Historikk

Lør. 28. mai 2016 BLUESCRUISE MED REIDAR LARSEN

BLUESCRUISE MED REIDAR LARSEN

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi tar en rundtur med MS Sandnes i våre vakre fjorder hvor Reidar Larsen spiller for oss. Etter retur til Sandnes, fortsetter vi om bord med jam, godt humør og dans. Ombord kan det kjøpes øl, vin og god mat.

 

Oppmøte senest:                                     kl. 16:00

Avreise Sandnes Indre Havn:               kl. 16:30

Retur Sandnes:                                          kl. 20:30

Bluesfest med jam på båten, fra ca. kl. 21:00

 

Bluescruise inkl. Bluesfest med jam om kvelden: kr. 400,- (Medl. 350,-)

Kun kvelden: kr. 150,- (Medl. 100,-)

 

Billett salg:

Under våre onsdagskonserter og på:

www.sandnes-blues.org/wp

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. mai 2016 Trond Olsen Band

Trond Olsen Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Trond Olsen - gitar og vokal
 • Lars Hammersland - orgel og piano
 • Sigmund Vik - bass
 • Morten Bergstrøm - trommer

Med stor respekt for den verden av lyd som springer ut fra sjangeren blues, har TOB (Trond Olsen Band) funnet seg vel hjemme i sitt eget blå toneland. Noe av det som kjennetegner bandet er kvalitet, energi og stor spilleglede. Med sin musikalske bredde, farget av påvirkning fra musikk gjennom flere ti-år, treffer TOB et bredt publikum. TOB debuterte i 2009 med albumet "New Day Coming". Bandet og albumet har fått mye skryt og musikken her lover mye for framtida. Trond Olsen har laget alle låtene, spiller gitar og synger. TOB har også begeistret klubb- og festivalpublikum i Norge de siste årene gjennom sitt samarbeid med gitarlegenden Buddy Whittington, mangeårig gitarist i John Mayall & The Bluesbreakers. Noe som definitivt bidrar til stor anerkjennelse av dette bandet. Guttene har besøkt Oslo Bluesklubb tidligere og gleder seg til å komme på scenen på Buckley's igjen, lørdag ettermiddag.

https://myspace.com/olsentrond

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. mai 2016 Jam/Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller

Vi har nå hatt lang sommerferie og starter nå friskt opplagte med en Jam. Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for, og glede av å spille blues. "Kapellmester" denne gang er Grenseveien. Med seg har han den lokale gruppen SANDNES DAMP. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Pris: kr. 100 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 11. mai 2016 Per Inge Torkilband

Per Inge Torkilband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Inge Helland - Gitar
 • Torkild Viig - Bass
 • Per Vervik - Vokal
 • Espen Noreger - Trommer

PerIngeTorkild Band spiller blues i gammel og ny «innpakning». Bandet består av gitarist Inge Helland (ex.Abel), Torkild Viig bassist i Mods, September When & Reidar Larsen band. Torkild har også produsert plater for Leif & Kompisane og «You dont have to black to be blue» med Reidar Larsen. Per Vervik er vokalist og tidligere trommeslager i Vestlandsfanden og Reidar Larsen band. Espen Noreger er trommeslageren i bandet. Espen er mest kjent fra Getaway People og Peltz. En hardtslående dyktig trommeslager. Låtene er tatt fra øverste hylle i blueskatalogen.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. mai 2016 Powercombo

Powercombo

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Steffen Schrøder Vokal
 • Togga Gundersen-Gitar - Vokal
 • Glenn Junger, Gitar
 • Daniel Uhlas - Trommer

Power Combo er etterhvert blitt et like etablert fenomen i Stavangers kulturliv som utepilsen i Vågen. I front står Steffen og Togga og hyler og vrir på strengene. De begynte på samme scene på 80-tallet og har siden dukket opp i uttallige sammenhenger både sammen der og hver for seg. Bandet har i tillegg en lei tendens til å ta publikums oppfordringer på alvor, selv om det ofte fører til ikke spesielt alvorlige versjoner av ønskelåter. Man skal ikke se bort fra at det kan forekomme overdoser av spektakulær gitaronani innimellom..

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)