Historikk

Ons. 27. mai 2015 Lasse Berheim m/band

Lasse Berheim m/band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Lasse Berheim - Vokal og gitar
 • Leif Arne Bredland - Gitar
 • Torstein Kyllevik - Trommer
 • Øyvind Lende - Bass

Lasse Berheim er en av veteranene i Sandnes sitt rock/bluesmiljø. Han debuterte på plate med bandet Warchild og singelen Hello Lady/ Waiting on a Friend så tidlig som i 1983. Etter dette gikk det noen år før Lasse ga lyd fra seg igjen. D a var det med bluesbandet Blue Clay som hadde med en vise (Born Under a Bad Sign) på Sandnes cd-en i 1993. Samme år bidro han på albumet "Little White What" til Modesty Blaise med bluesrockeren "Boogie Man." I årene etter har Lasse vært drivkraften i bandet Banden. I 2002 kom endelig det første albumet til Lasse, nemlig "Flagg Ut," der han synger på sin egen sandnesdialekt. og blander sjangere som rock, blues og reggae i god gammel Nurk Twins, Stavangerensemblet, Smalhans, Reidar Larsen tradisjon. 2014 var året da oppfølgeren "Drivande Ved" så dagens lys. Kjempebra viser i forskjellige sjangere på dialekt. Vi gleder oss til å kunne presentere Lasse Berheim sammen med bandet sitt.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. mai 2015 Nikki Hill

Nikki Hill

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Nikki Hill - vokal
 • Matt Hill - gitar/vokal
 • Ed Strohsahl - bass/vokal
 • Joe Meyer - trommer/vokal

Nikki Hill er nok et nokså ukjent navn her i Norge – men etter å ha opplevd kruttønna med den flotte stemmen på Buckleys denne ettermiddagen, vil du ikke glemme henne med det første. Nikki Hill er influert av rhythm & blues- og soullegender som LaVern Baker, Etta James, Ruth Brown, Otis Redding og Solomon Burke – men kan likevel ikke stemples som en ren retro-artist. Hennes tøffe stil låter moderne, selv om den er solid forankret i 50- og 60-tallets svarte R&B og rock’n’roll. I kjølvannet av suksessen til lignende artister som Amy Winehouse og Imelda May, står Nikki på spranget til å stake ut sin egen sti mot stjernestatus. Som mange andre som har tråkket sine barnesko i de amerikanske sørstatene, ble grunnmuren for hennes musikkinteresse lagt i kirken. Født og oppvokst i Durham i North Carolina, begynte hun å synge i gospelkoret syv år gammel. Etter hvert ble tenåringsjenta stadig mer opptatt av rock’n’roll, i både eldre og nyere varianter – Little Richard, Nick Curran og AC/DC oppgis blant viktige inspirasjonskilder.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. mai 2015 JAM/NJÅL MØLLER

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Njål Møller - Kapellmester
 • Du?

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. "Kapellmester" er NJÅL MØLLER. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene.Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening. Ta med Instrumentet og bli med i en kokende jamsession.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 09. mai 2015 BLUESCRUISE MED REIDAR LARSEN

BLUESCRUISE MED REIDAR LARSEN

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. mai 2015 The Big Blue

The Big Blue

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Trond Ihlen: Gitar/munnspill/vokal
 • Per Johannesen: Bass
 • Ingar Johannesen: Trommer/kor
 • Alexander Andre Johnsen: Piano/orgel/kor

The Big Blue er en kvartett fra Lillestrømområdet som ble etablert i 2010 og er kjent som et bluesrock band med et helt eget uttrykk. Bandet ble startet som en power trio bestående av Trond Ihlen (gitar/munnspill/vokal), Per Johannesen (bass), Ingar Johannesen (trommer/kor) og ble senere utvidet med Alexander Andre Johnsen (piano/orgel/kor). Medlemmene har lang fartstid fra andre band med forskjellige stilarter. Dette har resultert i at de har blitt kjent for en særegen spillestil, og med seg i bagasjen har de egne låter som utgjør brorparten av repertoaret, samt en håndfull coverlåter som ikke nødvendigvis er kjent for alle. Frontfigur og låtskriver Trond Ihlen er kjent for sitt eminente gitarspill og sin rå vokal. Ved enkelte anledninger har de også med seg bluespoeten Jan Christian Nordahl. The Big Blue har gjestet blant annet; Notodden Bluesfestival, Skedsmo Bluesklubb, Buckleys, Stopp Pressen, Bluescruise Kiel, Asker Bluesklubb, Hadeland Bluesklubb, Kulturpuben Lillestrøm, Røyken Bluesklubb, Rudolf Pub, Fredrikstad Bluesklubb, Villa Veitvet, Byfest Lillestrøm, Hagan Bluesklubb, Eidsfoss Festivalen, Toten & Gjøvik Bluesklubb, Vintermyggen, Olsen på Bryn, Hagan Kulturhus m fl. Tilbakemeldingene fra de som har hørt The Big Blue er entydige: Dette er et tøft, allsidig, hardtsvingende og spennende band.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)