Historikk

Ons. 05. mars 2014 Marstokks Mafia

Marstokks Mafia

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Nytt bekjentskap i bluesklubben denne onsdagen. Nemlig FRANK MARSTOKK og noe han kaller Marstokks Mafia. Med seg har han musikere fra tidligere samarbeid: Arild Skjæran – gitar, Eric Slim Zahl – gitar og vokal og Glenn Junger på bass.
Musiker, produsent og trommeslager Frank Marstokk fra Hemnesberget i Nordland har medvirket på ”haugevis” av albumutgivelser - som trommeslager, produsent eller arrangør.
Mest kjent her i Norge er gjerne albumet Back To Little Eden fra Henning Kvitnes, samt bandet Freak (med blant andre skuespiller Reidar Sørensen, kjent fra TV og scene – på vokal).
Frank Marstokk flyttet tidlig i sin musikerkarriere til København hvor han hadde sitt virke i mange år, både som utøvende musiker og produsent. Fra København produserte han det danske bandet D.A.D’s debutalbum Call Of The Wild på 80-tallet. D.A.D sto som kjent for monsterhit’en Laugh And A Half noen år senere.
For ikke å snakke om hans trommespill og medvirkning på åttitallets ”Sunshine Reggea” som solgte 20 millioner eksemplarer!
Frank Marstokk flyttet etterhvert hjem igjen til Hemnesberget hvor han livnærer seg som musiker, produsent og skuespiller.
Sjangermessig, er Frank svært allsidig, troverdig, grundig og profesjonell. I sitt Marstokks Mafia - når han gjester bluesklubbene i Stavanger og Sandnes – har han satt sammen en bluespakke det ”lukter svidd av” - der han har samlet to gode sett med sine favoritter fra nyere blueshistorie. GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN!!! VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. feb. 2014 Magnetic North Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[album:33q41c50]387[/album:33q41c50] Et nytt bekjentskap hvor Alexander Pettersen har vært hos oss noen ganger som stødig trommis i mange sammensetninger. Magnetic North Blues Band er et nordisk forbrødningsband med svenske Mikael Falerydh på bass,finske Tomi Leini på munnspill/sang, danske Ronni Busack på gitarer og Alexander Pettersen på trommer. Alexander spiller i mange kjente band sammen med Vidar Busk, Bill Troiani etc. Dette blir garantert en knallkveld så gå ikke glipp av denne muligheten. Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. feb. 2014 Blues House

Blues House

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et band hvor leder har vært aktiv i musikk miljøet i Stavanger i band som Reidar Larsen og Engens Gledeshus, kommer nå med et svensk bluesband. Bandet spiller standardblues med innslag av rock og New Orleans stil.

Daniel Uhlas - trommer
Robert Furlong - sang og gitar
Josef Appelqvist - piano
Robin Abrahamsson - bass.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. feb. 2014 Jarle "Charlie" Børresen Band

Jarle

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

"Charlien" kjenne alle. Eller gjør de det? Denne onsdagen kommer Charlien med eget band og egen musikk til klubben.
Han hadde fått gjort ti ganger mer om han hadde klart å komme seg opp om morgenen, sier kameraten Per Vestaby om Jarle Børresen
Men det spørs om ikke det nettopp var disse problemene som gjorde at Jarle, ’Charlie’ blant syttitallsvennene, ble yrkesmusiker, og traff Vestaby, Anne Grete Preus og de andre han skulle komme til å spille med i årene som fulgte.
For på siste halvdel av syttitallet gjorde dette sitt til at han stadig mistet jobbene han hadde. Så da gitaristen Kåre Virud kom på døra og spurte om han ville bli med i dansebandet hans som organist, sa han ja og startet dermed ny yrkeskarriere som musiker.
Med andre ord var det livet selv som valgte for Børresen. Det var bare å gå inn den døra som åpnet seg.
Og det skulle bli et langt musikerliv, som nå på mange måter blir summert opp i Børresens aller første soloalbum.
«Tiå fyge.» Albumet gir en oversikt over Jarles musikalske liv så langt, der eldre og nyere komposisjoner blander seg i et inntrykk av et ganske så mangslungent liv.
Dette blir en kveld for histiorieboka, så møt opp med godt humør og åpent sinn på Sandnes Brygge. Vel Møtt !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. jan. 2014 Jam med Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig med så mange som spiller blues. Ta med deg ditt gode humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig plutselig skaper broer og fantastisk musikk sammen! Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Har du lyst til å bidra med ditt instrument eller stemme, gir du beskjed i døra og til Njål Møller, som er er "Kapellmester" denne kvelden...

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)