Historikk

Ons. 11. jan. 2017 Royal Flush

Michael Ray & Royal Flush

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Michal Ray – Vokal/Gitar
 • Tory J. Raustad - Vokal /Bass
 • John Arne Stokkan - Tangenter

Vi får gjensyn med et av distriktets unge fremadstormende band. Bandet vant under Dalane bluesfestivals Bluescup, og var finalist i Notodden Blues festival NBC-2011. De har spilt hos oss flere ganger under navnet Michael Ray & Royal Flush. Michal Ray er en ung, talentfull gitarist, vokalist og komponist som leverer egne og andres blå toner med stor innlevelse og overbevisning. Michael har i løpet av de siste årene hatt en enorm utvikling som musiker, og særlig hans eminente gitarspill viser at han har lagt mange timers øving bak seg. Musikerne i bandet har entret forskjellige scener og spilt både blues, rock og country i flere år. Sammen danner de en helhetlig, samspilt gruppe hvor drivende Texas- og Chicagoblues står i høysete. Med albumet "Royal Flush" som de hadde release party på De Røde Sjøhus i 2015, viser bandet at de mener alvor med sin satsing. Vi ser fram til en flott kveld...

http://www.michaelray.no https://www.facebook.com/Royal-Flush-249936401751465/timeline https://www.youtube.com/watch?v=W33powqwwLM

Pris: kr. 100 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 04. jan. 2017 Nyttårsjam med Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller - Kapellmester
 • Resten er opp til dere

Godt nytt år alle sammen. Vi vil starte dette året med en nyttårsjam i god tradisjon. Vi har etter hvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. "Kapellmester" er NJÅL MØLLER. Denne gangen har han med seg lokale musikere og hvilke komp pakke hann har med seg røper han ikke før de står på scenen. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 28. des. 2016 Bernad Jenkins

Bernad Jenkins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det klart for romjulskonsert med Bernad Jenkins
Bernad Jenkins va bandet ”adle hadde vært me i når di pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppigjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkinteresserte ungdommer fra Hundvåg. Dette va på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. Di øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden. Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL MØTT!!!

Ons. 21. des. 2016 The Sensational Blues Band

Sensational Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Svein Ole ”Elvis” Fjelde, Vokal
 • Oddvar ”Sol” Solheim, Gitar
 • Roald Brekke, Bass
 • Atle Helland Strøm, Trommer
 • Jarle “Charlie” Børresen, Piano/Orgel
 • Arne Kolstad, Trombone
 • Gisle Myklebust, Saxofon
 • Per Lund, Trompet

Siste julepresang før jul blir denne gang The Sensational Blues Band The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære. De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen - enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...!

Relasjoner til noen andre band flere kunne nok blitt nevnt:

Svein Ole ”Elvis” Fjelde, Vokal (hard Luck BluesBand/Rattle Snakin Daddies)

Oddvar ”Sol” Solheim, Gitar (Hard Luck BluesBand/Rattle Snakin` Daddies, Hipshakers) 

 Roald Brekke, Bass (Eric ”Slim” Zahl  and The South West Swingers, Zydeco Supply, Stavanger BluesBand)

Atle Helland Strøm, Trommer (Eric “Slim” Zahl & The South West Swingers, Hard Luck BluesBand, Stavanger BluesBand)

Jarle “Charlie” Børresen, Piano/Orgel (Banden, Dickensbandet)

Arne Kolstad, Trombone (Midnight Ramblers, Rub a Dubs, Stavanger BluesBand)

Gisle Myklebust, Saxofon (Stavanger BluesBand)

Per Lund, Trompet (Southwest jazzensamble)

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 14. des. 2016 Reidar Larsen

Reidar Larsen

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Reidar Larsen

Som før sagt er vi så heldige å ha Mr.Blues boende i nabolaget, og noen nærmere presentasjon av mannen trengs vel neppe. Julen nærmer seg med stormskritt og denne onsdagen kommer julenissen i form av Reidar Larsen. I de siste åra har vi sammen med stavanger lagt opp til få Reidar som oppvarming til den kommende julehøytid i klubbene, og det har medlemmene satt stor pris på ved å møte opp til det fulle. Så velkommen skal dere være alle sammen til en kjempe førjulsblueskveld.

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)