Historikk

Ons. 28. jan. 2015 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Svein Ole Fjelde - Vokal
 • Oddvar 'Sol' Solheim - Gitar
 • Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
 • Thomas Ognedal Matre - Bass
 • Vidar Støyva - Trommer.

Atter satser vi på en kjempekveld. Hard Luck Blues Band har holdt på i rundt 20 år, og regnes som et av Norges beste bluesband. Medlemmene i bandet kommer fra ulike steder i Rogaland. De har ”Kingene” som sine favoritter. Det vil si B.B. King, Albert King og ikke minst Freddie King. Dermed blir det mye ekte svart, amerikansk blues med røtter i Chicago, Mississippi og Texas.. Munnspillet er et viktig instrument som gir den rette sounden. Men det er først og fremst gitar- blues med Oddvar Solheims fantastiske solospill. De har gitt ut flere meget bra plater med både eget og andres stoff, den ene platen består utelukkende av selvlaget materiale. Kom og få med deg denne konserten hos oss.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. jan. 2015 Robert Taylor Band

The Robert Taylor Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Robert Taylor - Vokal og munnspill
 • Ådne Hauge - Bass
 • Roald Holmstrom - Gitar
 • Roger "Blues" Olsen - gitar
 • Vidar Støyva - Trommer
 • Steve DeFraz - Saksofon

Da er det duket for et gjensyn med Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA som bosatte seg i Norge for ca. 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For fem år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock "edge" med to gitarister skaper de en helt spesiell dynamikk på scenen.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. jan. 2015 JÆRROCK

Jærrock

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Asgaut Steinnes - Vokal
 • Torstein Obrestad - Keyboard
 • Kjell Gudmestad - Gitar
 • Trond Gudmestad - Bass
 • Arne Bekkeheien - Trommer

Da er det igjen en glede å kunne få presentere Jærrock i Sandnes Bluesklubb. Dette bandet består av noen virkelig drevne musikere fra Jæren. De har holdt på i årevis, og er vel mest kjent for sine herlige til-bakelente betraktninger av livet på rotekte jærdialekt ikledd både blå og rocka toner og rytmer. Vi håper på en kjempeartig kveld med dette bandet som etter alle disse årene burde være samspilte nok til å gi oss en god konsertopplevelse. Gled dere godtfolk.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. jan. 2015 Grenseveien Blues Band

Grenseveien Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Tor Harald Lunde - Vokal, gitar og munnspill
Alen Moody - Gitar og vokal
Njål Møller - Gitar og vokal
Dag Starfelt - Piano
John Folkvord - Bass
Asbjørn Moe - Trommer

Så er det atter en gang duket for vårt eminente lokale bluesband, Grenseveien Bluesband. Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. De spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Bandet prøver å øve på tirsdager i Grensevegen på Orstad. Da er det boller og blues til sene kvelden.
Vi har hatt dem på besøk flere ganger og kan bare bekrefte ordtaket: "God vin (og blueselskere) blir bare bedre med årene." Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!

Ons. 17. des. 2014 Bernad Jenkins

Bernad Jenkins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bernad Jenkins va bandet ”adle hadde vært me i når di pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppigjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkinteresserte ungdommer fra Hundvåg. Dette va på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. Di øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden. Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!