Historikk

Ons. 17. des. 2014 Bernad Jenkins

Bernad Jenkins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bernad Jenkins va bandet ”adle hadde vært me i når di pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppigjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkinteresserte ungdommer fra Hundvåg. Dette va på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. Di øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden. Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!

Ons. 10. des. 2014 Reidar Larsen

Reidar Larsen med venner

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Som før sagt er vi så heldige å ha Mr.Blues boende i nabolaget,og noen nærmere presentasjon av mannen trengs vel neppe. Julen nærmer seg med stormskritt og denne onsdagen kommer julenissen i form av Reidar Larsen. I de siste åra har vi sammen med Stavanger lagt opp til få Reidar som oppvarming til den kommende julehøytid i klubbene,og det setter medlemmene stor pris på ved å møte opp til fulle. Hvem Reidar har med seg denne gangen blir pakket opp om kvelden, så velkommen skal dere være alle sammen til en kjempe førjulsblueskveld.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

VEL MØTT!!!

Ons. 03. des. 2014 Sister Blues and Brother Soul

Sister Blues and Brother Soul

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vigdis Bruheim Andersen - Sang
Viggo Johansen Gitar - Tangenter - Vokal
Odd Ragnar Detlie Kapellmester - Gitar
Helge Andersen Trommer
John Klausen Bass

Denne onsdagen får vi stifte et nytt bekjentskap i Sandnes Bluesklubb. ”Sister Blues and Brother Soul” er som navnet indikerer et program, hovedsakelig satt sammen av et knippe soul og blueslåter fra 50-tallet og fram til vår tid. Spennvidden illustreres ved coverlåter fra bl.a. Sam Cooke, Hanne Boel, Tracy Chapman, Tina Turner, Beth Hart m.fl. Utøvere er livebandet TempoLets med vokalist Vigdis Bruheim Andersen. Hun startet med barneplate allerede 9 år gammel, har lang bakgrunn fra gospel/soul i forskjellige kor og band, og har sunget med gutta i TempoLets siden 2011. De skal bl.a. ha dette programmet med til New Orleans i løpet av høsten!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB., VEL MØTT!!!

Ons. 26. nov. 2014 Big Slim Fjelde

Big Slim Fjelde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Svein Ole Fjelde, vocal
Ørjan Berge, gitar
Thomas Matre, bass
Knut Voster, trommer.

Da blir det et hjerteligt gjensyn med Big Slim Fjelde Band. Big Slim Fjelde Band er tuftet på noen av distriktets mest erfarne musikere og Sandnes Bluesklubb har hatt mange gode kvelder med dem i ulike sammensetninger. Dette blir en heftig aften med en av distriktets beste bluesstemmer foran mikrofonen. GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ BLUESKLUBBEN.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. nov. 2014 The Dogs

The Dogs

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Børre Jacobsen: Gitar
Arne Jakob Hidle: Bass
Thorbjørn Bryne: Trommer
Torbjørn Solum: Piano
Kjøstel Sandvik: Vokal

Et nytt bekjentskap i klubben hvor vår egen eminente lydman spiller i THE DOGS, utrykket er "A sixties garage rock cover band ready to set fire to your party at anytime!" Biografi The Sonics, The Litter, The Kinks, The Animals, The Magic Mushroom. Rock´n´Roll fra sekstitallet. Spilt av noen av byens beste og mest erfarne musikere, for anledningen iført skyhøy selvsikkerhet, smale dresser og sving på sveisen: Sterke musikkprofiler i byen er samstemte på at konseptbandet The Dogs fyller et stort hull i vårt musikktilbud. .

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.