Historikk

Ons. 17. feb. 2016 Big Slim Fjelde

Big Slim Fjelde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Svein Ole Fjelde - vocal
 • Ørjan Berge - gitar
 • Thomas Matre - bass
 • Knut Voster - trommer

Da blir det et hjerteligt gjensyn med Big Slim Fjelde Band. Big Slim Fjelde Band er tuftet på noen av distriktets mest erfarne musikere og Sandnes Bluesklubb har hatt mange gode kvelder med dem i ulike sammensetninger. Dette blir en heftig aften med en av distriktets beste bluesstemmer foran mikrofonen.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. feb. 2016 BB Lyngs Bluesband

BB Lyngs Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BB Lyngs Bluesband fra Bergen, er kjent for å skape begeistring å levere musikk med høy kvalitet. De er klar med sin andre plate, som ble sluppet i juni 2015. Platen som har fått tittelen «Blues På Blå Resept» er en videreføring av ideen som ble startet hos Bergen Bluesklubb med en tanke om at blues også kan være terapi.
De startet med å presentere bluesmusikk til publikum som hadde vanskelig for å kunne komme på de vanlige arrangementene, slik som sykehus, sykehjem, bofellesskap o.l Dette arbeidet har bl.a. gitt bandet Årstad bydels kulturpris 2015 i Bergen, samt Sotra musikkråd sin hederspris 2015.
Platen er innspillt i Havnelageret Studio godt veiledet av Daniel Birkeland bak spakene, og har høstet gode kritikker med 5 ?er i Bluesnews og Bergensavisen. Cd ?en inneholder 10 spor av eget materiale. Overskuddet av platesalget vil gå uavkortet til Haukeland Sykehus.
Den unike besetningen til bandet skaper den gode kvaliteten og musikkgleden som oppstår når de spiller sammen. Atle Mjørlaug og Ole Thomsen er begge kjent fra Bergen Bluesband, og er veletablerte musikere som gir bandet en trygghet med en unik driv av topp kvalitet. Tor Bjarne Bjelland er bandets nyeste medlem og er en av norges fremste trommeslagere med en veldig bred erfaring. Helge Lynglund
med sin vokal og sitt munnspill har etablert en egen stil, fyllt av blåtoner rett fra blueshjertet. Ove Gaassand er sjef på orgelkrakken med groovy bluespiano og fett orgelspill.
Bandet har hentet mye av sin inspirasjon fra Chicago, New Orléans men har etterhvert mest egenproduserte låter på repertoaret. Musikkstilen treffer både den erfarne lytter innen bluesen så vel som den vanlige mann som setter pris på drivende god musikk som det svinger av.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB. VEL MØTT!!!

Ons. 03. feb. 2016 Grenseveien Blues Band

Grenseveien Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Tor Harald Lunde - Vokal, gitar og munnspill Alen Moody - Gitar og vokal Njål Møller - Gitar og vokal Dag Starfelt - Piano John Folkvord - Bass Asbjørn Moe - Trommer

Beklageligvis så kan ikke ROSCO LEVEE & THE SOUTHERN SLIDE komme, men heldigvis så har vi på kort varsel fått tak i Grenseveien Bluesband som en god erstatning.

Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. De spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Bandet prøver å øve på tirsdager i Grensevegen på Orstad. Da er det boller og blues til sene kvelden. Vi har hatt dem på besøk flere ganger og kan bare bekrefte ordtaket: "God vin (og blueselskere) blir bare bedre med årene." Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. jan. 2016 Glenn Braadland Band

Glenn Braadland Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Glenn Braadland - Vokal og gitar
 • Andreas Byrkja på bass
 • Jeremiah John på trommer
 • Stein Skorstad på tangenter

"Glenn Braadland Band" er et lokalt bluesband fra Stavanger, dannet i 2014. Etter årevis med lyst og higer etter å rendyrke sjangeren, er det endelig blitt realisert og bandet gleder seg til å vise frem noe av sitt materiale. I tillegg blir det tolkninger av Peter Green, Eric Burdon, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Bo Diddley, John Lee Hooker, Muddy Waters m. fler Bandet hadde sin premiere på Bluesklubbene i Stavanger og Sandnes i april 2015.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 20. jan. 2016 Tidemanns Blue

Tidemanns Blue

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Preben Brun Henriksen - vokal, trompet
 • Kjetil Hatleskog - gitar
 • Jan Erik Torkildsen - rytmegitar
 • Knut Inge Sørvåg - tangenter
 • Helge Egeland - bass
 • Øyvind Kallevik - trommer

Så er Preben tilbake igjen med gjengen i Tiedemanns Blue. Det er en stund siden vi har hørt fra dette potente bandet. Her blir det garantert masse trøkk og blues med stor humørfaktor. Som vanlig vil det nok også vanke noen musikalske overraskelser.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)