Historikk

Ons. 11. nov. 2015 JAM/NJÅL MØLLER

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

  • Njål Møller

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. "Kapellmester" denne ganger er NJÅL MØLLER,ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene,og her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening. Så ta med Instrumentet og spill sammen i en kokende jamsession. Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. nov. 2015 SVEN ZETTERBERG MED BAND (S)

Ekstrord. Årsmøte og Sven Zetterberg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

  • Sven Zetterberg Vokal og Gitar

Da får vi et gjensyn med sveriges største bluesattraksjon Sven Zetterberg. Sven Zetterberg er en veteran både i svenske og internasjonale blueskretser. 1972 startet han det legendariske Telge Blues. På 80-tallet høstet han og den norske gitaristen Knut Reiersrud internasjonal suksess med The Four Roosters. Samtidig var han frontfigur i Chicago Express, bandet som i femten år dominerte den svenske bluesscenen totalt.Går du glipp av denne kvelden vil du nok ikke sove så godt i ukene som kommer så vit din besøkelsestid.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. okt. 2015 Christina Skjølberg

Christina Skjølberg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

  • Christina Skjølberg - Vokal og Gitar

2014 ble et begivenhetsrikt år for Christina Skjølberg. Som den eneste norske bluesrockartist med internasjonal platekontrakt, gav hun i januar ut sitt debutalbum, «Come and get it», på Ruf Records. Plateutgivelsen ble etterfulgt av en omfattende Europaturne med Ruf Blues Caravan, hvor Christina fikk vist seg frem i store deler av Europa. Hjemme i Norge spilte hun på de fleste større bluesfestivalene, og mottagelsen overalt har vært strålende ! «Come and get it» har fått gode anmeldelser og mye radiospilling, spesielt i utlandet. Fan-skaren er også betydelig etter turneringen, og etter stort påtrykk fra fansen, reiser Christina igjen til Tyskland på turne med sitt eget band nå i Mars. Christina er født og oppvokst på Smøla, men har siden videregående skole bodd i Kristiansund. Hjemme hos foreldrene ble hun «flasket opp» på Blues og rock, og spesielt Jimi Hendrix, Led Zeppelin og Deep Purple falt i smak hos den unge damen, og 12 år gammel fikk hun sin første elgitar. Dessverre var den feil vei… Faren hadde glemt at Christina er Venstrehendt ! Men med litt mekking i kjelleren ble strengene snudd, og Christina var i gang. Deretter gikk det slag i slag. Etter et år på musikklinja på Trøndertun folkehøgskole, ble det noen år som gitarist i diverse band, men vokalen tok hun ikke opp før hun startet sitt eget band i 2009. Etter hvert som Christina har utviklet seg som artist, har bandet krympet fra 5 til 3 personer. Tidligere rytmegitarist og organist er nå blitt «overflødige», og Christina fronter nå sin egen trio som Scenens naturlige midtpunkt, med stålkontroll på både publikum og bandet. Christina Skjølberg Trio anno 2015 består ,foruten Christina selv, av Tom Arne Fossheim på Trommer, og Tore Slåttsveen på bass. Tom Arne Fossheim er profesjonell trommeslager, og har spilt i hundrevis av band og ensembler opp igjennom årene. Tom Arne er også fast medlem i Ken Hensley’s (Uriah Heep) Live Fire band, og har også nylig gitt ut plate med sitt nye band, «Wonderworld». Tom Arne var den siste brikken som falt på plass for å få bandet til å låte slik Christina vil… Bluesa, rocka og funky, med en skikkelig 70-talls feeling. Tore Slåttsveen har også lang fartstid på den norske bluesscenen, men er nok for de fleste kjent som gitarist og vokalist fra band som Little Andrew & the Blue Masters, Triple T og Mojo Workers. I Christinas band trakterer han bassen, og sammen med Tom Arne utgjør han en ultratight rytmeseksjon med stor forståelse og respekt for musikksjangeren, som løfter Christina opp og frem.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. okt. 2015 Little by Little

Little by Little

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

  • Tor "Totto" Tobiassen vokal
  • Oddvar "Sol" Solheim gitar
  • Glenn G. Aadnøy gitar vokal
  • Reidar Paulsen bass
  • Lasse Andressen piano
  • Torstein Kyllevik trommer

Little by Little startet opp i hjembyen Sandnes Rogaland, som en lokal Blues Rock band november 1985. Bandmedlemmene kom fra forskjellige lokale regionale band som en blanding av blues, rock, jazz og pop påvirkninger de alle hadde med seg til bandet. Little by Little begynte snart å lage egne sanger. Litt etter litt fikk bandet god respons fra musikk kunngjøringer i avisene og også med musikkbransjen i Norge. Bandet utvidet snart fra lokale spillejobber i Stavanger og Sandnes til spillejobber over hele Norge for over en 10 års periode. I denne perioden gikk Little by Little inn i Studios stort sett å lage demoer. En Single ble gjort " Little by Little " i 1994. Etter snart 20 år ble Little by Little enige om å lage en Reunion. “Let’s go blues n '' 2014”. La oss oss gi våre gamle og nye fans en kort tid opplevelse av uendelig lykke, fremtid og blues n '' kultur med vår Reunion 2014.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. okt. 2015 Mojo Makers (DK)

Mojo Makers (DK)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Djevelens hender på hofte og sjel På sitt andre album graver København Mojo Makers dypere inn i bluesens jord. De utvider den tradisjonelle rammen fra debut med en innsprøytning av gospel og r'n'b. Resultatet er moderne elektriske blues som leveres med både åndelig glød og svingende groove. Helt fra de første håndklapp av den rolige Fly On Baby til den eksplosive knyttneve av en gitarsolo i Indian Woman sikt hånd spill, rallende og autentiske. Kasper Osman synger soulful, som om han selv hadde en gang plukket bomull ute på markene. Noen ganger kan du nesten forveksle hans ildglødende vokal med David Coverdals da han samarbeid med Jimmy Page fra 90-tallet. Noe av Mojo Makers grunnsteiner er gitarsolo, som også er behandlet med glitrende gitarfyrverkeri, med utallige høydepunkter. Helt fra det heftige temperemangsfulle til det rolige som for eks. «Man Child». Det kan godt være at det er en lang vei fra København til deltaet, men Mojo Makers lede deg uanstrengt ned til Mississippi-elven. 

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)