Historikk

Ons. 21. mars 2012 Patey´s Pipe

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

BENT PATEY var med å starte Bryggerigangen Bluesband i 1978, og i forbindelse med gruppas 20-års jubileum, ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 relansert på CD på Notodden Bluesfestival i 1999. I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, noe som førte til at "Blått Brygg", til tross for sin alder, ble landets 3. mest solgte bluesplate i 2000. Patey har bidratt på over 30 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen.
Bent er etterhvert en gjenganger hos oss og med god grunn, han er en fantastisk entertainer og en eminent gitarist og hele bandet oser av kvalitet og spilleglede. Les mer

GÅ IKKE GLIPP AV DISSE GAMLE RINGREVENE

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. mars 2012 Erik 'Slim' Zahl

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så var det på tide vi får besøk av Eric «Slim» Zahl & the South West Swingers. De er et veletablert bluesband fra Stavanger som spiller tradisjonell blues og rockabilly, med slips, eget pianoshow og kjempe trøkk. I fjor ble de nominert til Spellemannsprisen pga. sin meget gode cd Daddy'O. De jobber i disse dager relativt intenst med oppfølgeren til debutalbumet. Arbeidstittelen for det nye albumet er "Chances are Slim" og forventet release er månedsskiftet mai/juni. Men kanskje, kan vi allerede nå få en forsmak på plata.

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE MEGET BRA LIVEBANDET
Disse gutta lager skikkelig "gang" så dette blir en godfotkveld.

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. mars 2012 Ole Frimer Band (DK)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Den danske sangeren og gitaristen, Ole Frimer, er den tidligere frontfiguren i det svær populære danske bluesbandet Blue Junction, som har turnert Skandinavia flere ganger i de siste 15 årene.
I 2008 dannet han et nytt band med bassist Jesper Bylling og trommis Nils Bo Poulsen, og lanserte en ny original stil, med røtter i blues, og med elementer av rock, jazz og fusion.
De har med god suksess turnert Danmark og sørlige Sverige, og innen 2010 var de en av de mest etterspurte bluesband i Danmark, og holdt konserter på flere av de store festivalene, deriblant Skanderborg Festival, Malmö Festival, Roskilde Jazz Festival, og København Blues Festival.
I 2010 ble Palle Hjorth på keyboard med i bandet, som erstattet den avdøde Thomas Koppel i det legendariske danske bandet Savage Rose. Palle er en av de aller beste orgel spillere i Skandinavia, og han bidrar markant til kreativitet og særpreg av Ole Frimer Band.

Ole Frimer (guit., voc.) Palle Hjorth (keyb.) Jesper Bylling (bass) Nils Bo Poulsen (dr.)

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE MEGET BRA LIVEBANDET

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. feb. 2012 The Robert Taylor Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det duket for et gjensyn med The Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA som bosatte seg i Norge for 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For to år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock "edge" med to gitarister skaper de en helt spesiell dynamikk på scenen.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. feb. 2012 Halles Helter

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Et lokalt band hvor medlemmene har bakgrunn fra band som Bernad Jenkins, Nurk Twins, Smalhans, Stavangerensemblet, The September When, Bror te Larsen Band, Modesty Blaise, Rabalder, Pocket Corner og andre. Musikerne har vært en del av vårt lokale rock-, rhythm & bluesmiljø i adskillige år, og har alle sammen vært med på å farge vårt lokale musikkuttrykk.
Bandet Halles helter består med andre ord av en god gjeng lokale helter som har hatt, og har, stor betydning for det vi ser på som 'vår egen musikk'. I denne sammenhengen spiller de coverlåter i egen innpakning og med sin særegne stil - med overraskelser for oss musikkvante!
Bandmedlemmer:
• Magnar " Magga " Fyllingen - sang, gitar
• Stene Osmundsen - trommer
• Øystein Eldøy - bass, sang
• Harald Halle- gitar, sang
• Odd Stangeland - gitar, munnspill, sang

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)