Historikk

Ons. 25. juni 2014 Ekstraordinært Årsmøte

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Onsdag 25. Juni kl. 19:00 på Sandnes Brygge Innkalling til Ekstraordinært Årsmøte: Agenda: 1. Åpning 2. Godkjenning av dagsorden og innkalling 3. Valg av møteleder og referent, samt to personer til å underskrive protokollen 4. Behandle innkomne saker 5. Velge 2 personer i styret som skal ha prokura rett. 6. Avslutning Innkomne saker fra styret: Sak 1 Vedtektsendring: $5 Årsmøtet punkt 8. Velge 2 personer i styret som skal ha prokura rett.. Punkt 9, og 10. flyttes til henholdsvis punkt 10 og 11. Sak 2 Velge 2 personer i styret som skal ha prokura rett. Begrunnelse : Bank og andre offentlige intuisjoner forlanger at dette skal gjennomføres på årsmøtet og da vi ikke har noen slik formell prokura rett, besluttet styret på styremøtet 3. juni 2014 med flertall å innkalle til dette ekstraordinære årsmøte. Det anbefales at Leder og Økonomiansvarlig har denne retten. Etter dette blir det ferie og festival liv til 13. august hvor vi starter med Jam. For de som er hjemme kan det også nevnes at vår søsterklubb, Jæren Bluesklubb får besøk av Bjørn Berge 3. juli. Hvis dere vil ha litt blues i sommerferien, er dette et glimrende alternativ. Billetter må bestilles hos billettservice: http://www.billettservice.no/event/bjor ... ter/418383 Jæren Bluesklubb holder til i Høghuset på Bryne, i 18. etg hos vidsyn, og det er 3 minutts gange fra togstasjonen. Med hilsen Styret i Sandnes Bluesklubb

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. juni 2014 Rich Harper Band

Rich Harper Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rich Harper lærte seg å spille gitar først og fremst ved å lytte til plateartister som Eric Clapton, B. B. King, Rory Gallagher, Freddy King og Duane Allman. Rich Harper er en av bluesklubbens mange hyggelige gjengangere, noe som har gitt ham en spesiell og særegen blues-sound. Rich utviklet sin egen slidestil ved å bruke samme medisinflaske som Duane Allman. Allman, som døde etter en motorsykkelulykke i 1971, brukte en tom medisinflaske til å spille slide med. Etter og ha spilt rundt på små steder i Pennsylvania, flyttet Rich til L. A. for å finne likesinnede og dannet Rich Harper Blues Band. De gjorde stor suksess med sin debut-CD "Don't Think Just Play" som ble valgt til Amazon.coms "Emerging New Blues Artist". Det gikk ikke lang tid før bandnavnet poppet opp i bluesmagasiner overalt, og andre bluessamfunn maste på sine medlemmer om å sjekke ut den nye gruppen som meislet ut en unik nisje for dem selv i bluesverdenen.

Rich Harper har turnert Skandinavia hvert år siden han tok Åmåls Bluesfestival med storm i 2004. Det blir sannsynligvis siste gang vi ser ham i området, i det han etter 30+ århar erklert at han vil slutte som bandleder.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 04. juni 2014 Erik Slim Zahl & TSWS

Erik Slim Zahl & TSWS

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Inspirert av lyden av 50-tallet, stiger Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers fram! Bandets ambisjon er å videreføre de flotte tradisjonene og musikken fra denne æraen - med sitt eget og mer rockete uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og sleipe sko, sprer Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers sitt glade budskap. The House is-a-rockin' - and you're all invited! En kveld med Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers vil inneholde bandets egne versjoner av låter fra blant annet Teddy Morgan, Brian Setzer, Candye Kane, Keb Mo' og Norges egen Vidar Busk for å nevne noen. Bandets portfolio vokser seg stadig større, og siden startet i 2006 har bandet blant annet spilt på Muddy Waters, Karlstad Bluesfestival, Bergen Blues & Roots Club, Preikestolen Bluesklubb, Stavanger Blues Club, Christiansand Bluesklubb, Sandnes Bluesklubb, Nes Bluesklubb, Skedsmo Bluesklubb, Jessheimdagene, Blues Cruise til Hirtshals, Skudesnes Jazz og Bluesklubb, Madam Felle Bergen, Vikedal Rootsfestival, Ose Bluesfestival, House of Blues (ONS), Rogafest for å nevne noen. Bandet har også gjort supportjobb for The Fabulous Thunderbirds. Bandets medlemmer er profesjonelle musikere med fartstid i blant annet Reidar Larsen & the Storytellers, Zydeco Supply, Johnny & the Beels, BB Lyngs Bluesband, Stavanger Bluesband m.m.

Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers er:
Eric 'Slim' Zahl - vokal/gitar
Øystein 'Boogieman' Undem - tangenter
Roald Brekke - bass/vokal
Atle H. Strøm - trommer/vocal

http://www.ezmusic.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. mai 2014 FIDIBUS

Fidibus

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen blir det igjen full gang på SANDNES BRYGGE når vi igjen får storslått underholdning i vår storstue. Fidibus presenterer smårufset retro- og fengende jazzrock, funk, blues og smektende soul. Det hele drevet fram av et kompakt komp og toppet av en tett hornseksjon som røsker skikkelig tak i deg. Greier du å holde deg i ro når disse gutta setter igang så oppsøk en spesialist på ett eller annet...

(http://www.fidibus.biz )

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. mai 2014 Ole Frimer Band (DK)

Ole Frimer Band (DK)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Den danske sangeren og gitaristen, Ole Frimer, er den tidligere frontfiguren i det svært populære danske bluesbandet Blue Junction, som har turnert Skandinavia flere ganger i de siste 15 årene.
I 2008 dannet han et nytt band med bassist Jesper Bylling og trommis Nils Bo Poulsen, og lanserte en ny original stil, med røtter i blues, og med elementer av rock, jazz og fusion.
De har med god suksess turnert i Danmark og sørlige Sverige, og innen 2010 var de en av de mest etterspurte bluesband i Danmark. De har holdt konserter på flere av de store festivalene, deriblant Skanderborg Festival, Malmö Festival, Roskilde Jazz Festival og København Blues Festival.
I 2010 ble Palle Hjorth på keyboard med i bandet, som erstattet den avdøde Thomas Koppel i det legendariske danske bandet Savage Rose. Palle er en av de aller beste orgelspillere i Skandinavia og han bidrar markant til kreativiteten og særpreget i Ole Frimer Band.

Ole Frimer: gitat og vokal
Palle Hjorth: keyboard
Jesper Bylling: bass
Nils Bo Poulsen: trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)