Historikk

Ons. 08. juni 2011 Nina Van Horn

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Enda et nytt bekjentskap for Sandnes Bluesklubb, nemlig NINA VAN HORN. Om Nina skrives det "Singing the blues are in my soul. It has also inspired my husband,” says a very raspy voice on the phone. The person, on the other end, has made a career out of singing ‘old-skool’ blues and soul. Texan born, Paris-based singer, Nina Van Horn, a contemporary of artistes like Janis Joplin and Bette Midler. Horn has released six albums.

http://www.youtube.com/watch?v=aNl-rCQn ... re=related

Dette blir nok et spennende møte for oss musiclovers så møt opp til denne siste konserten før bluesferien,vi er tilbake i midten av August.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. juni 2011 Bjørn Saksgård & DNB

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det atter en gang et nytt bekjentskap i NORGES BESTE BLUESKLUBB, nemlig Bjørn Saksgård & DNB. Bandet ble dannet i 1998 for å spille Bjørn Saksgårds eget materiale. De første åra var bandet et relativt straight elektrisk bluesrock-band med innslag av soul, men så gikk det gradvis over til å eksperimentere med akustiske uttrykk og smake på inspirasjonskilder i New Orleans' mangfoldige musikkmiljø. De spiller alt fra folkrock via country og blues til gammel New Orleans funk, swingjazz og mye mer – og utvikler seg stadig, så her er det noe for en hver, gå ikke glipp av denne konserten.

http://www.myspace.com/bjrnsaksgrddnb

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. mai 2011 Jam Session m. Oddvar Solheim

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne gangen er det Oddvar 'Sol' Solheim som er konsertmester og alle vet at han kan dette.
Vi er som kjent så heldige her i distriktet at vi har en mengde dyktige musikere, og disse stiller ofte og flittig opp for klubben og dere medlemmer og gir oss hyggelige opplevelser med svingende blues og rock. Også denne onsdagen stiller de og da synes vi at vi skal ta med oss familie, slekt og venner til bluesklubben og gi dem den oppmerksomheten de fortjener! Så finn fram instrumentet og still opp på Sandnes Brygge denne onsdagen, gjerne også som hele band som vil vise seg frem litt her i vår bluesstue.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. mai 2011 Rått & Råde

Rått & Råde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rått & Råde

Denne gjengen fra Stavanger spiller blues så det holder. Per Riis jr. har vært med på flere av våre Jam Sessions og vist at han er en meget habil gitarist samtidig som han synger med den rette gløden. Rått & Råde har eksistert i flere år og er et band publikum trives godt med.

De har spilt hos oss flere ganger tidligere og er et av de bandene vi får flest spørsmål etter. Så kom og hør og kos dere sammen med alle oss andre!

Bandmedlemmer:
Per Riis jr – vokal, gitar
Ståle Selvik – vokal, gitar
Kjetil Galta – munnspill
Tor Inge Øgreid – bass
Arild Netteland – trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. mai 2011 Nobody's Business

Nobodys_Business_Blues_Band.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Nobody's Business har en solid posisjon som et av Vestlandets mest populære og erfarne bluesband. Bandet har sin base i Bergen, men har i flere år også turnert andre deler av landet med stor suksess.

Konsertene inneholder en blanding av eget stoff og spesielt utvalgte gromlåter av 'andre store stjerner'. Det legges stor vekt på at musikken skal kunne nytes fra konsertstolen så vel som fra dansegulvet.

Publikum kan lett fornemme en musikalsk linje fra britiske John Mayall og Fleetwood Mac, via Colosseum og Jeff Beck, til amerikanske navn som Freddie King, Buddy Guy, The Allman Brothers, Stevie Ray Vaughan, og Robben Ford, for å nevne noen.

Med saftige trommer, brusende orgel, spenstig bass, ektefølt bluesgitar, og en tysk/engelsk kraftvokalist har bandet utviklet sin spesielle sound. Nobody`s Business har to CD-utgivelser bak seg: 'Live' 94 , og 'Blue shoe' 2001.

Bandmedlemmer:
Oliver Weers, vokal
Harry Finseth, orgel/piano
Helge Nistad, gitar
Kjetil Huus, bass
Bjørn Moe, trommer

Bandets hjemmeside:
http://www.nobodysbusiness.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)