Historikk

Ons. 05. nov. 2014 Tiny Thor & The Cool Groove

Tiny Thor & The Cool Groove

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Thor Oliversen – vokal/gitar
Egil Myhre – trommer
Halvard Josefsen – bass
Jostein F. Johansen – orgel.

Tiny Thor & The Cool Groove er det muligens litt vrient å sette i en bestemt musikalsk bås.
Men det finnes uten tvil sterke elementer av funky blues som med stor sjangse bidrar til at du føler sterk trang til å bevege deg til rytmene. Dog, noen vil nok påstå å finne elementer av slepen soul, rock og rhythm & blues.
Originale komposisjoner signert vokalist og gitarist Thor Oliversen blandet med coverlåter av artister som ligger genremessig nær – f.eks. John Mayer, Oli Brown, Robben Ford, Scott McKeon og Matt Schofield. Hør gjerne på Spotifylisten vår lenger nede til venstre her eller Sneak Peak fra øvingslokalet.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. okt. 2014 Silo og Saft

Silo og Saft

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Børre Bratland - gitar/vokal
Olav Madland - vokal
Richard Madland - bass/sang
Otto Hustoft - trommer
Henning Aanestad - gitar

DENNE ONSDAGEN BLIR D SJIKKELIG GANG PÅ BRYGGA,vi får da besøk av SILO og SAFT fra jæren.Om bandet er det skrevet: Felles skjebne førde to hobby-gitarista frå Varhaug i samen en dag i 1999. I en uinnreda kjedlar øvde di på cover sanga tokne rett i frå en hvilken som helst norsk Vise-bok. Itte meir elle mindre grundige øving, å mæ godt mod, trappa di opp i et garasje-studio på Vigrestad å spælde inn 3 cover-låta mæ god lyd men variabel musikalsk prestasjon. En vårdag i 2000 å itte mange test-innspælinga på en Celeron 400, sto duoen mæ ei egenkomponerte plada i håndå. Fyssteslåtten. Innspælinga gjekk føre seg på Ualand i Valhalla Studio sjå Ragnar. Duoen fekk arbeidstittelen Silo og Saft.(Som seinare bare he vorte ståande) Diskusjonen vart høylytt om skjevå sko kopierast i 10 elle 20 eksemplara. Unnerteinede fekk viljen, å 10 plade vart brende. Interressen viste seg å vær større, å uden reklame elle nogen som helst forsøk på å selja pladå, vart duoen driddlei pladebenning når plada nommer hundre å ett elle anent vart selde. Skjævelandsbrunå å Co kunne ittekvært høyrast på mangt ett vorspiel og fest udøve sommaren. "Skiv en Bryne-tekst te Skjævelandsbrunå", va beskjeden Olav fekk. Nått te innlevingsfristen vart en haimalagt versjon forsøkt sende te NRK Lokalens Cupfinalesangkonkuranse. Pladå vart innspælde ei vega seinare sjå Ragnar å selde seg sjøl i 300 eksemplar på hallaen vega, i folks begeistring for Cupfinalen. Klimakset endte mæ 3 skjenkte kara på scenen å 400 publikummara i allsang i Tigerstadens spigersuba. Silo og Saft bestod nå av 3 skrive-lystne kara, så sette i gang mæ å settja på pappire 8-10 nye teksta. Aenslåtten vart te, å i tillegg te Mas, Før, Veret å Skjævelandsbrunå vart 7 nye mæ lasset. I den kåmande tiå, farta Silo og Saft rundt på diverse arrangement i Jær-distriktet. Frå tid te annen vart en nye tekst og en nye melodi fydde. Resultatet av dette vart i 2003 ei nye plada mæ tittelen "Langs 44". Dette vart den te nå mest gjennomførde pladå av addle, mæ et meir profesjonelt uttrykk. CDèn vart godt mottogen av pladekjøbarane og opplaget på 500, viste sæg å vær for lide. Opplaget endte på 800. I 2004 vart en del nye fjes å sjå i gruppå. Otto Hustoft steppte inn bak slagverket i plassen for Sven Arne Vestbø, så budde Trondheim. I tillegg fekk me Omund Nordheim som reserve-bassist. Bag eventuelle tangenta fant me nå Ragnvald Wernøe. Silo&Saft har årenes løp hatt et nært forhold til Bryne FK`s fanskare og har ved flere anledninger opptrådt i diverse anledninger, både på gressmatta og supporterklubbens stam-pub mm. 2005 blei det laga nye cd. Nye cd e unda planlegging....

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN. VEL MØTT!!!

Ons. 15. okt. 2014 Funky Monkish

Funky Monkish

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Petru Popa – orgel/piano
Sverre Kvam –gitar
Glenn Bruun Henriksen –sax
Theodor Onarheim –bass
Charles Bøgild -trommer

Dette bandet er et relativt nytt prosjekt etablert og utviklet av trommeslager Charles Bøgild.
Bandet spiller en blanding av funky og litt "ned på" jazz og blues låter av bla. Jimmy Smith, John Scofield, Pierre Sward, Pat Martino for å nevne noen. I tillegg har Funky Monkish en del selvskrevne låter, noe av dette vil bli garantert bli spilt i løpet av kvelden.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. okt. 2014 The Sensational Blues Band & Andrea

The Sensational Blues Band & Andrea

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Svein Ole ”Elvis” Fjelde, Vokal (hard Luck BluesBand/Rattle Snakin Daddies)
Oddvar ”Sol” Solheim, Gitar (Hard Luck BluesBand/Rattle Snakin` Daddies, Hipshakers)
Roald Brekke, Bass (Eric ”Slim” Zahl & The South West Swingers, Zydeco Supply, Stavanger BluesBand)
Atle Helland Strøm, Trommer (Eric “Slim” Zahl & The South West Swingers, Hard Luck BluesBand, Stavanger BluesBand)
Jarle “Charlie” Børresen, Piano/Orgel (Banden, Dickensbandet)
Arne Kolstad, Trombone (Midnight Ramblers, Rub a Dubs, Stavanger BluesBand)
Gisle Myklebust, Saxofon (Stavanger BluesBand)
Per Lund, Trompet (Southwest jazzensamble)

The Sensational Blues Band m/Gjesteartist Andrea.
The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære. De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen - enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN
VEL MØTT!!!

Ons. 01. okt. 2014 JIM'S COMBO

JIMS_COMBO.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jim's Combo ble startet høsten 2008 av en gruppe erfarne musikere med bakgrunn fra grupper som Peps Blodsband, Sven Zetterberg, Nightcats og The Instigators og har turnert med artister som Carey Bell, Chuck Willis, Rusty Zinn, Louisiana Red, Eddie Taylor Jr. og Johnny Dyer.

Etter vellykket turnering på klubber og festivaler følte de seg klare til å gå i studio og lage debut-CDen sin. Det meste er eget materiale men skiven inneholder også noen covers: To låter av Chicago-heltene Muddy Waters og Eddie Taylor og en av George "Harmonica" Smith. Av Texas- gitaristen Freddy King har de lånt Lonesome whistle blues. Walked all night, er en låt opprinnelig innspilt på Sun records av Charley Booker.

Besetning:
•Stefan Dafgård - vokal og munnspill
•Martin Abrahamsson - gitar og vokal
•Mikael Faleryd - bass
•Jim Ingvarsson - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)