesdal med ”Blues med Rusi”. Han har også blitt tildelt det prestisjetunge ”Celebrity Scholarship” av Berklee Collage of Music og fått Masters Certificate in Songwriting and Guitar (panel besående av bl.a. Steve Vai, Paul Simon, Herbie Hancock og Mark Mothersbaugh). Han har også tidligere spilt hos oss med stor suksess.

Billetter kan kjøpes på vår webside: http://sandnes-blues.org/wp/?p=963

Pris: kr. 400 ,- (Medlemmer kr. 350,-)

Ons. 23. aug. 2017 Tubesnakes (Stord)

Tubesnakes (Stord)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Rolf Haldorsen Vokalist og Gitarist
 • Per K. Hauan Tangenter
 • Per Inge Stensletten Trommer
 • Johnny Stensletten Bass

Da får vi endelig et gjensyn av Tubesnakes fra Stord. Bandet ble etablert i 1994, gav ut sitt første album i 1998. De reiste til USA høsten 2001 for å spille inn deler av album (Texas Minded) resterende spor blei spilt inn i ABC studio i Ølen, og albumet ble gitt ut i 2002. De promotere plata TX minded sommeren 2002 for et fullsatt telt i Skånevik, for øvrig samme året som Gary Moore var der 🙂 I 2004 reiste de igjen til USA for å være med på produksjon av en samle plate med Wild Oats studio Nashville TN. Etter dette har de spilt på utallige klubber og festivaler i hele Sør-Norge inkludert oss. I 2013 bli bandet rammet av dødsfall (Vokalist, gitarist og låtskriver Lars Vad) gikk bort, etter et års tid langt nede klarte bandet å få etablert seg igjen med ny gitarist og vokalist. Rolf Haldorsen, som for øvrig var med å ferdig stille det allerede påbegynte albumet til Tubesnakes Walking som var halvferdig, då Lars gikk bort blei ferdigstilt i ABC studio november 2014 Plata ble slept januar 2015

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)