Historikk

Ons. 06. mars 2013 Periistrojka

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Nystartet trio fra Stavanger, bestående av "gamle ringrever" som Per Riis, Tor Inge "Olly" Øgreid og Espen Noreger. Med bakgrunn fra bla.a Rått og Råde, Reidar Larsen BB, Green Turn Blue, Hardluck BB og The Getaway People, snakker vi her om menn med en viss musikalsk fartstid (til sammen langt over 100 års spilleerfaring). Bandet spiller blues fra de siste 70 åra, og publikum vil få høre alt fra T-Bone Walker blues og New Orleans funk, til engelsk beat og John Hiatt tolkninger. Vi ser frem til dette møtet.

VEL MØTT :ugeek:

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. feb. 2013 PigFish

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Tired of seafood? Eat some Pigfish!
Bandet består av:
Jonathan Hall: Vokal, Guitar
Leif Arne Bredland: Guitars
Øyvind Lende: Bass
Torstein Kyllevik: Drums

Biografi
Leif spiller i Reggae bandet Grønn Te, og har spilt i Rhinos, Værfast, Midnight Ramblers, Sandnes Bluesorkester, Walls of Terra og Shargar.
Øyvind Lende er kjent fra band som Toxic, Sørmarkå, Sandnes Bluesorkester, Cassock, Detektimen, Kontrabeat og (sh00t.. noen flere sikkert).
Jonathan: eg synger akkurat som eg alltid har sunget, with a rock'n roll heart. Lexington, KY; Nashville, TN; Galway, Ireland are noen av stedene eg har gleden av å hatt som hjem på forskjellige tider i livet. Stavanger og Sandnes are pretty kule òg!

Bandet spiller Roots Blues, The Band, Little Feat, Tom Waits, John Prine, Bob Dylan

VEL Møtt !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. feb. 2013 Blues House

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[center:awrvrvqr][youtube:awrvrvqr]jTTBsXHvuro[/youtube:awrvrvqr][/center:awrvrvqr]

Et band hvor leder Micke "Kakan" Persson har vært aktiv i musikkmiljøet i Stavanger, i band som Reidar Larsen og Engens Gledeshus, kommer nå med et svensk bluesband. Bandet spiller standardblues med innslag av rock og New Orleans stil.

Bandet besetning er:
Micke Kakan Persson - sang og gitar
Robert Furlong - sang og gitar
Robin Abrahamsson - bass
Josef Appelqvist - piano
Daniel Uhlas - trommer

VEL MØTT 8-)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 16. feb. 2013 Grenseveien Bluesb 15. Ã¥rs jub fest

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Grenseveien Bluesband og Sandnes Bluesklubb inviterer bluesvenner til jubileumsfest på Sandnes Brygge. Bandet vil spille fra ca. kl.21. Musikalske gjester er velkomne til å være med å jamme utover kvelden. Det tas ikke ingangspenger, men "tipsbyttå" (tipjar) vil bli sendt rundt. Det er også spisemuligher i resturangen

Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. De spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

Festen avsluttes kl. 01

VELL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. feb. 2013 Halles Helter

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Et lokalt band hvor medlemmene har bakgrunn fra band som Bernad Jenkins, Nurk Twins, Smalhans, Stavangerensemblet, The September When, Bror te Larsen Band, Modesty Blaise, Rabalder, Pocket Corner og andre. Musikerne har vært en del av vårt lokale rock, rhythm & bluesmiljø i adskillige år, og har alle sammen vært med på å farge vårt lokale musikkuttrykk.

Bandet Halles helter består med andre ord av en god gjeng lokale helter som har hatt, og har, stor betydning for det vi ser på som 'vår egen musikk'. I denne sammenhengen spiller de coverlåter i egen innpakning og med sin særegne stil - med overraskelser for oss musikkvante!

Bandmedlemmer:
Magnar " Magga " Fyllingen - sang og gitar
Stene Osmundsen - trommer
Øystein Eldøy - bass og sang
Harald Halle- gitar og sang
Odd Stangeland - gitar, munnspill og sang

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)