Historikk

Ons. 11. mars 2015 Never The Bride

Never The Bride

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

ENDELIG får vi tilbake på Sandnes Bluesklubb britiske NEVER THE BRIDE. De er en unik live opplevelse med en av rockens fremste kvinnelige vokalister. Nikki Lamborn fronter et band bestående av sin musikalske samarbeids partner Brezzy og et knippe fantastiske musikere med lang fartstid sammen med artister som Alvin Lee, Rory Gallhager, Elton John, Faitless og mye mye mer. The Who´s Roger Daltery og Zepplins Robert Plant er noen storheter som har jobbet tett med Never The Bride. Bandet er blitt et av få band som får spille på de største festivalene her hjemme og ute i den store verden. Sist de besøkte oss ble det fullt hus, så det vil lønne seg å komme tidlig denne kvelden. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd ved å kontakte Geir Siqveland på tlf. 934 32 587

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. mars 2015 BB Lyngs Bluesband

BB Lyngs Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Frank Jakobsen: Trommer
 • Helge Lynglund: Vokal og munnspill
 • Ove Gaassand: Piano og orgel
 • Atle Mjørlaug: Bass
 • Ole Thomsen: Gitar

BB Lyngs Bluesband fra Bergen. De er kjent for å skape begeistring og levere musikk med høy kvalitet, og er endelig klar med sin første plate ”Snatch it back”. Den unike besetningen til bandet, skaper den gode kvaliteten og musikkgleden som oppstår når de spiller sammen. Atle Mjørlaug og Ole Thomsen, er kjent fra Bergen Bluesband og er veletablerte musikere som gir bandet en trygghet med en unik driv av topp kvalitet. Ole Ludvig Krüger er nå erstattet av Frank Jakobsen som er en av Norges fremste trommeslagere. Helge Lynglund med sin vokal og munnspill har etablert en egen stil, fylt av blåtoner rett fra blueshjertet. Ove Gaassand er sjef på pianokrakken med groovy bluespiano og fett orgelspill. Bandet har hentet mye av sin inspirasjon fra Chicago, New Orléans og Pianoboogie. Musikkstilen treffer både den erfarne lytter innen bluesen så vel som den vanlige mann som setter pris på drivende god musikk.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. feb. 2015 JUST WAITS

Tom Waits Tribute Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Ole Fjetland
 • Gudmund Rydning
 • Tor Inge Øgreid
 • Glen Brun Henriksen
 • Arild Netteland
 • Preben Brun Henriksen

PGA et frafall av Finn Lizzy stepper JUST WAITS in i stedet. Ut fra navnet spiller de for det meste låter av Tom Waits så de mange Tom Waits fans her i distriktet bør lnnfinne seg denne kvelden.

Kom og få med deg konserten.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. feb. 2015 Jam/Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller 

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. "Kapellmester" denne ganger er NJÅL MØLLER,ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene,og her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening. Så ta med Instrumentet og spill sammen i en kokende jamsession.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. feb. 2015 The Real Neils

The Real Neils

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

På grunn av sykdom er konserten med Midnight Ramblers avlyst, og vi har på kort varsel fått The Real Neils til å ta over. Og da handler det om Neil Young og ingenting annet. Bandet har et 50-talls Neil Young-låter på repertoaret - noe mykt og lett akustisk, noe skranglete og tungt elektrisk, og noe midt i mellom. Men alt i den Neilske ånd og milevis fra svensktoppen. De byr på klassikere som Heart Of Gold, Powderfinger, Keep On Rocking In The Free World, Cinnamon Girl, Like A Hurricane, Old Man og mange flere.
The Real Neils går på scenen ca kl. 20.30.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!