Historikk

Lør. 15. juni 2013 Bluescruice

MS-Sandnes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi tar en rundtur med MS Sandnes. Big Slim Fjelde Bluesband spiller for oss under turen. Etter turen fortsetter vi på Sandnes brygge. Avreise Sandnes indre havn: kl. 17:00 Oppmøte senest: kl. 16:30 Retur Sandnes: kl. 20:00 Dørene åpner på Sandnes brygge: kl. 20:15 Bluesfest Sandnes brygge: kl. 21:30 – 01:30 Pris for Bluescruise med fri entré på Sandnes brygge: kr. 400,- (Medlemmer. 350,-) Kun Bluesfest om kvelden på Sandnes brygge: kr. 200,- (Medlemmer. 150,-) Sandnes brygges Tapas buffé (ved forhåndsbestilling): kr. 330,- Om bord kan det kjøpes øl, vin og lapskaus. Billetter kan kjøpes under våre onsdags konserter på Sandnes. brygge, eller under tirsdagskonsertene til Stavanger BluesClub på Ovenpaa i Stavanger. Bestilling: bluescruise@sandnes-blues.org (NB! Utsolgt i fjor)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. juni 2013 Jam/m Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig med så mange som spiller blues. Ta med deg ditt gode humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig plutselig skaper broer og fantastisk musikk sammen! Har du lyst til å bidra med ditt instrument eller stemme, gir du beskjed i døra og til Njål Møller, som er er "Kapellmester" denne kvelden...

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. juni 2013 Jimi & The Double Of Trouble

Jimi & The Double Of Trouble

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen får vi besøk fra Danmark! Det er andre gangen JIMI & THE DOUBLE OF TROUBLE gjester Sandnes Bluesklubb. Jimi And The Double Of Trouble er et tributeband for Jimi Hendrix and Stevie Ray Vaughan, og bandet spiller meget energisk på cenen.

Bandet består av:
- Jimmy Guldbæk - Gitar + Vokal
- Thomas Vadmann - Trommer
- Dennis O Nielsen - Bass

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. mai 2013 Hard To Handle Bluesband

Hard To Handle Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard To Handle Bluesband holder til i Hønefoss, og er et nytt bekjentskap i klubben.
Randi Nymoen er en dame med en stemme som gir gåsehud til selv harbarka mannfolk. Sammen med resten av bandet står hun for en bluesaften med masse trøkk.
Bandet gjør coverlåter i egen stil, og gjør med med nerve og sjel musikken til sin egen kreasjon. De spiller også eget materiale, og er inspirert av bl.a. Luther Allison, BB King, Omar Dykes, CCR og Gary Moore.

Bandet består av:
- Randi Nymoen, vokal og saxofon
- Arne Skinnes - trommer
- Bjørn Ellefsen - bass
- Åge Nymoen - gitar
- Dave Poole - keyboard

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. mai 2013 Patey's Pipe

Pateys_Pipe.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BENT PATEY var med å starte Bryggerigangen Bluesband i 1978, og i forbindelse med gruppas 20-års jubileum, ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 relansert på CD på Notodden Bluesfestival i 1999. I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, noe som førte til at "Blått Brygg", til tross for sin alder, ble landets 3. mest solgte bluesplate i 2000. Patey har bidratt på over 30 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Bent er etterhvert en gjenganger hos oss og med god grunn, han er en fantastisk entertainer og en eminent gitarist og hele bandet oser av kvalitet og spilleglede. Gå ikke glipp av denne kvelden i vår BLUESSTUE Sandnes Brygge.

VEL MØTT!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)