Historikk

Ons. 03. sep. 2014 Litle By Litle

Litle By Litle

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Tor "Totto" Tobiassen - vokal
Oddvar "Sol" Solheim - gitar
Glenn G. Aadnøy gitar - vokal
Ragnar Skår - bass
Lasse Andressen - piano
Torstein Kyllevik - trommer

Little by Little startet opp i hjembyen Sandnes Rogaland, som en lokal Blues Rock band november 1985.

Bandmedlemmene kom fra forskjellige lokale regionale band og er påvirket av en blanding av blues, rock, jazz og pop.

Little by Little begynte snart å lage egne sanger. Litt etter litt fikk bandet god respons fra musikk kunngjøringer i avisene og også med musikkbransjen i Norge.

Bandet utvidet snart fra lokale spillejobber i Stavanger og Sandnes til spillejobber over hele Norge over en 10 års periode. I denne perioden gikk Little by Little inn i Studios og laget flere demoer. En Single ble utgitt " Little by Little " i 1994, noe som avsluttet bandet`s karriere dengang.

Etter 20 år savnet Little by Little fansen så mye at det ble påtrengende med en Reunion.

“Let’s go blues n '' 2014”.

Bandet uttaler at ønsket er å gi våre gamle og nye fans en opplevelse av uendelig lykke, fremtid og blues n '' kultur med vår Reunion 2014.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Gå lkke glipp på av dette bandet, opplev Blues Lykken

Ons. 27. aug. 2014 Joe Rusi Trio

Joe Rusi Trio

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Joe Rusi Trio er et bluesband med base i Flekkefjord. Trioen ble dannet i 2009 og har siden den gang holdt det gående med energiske konserter både fjernt og nært.
Albumet , Joe Rusi Trio & Friends "Part Two" - en kombinert live-CD og DVD, kom i mai 2013.
Joe Rusi (gitar/vokal) begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, og gitar da han var 10 år. Ble profesjonell musiker som 15 åring.
Han ble tildelt det prestisjetunge «Celebrity Scholarship»- stipend av Berklee College of Music fra et panel som inkluderte bl.a. Steve Vai, Paul Simon og Herbie Hancock. Flyttet til Flekkefjord i 2001, jobber som rektor på Lund kulturskole og er aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet
• 2009 november - Joe Rusi's maxi single klatret til nr. 4 on Global Blues Chart , på en liste med artister som Van Morrison, Joe Bonamassa og Robben Ford.
• 2011 Turne Joe Rusi&Northern Strangeways i USA og Canada b.a på Ashbury Blues Club (Ashbury, NJ) og The Rainbow (Ottawa, BC). Joe’s sang “I Will Live My Days As My Last” er jevnt spilt av NRK 1 på Blues Jukeboks.
• 2012 Turne i USA ,bluesklubber i Mississippi Tennessee, New Jersey, New York og Sjømannskirken i New Orleans.
Kjell Martin Sirnes (trommer) har bakgrunn som jazzmusiker/frilanser [bl.a.med Myrull].
Frank Øverland (bass) har lang fartstid fra musikkmiljøet på Sørlandet [bl.a. turnert med Larry Normann og vært med i band som Straxband, New Design, Dave og MoonZoon].

Anmeldelse – Farsunds Avis:
Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter. Bandet spiller tett og godt og det er solid trøkk i frasparket.

Joe Rusi Trio & Friends live CD / DVD 2013 er nå tilgjengelig på iTunes:
https://itunes.apple.com/us/album/part-two/id668805931

Medlemmer av gruppen:
Joe Rusi - gitar/vokal.
Frank Øverland - bass.
Kjell Martin Sirnes - trommer

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. aug. 2014 Moonshine Blues Band

Moonshine Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

PGA et frafall fra bandet som var booket denne kvelden fikk vi på kort varsel MOONSHINE BB til å overta denne kvelden.Moonshine Bluesband er et nystartet band med medlemmer fra Stavanger, Sandnes og Jæren...med utgangspunkt i at kjemi og spilleglede skal styre veien, har vi som mål å kunne fremføre et bredt utvalg av bluesens vidstrakte landskap. Samtidig som musikalske erfaringer fra eksisterende og tidligere bluesband og stilarter naturligvis fører med seg artister som Fleetwod Mac, John Mayall, Albert King, Buddy Guy og Jon Bonamassa, ønsker vi også etter hvert å kunne tilføre egne ting. Moonshine Bluesband består av; Guttorm Engebretsen – Sang,Svein Hestad,Jan Egil Selbach - gitarer – Ole Reidar Anda - Trommer og Egil Karlsen – Bass.

VEL MØTT!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. aug. 2014 JAM/Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har nå hatt lang sommerferie og starter nå friskt opplagte med en Jam.

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for, og glede av å spille blues. "Kapellmester" denne gang er NJÅL MØLLER. Med seg har han den lokale gruppen SANDNES DAMP. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. juni 2014 Ekstraordinært Årsmøte

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Onsdag 25. Juni kl. 19:00 på Sandnes Brygge Innkalling til Ekstraordinært Årsmøte: Agenda: 1. Åpning 2. Godkjenning av dagsorden og innkalling 3. Valg av møteleder og referent, samt to personer til å underskrive protokollen 4. Behandle innkomne saker 5. Velge 2 personer i styret som skal ha prokura rett. 6. Avslutning Innkomne saker fra styret: Sak 1 Vedtektsendring: $5 Årsmøtet punkt 8. Velge 2 personer i styret som skal ha prokura rett.. Punkt 9, og 10. flyttes til henholdsvis punkt 10 og 11. Sak 2 Velge 2 personer i styret som skal ha prokura rett. Begrunnelse : Bank og andre offentlige intuisjoner forlanger at dette skal gjennomføres på årsmøtet og da vi ikke har noen slik formell prokura rett, besluttet styret på styremøtet 3. juni 2014 med flertall å innkalle til dette ekstraordinære årsmøte. Det anbefales at Leder og Økonomiansvarlig har denne retten. Etter dette blir det ferie og festival liv til 13. august hvor vi starter med Jam. For de som er hjemme kan det også nevnes at vår søsterklubb, Jæren Bluesklubb får besøk av Bjørn Berge 3. juli. Hvis dere vil ha litt blues i sommerferien, er dette et glimrende alternativ. Billetter må bestilles hos billettservice: http://www.billettservice.no/event/bjor ... ter/418383 Jæren Bluesklubb holder til i Høghuset på Bryne, i 18. etg hos vidsyn, og det er 3 minutts gange fra togstasjonen. Med hilsen Styret i Sandnes Bluesklubb

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)