Historikk

Ons. 09. okt. 2013 Dave Fields (US)

Dave Fields (US)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Enda et nytt bekjentskap for klubben. Tidligere i år ble Dave Fields innlemmet i New York Blues Hall Of Fame, og nå har han nylig kommet med sin tredje utgivelse, albumet ”Detonation”
Dave Fields fra New York er en magisk gitarist som har spilt mye sammen med munnspilleren Billy Gibson. Med komponisten, pianisten, dirigenten og produsenten Sammy Fields som far, vokste han opp på Manhattan omgitt av musikk. Han begynte å spille piano som åtte-åring, før han senere gjorde gitaren til hovedinstrument. Jimi Hendrix er hans største helt, etter faren.
Dette gjorde at han mer eller mindre vokste opp i diverse platestudioer og etter hvert lærte å spille flere instrumenter. Han studerte siden komposisjon og arrangement ved Berklee School of Music i Boston og har siden jobbet med et utall artister. Sin interesse for blues fikk han av sin ”nanny” fra sørstatene, som han ennå kaller mamma.

Tidligere i år ble Dave Fields innlemmet i New York Blues Hall Of Fame, og nå har han nylig kommet med sin tredje utgivelse, albumet Detonation

Dave er også en habil jazzmusiker, men innrømmer at bluesen ligger hjertet hans nærmest. Han har studert ved Fields Music Inc. som han nå driver. Her sysler han med komposisjon, arrangement og produksjon av musikk.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. okt. 2013 The Sensational BB & Ann Sinclair

The Sensational BB & Ann Sinclair

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[b:235lxx9y]Denne onsdagen blir spesiell, med et åpent medlemsmøte som starter kl. 19:30 [/b:235lxx9y] hvor vi får besøk av [b:235lxx9y]Reidar Larsen [/b:235lxx9y]som vil holde foredrag om bluesens historie før selve konserten med The Sensational Bluesband som også har med seg selveste Ann Sinclair som gjesteartist.

Samarbeidet mellom Reidar Larsen og Ann Sinclair har bestått siden OL på Lillehammer i 1994. Det startet, som vanlig, helt tilfeldig med at Reidar var på besøk hos noen venner i New York. De tok han med til Cotton Club i Harlem, som er et viktig møtested for gospel byen. Ann Sinclair var på den tiden hoved sangerinnen på klubben. Reidar, som jo er en kjenner av både blues og gospel, fant fort tonen med Ann. Dette resulterte i en turné i Norge, hvor blant annet en opptreden i teltet på Idrettsplassen i Lillehammer ble en gigantsuksess. Som det sto i lokalavisen: det var nærmest så teltet lettet fra plassen. Siden den gang har de gjennomført 7 turneer i Norge sammen, både på klubber og i kirker. Den siste turneen var en blanding og kirkekonserter og klubbkonserter.

Ann Sinclair er født i Georgia, hvor hun blant annet gikk på samme skole som legenden Etta James, som også var en av hennes forbilder. Hun flyttet senere til New York og var i flere år hovedsanger på Cotton Club, der folk fra hele verden har hørt hennes fantastiske stemme.
GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN OG HUSK VI STARTER KL. 19:30!!!
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. sep. 2013 Tom Waits Tribute Band

Tom Waits Tribute Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Tom Waits skal hylles. Dette sørger Preben Bruun Henriksen for, som sammen med venner, stemme, trompet lar oss bli kjent med denne nålevende legenden. Waits er født i 1949 og er en Grammy-belønnet musiker og skuespiller, og det er som musiker og sanger han er mest kjent. Han har også være Oscar-nominert for filmmusikk-album. I 2011 ble Waits opptatt i Rockens æresgalleri, i godt selskap med mange andre store musikere.

Det blir en flott aften når Preben og andre dyktige musikere skal hylle selveste Tom Waits. Møt opp og nyt kvelden, gjerne i godt selskap med gamle og nye venner på bluesen.

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. sep. 2013 Memo Gonzalez & The Bluescasters

Memo Gonzalez & The Bluescasters

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Det er snart 4 år siden vi hadde besøk av Memo Gonzalez & The Bluescasters, da på Tribute,og om ham skrives det"
Without reservation one of the most exciting live blues bands touring today Memo Gonzalez & The Bluescasters combine authentic Texas roadhouse blues with swing and rock 'n' roll influences to deliver one hell of a live performance. Their collaboration started in 1995 and resulted in more than 1,000 shows in European clubs and on international festivals. Memo Gonzalez, who hails from Dallas/Texas, and his continental colleagues have worked hard for their inspiring sovereignty which has been stirringly captured on "Live In The UK". The new album was recorded at various concerts during a tour through England and confirms in evidence Memo Gonzalez & The Bluescasters excellent reputation as a dynamic live band. "Music's always happening today", Gonzalez declares. "We ain't no juke box. We want to leave our own imprint on the music."

http://www.memogonzalez.de

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. sep. 2013 Bargoo

Bargoo

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Larsen, Hovensjø & Jenssen har vært med på å forme norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet., de har vært bruksmusikanter med alle former for musikkoppdrag som nedslagsfelt, (studiomusikere, tv, revyer, teater, backingmusikere for kjente artister m.m.). Bandet har vært i "Bugges Room" og "Eastlake Studio" og spilt inn til sammen 12 egenkomponerte låter. Dette har resultert i CDen Bargoo.

De som er sentrale på Bargoo er Kjell B. Larsen på git./vokal med bakgrunn fra Ruphus, Chipahua, Pigalle Bluesband, Oslo R&B Ens. m.fl.! Sveinung Hovensjø på bass fra Terje Rypdal, Iver Kleive, Ole Paus, Trio De Janeiro m.fl.! og Bjørn Jenssen på trommer fra Dance With a Stranger, Jon Eberson Group, Chipahua m.fl! Dette er kremen av norsk musikkhistorie med andre ord.

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)