Historikk

Ons. 17. aug. 2016 Eric Slim Zahl & the S. W. S.

Eric Slim Zahl & the S. W. S.

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Eric Slim Zahl – Gitar/Vokal
 • Roald Brekke – Bass
 • Atle Helland Strøm – Trommer
 • Øystein Undem – Tangenter

Kritikerroste og Spellemannspris-nominerte Eric Slim Zahl & the South West Swingers viderefører de flotte tradisjonene og musikken fra 50-tallet – med sitt eget, rocka uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og blanke sko, sprer Eric Slim Zahl & The South West Swingers musikken sin med humor, musikalsk dyktighet og trøkk. Eric Slim Zahl & the South West Swingers feirer 10 år som band, og med stadige albumutgivelser til toppkarakter, fremstår bandet som mer sultent, hardtarbeidende og swingende enn noensinne. Bandet er kjent som et formidabelt liveband og har holdt konserter på de fleste bluesfestivalene og –klubbene i Norge. Tidligere har også Eric Slim Zahl & the South West Swingers turnert i England. i år ble de valgt som Norges representant til International Blues Challenge som arrangeres i Memphis, Tennessee i USA. Dette er å regne som et «VM i blues» hvor de kom til en semifinaleplass. Bandet vant noe senere den European Blues Challenge. I 2011 ble de nominert til Spellemannsprisen for albumet "Daddy'O" og albumet "Chances Are Slim" mottar topp kritikker i norsk presse.

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 15. juni 2016 Patey's Pipe

Pateys_Pipe.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BENT PATEY var med å starte Bryggerigangen Bluesband i 1978, og i forbindelse med gruppas 20-års jubileum, ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 relansert på CD på Notodden Bluesfestival i 1999. I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, noe som førte til at "Blått Brygg", til tross for sin alder, ble landets 3. mest solgte bluesplate i 2000. Patey har bidratt på over 30 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Bent er etterhvert en gjenganger hos oss og med god grunn, han er en fantastisk entertainer og en eminent gitarist og hele bandet oser av kvalitet og spilleglede. Gå ikke glipp av denne kvelden på Tribute

VEL MØTT!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. juni 2016 Little by Little

Little by Little

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Tor "Totto" Tobiassen vokal
 • Oddvar "Sol" Solheim gitar
 • Glenn G. Aadnøy gitar vokal
 • Reidar Paulsen bass
 • Lasse Andressen piano
 • Torstein Kyllevik trommer

Little by Little startet opp i hjembyen Sandnes Rogaland, som en lokal Blues Rock band november 1985. Bandmedlemmene kom fra forskjellige lokale regionale band som en blanding av blues, rock, jazz og pop påvirkninger de alle hadde med seg til bandet. Little by Little begynte snart å lage egne sanger. Litt etter litt fikk bandet god respons fra musikk kunngjøringer i avisene og også med musikkbransjen i Norge. Bandet utvidet snart fra lokale spillejobber i Stavanger og Sandnes til spillejobber over hele Norge for over en 10 års periode. I denne perioden gikk Little by Little inn i Studios stort sett å lage demoer. En Single ble gjort " Little by Little " i 1994. Etter 20 år ble Little by Little enige om å lage en Reunion. “Let’s go blues n '' 2014”. Etter dette har de fortsatt å spille, og nå får vi hør de på ny hos oss. Gled dere.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. juni 2016 Butch Brox Band

Butch Brox Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Vegard Brox – Gitar/Vokal
 • Glenn Junger – Bass
 • Tory J Raugstad – Trommer
 • Ray Johnson - Tangenter

BUTCH BROX BAND er et nyoppstartet blues-rock band som gjør sin verdensdebut dagen før konserten på Sandnes Bluesklubb. Musikkstilen heller mot den rocka delen av bluesen og henter inspirasjon fra blues-rock-legender som Rory Gallagher, Johnny Winter, ZZ Top, The Allman Brothers Band m.fl. Bandmedlemmene har alle base i Stavangerområdet, og er kjente ansikter fra flere andre band i distriktet som f.eks Royal Flush, Barefoot, Full Tilt, PowerCombo m.fl.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 28. mai 2016 BLUESCRUISE MED REIDAR LARSEN

BLUESCRUISE MED REIDAR LARSEN

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi tar en rundtur med MS Sandnes i våre vakre fjorder hvor Reidar Larsen spiller for oss. Etter retur til Sandnes, fortsetter vi om bord med jam, godt humør og dans. Ombord kan det kjøpes øl, vin og god mat.

 

Oppmøte senest:                                     kl. 16:00

Avreise Sandnes Indre Havn:               kl. 16:30

Retur Sandnes:                                          kl. 20:30

Bluesfest med jam på båten, fra ca. kl. 21:00

 

Bluescruise inkl. Bluesfest med jam om kvelden: kr. 400,- (Medl. 350,-)

Kun kvelden: kr. 150,- (Medl. 100,-)

 

Billett salg:

Under våre onsdagskonserter og på:

www.sandnes-blues.org/wp

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)