Historikk

Ons. 05. juni 2013 Jimi & The Double Of Trouble

Jimi & The Double Of Trouble

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen får vi besøk fra Danmark! Det er andre gangen JIMI & THE DOUBLE OF TROUBLE gjester Sandnes Bluesklubb. Jimi And The Double Of Trouble er et tributeband for Jimi Hendrix and Stevie Ray Vaughan, og bandet spiller meget energisk på cenen.

Bandet består av:
- Jimmy Guldbæk - Gitar + Vokal
- Thomas Vadmann - Trommer
- Dennis O Nielsen - Bass

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. mai 2013 Hard To Handle Bluesband

Hard To Handle Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard To Handle Bluesband holder til i Hønefoss, og er et nytt bekjentskap i klubben.
Randi Nymoen er en dame med en stemme som gir gåsehud til selv harbarka mannfolk. Sammen med resten av bandet står hun for en bluesaften med masse trøkk.
Bandet gjør coverlåter i egen stil, og gjør med med nerve og sjel musikken til sin egen kreasjon. De spiller også eget materiale, og er inspirert av bl.a. Luther Allison, BB King, Omar Dykes, CCR og Gary Moore.

Bandet består av:
- Randi Nymoen, vokal og saxofon
- Arne Skinnes - trommer
- Bjørn Ellefsen - bass
- Åge Nymoen - gitar
- Dave Poole - keyboard

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. mai 2013 Patey's Pipe

Pateys_Pipe.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BENT PATEY var med å starte Bryggerigangen Bluesband i 1978, og i forbindelse med gruppas 20-års jubileum, ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 relansert på CD på Notodden Bluesfestival i 1999. I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, noe som førte til at "Blått Brygg", til tross for sin alder, ble landets 3. mest solgte bluesplate i 2000. Patey har bidratt på over 30 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Bent er etterhvert en gjenganger hos oss og med god grunn, han er en fantastisk entertainer og en eminent gitarist og hele bandet oser av kvalitet og spilleglede. Gå ikke glipp av denne kvelden i vår BLUESSTUE Sandnes Brygge.

VEL MØTT!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. mai 2013 The Booze Brothers

Booze Brothers

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da får vi et gjensyn med våre svenske venner Booze Brothers. Dette svenske bandet har eksistert siden 1985 og turnert i Sverige, Danmark og Norge. De har spilt på festivaler og klubber og er godt likt der de spiller. Musikken er bluespåvirket av storheter som B B King, Stevie Ray Vaughan, Elmore James og Otis Rush. Bandet lar seg også lett rive med på låter av mer rocka karakter, spesielt hvis det er låter av ZZ Top, Rolling Stones eller Status Quo. Med andre ord blir dette en kveld med høy kneføring. Bandet har gitt ut to svært bra plater som det muligens blir anledning til å kjøpe denne kvelden. Så kom, hør og kos dere!!!!

VELL MØTT 8-)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. mai 2013 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Onsdagen før Kristi himmelfartsdag skulle vi hatt besøk av Midnigt Ramblers, men på grunn av sykdom kunne de ikke komme. I stedet får vi et hyggelig gjensyn med Hard Luck Bluesband, som er et av landets ypperste liveband! Med ODDVAR "SOL" SOLHEIM i spissen (norgesmester i 2011 i blueskappleik) blir dette atter en kjempekveld.
Dette lokale (jada, vi kaller de lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband og spiller hos oss ca. en gang i året. Publikum serveres bl.a. Chicago- og Texas-blues og Delta-blues fra 20-30-tallet. De selvkomponerte låtene fungerer meget bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.

De fleste av oss har fri på torsdag 9. mai, så vi hoder på til langt ut i de sene timer denne kvelden...

Bandmedlemmer:
• Vokal: Svein Ole Fjelde
• Gitar: Oddvar 'Sol' Solheim
• Munnspill: Arnt Ove Kvernenes
• Bass: Thomas Ognedal Matre
• Trommer: Vidar Støyva

Velkommen til en knall aften med høy kneføring...!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)