Historikk

Ons. 28. mai 2014 FIDIBUS

Fidibus

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen blir det igjen full gang på SANDNES BRYGGE når vi igjen får storslått underholdning i vår storstue. Fidibus presenterer smårufset retro- og fengende jazzrock, funk, blues og smektende soul. Det hele drevet fram av et kompakt komp og toppet av en tett hornseksjon som røsker skikkelig tak i deg. Greier du å holde deg i ro når disse gutta setter igang så oppsøk en spesialist på ett eller annet...

(http://www.fidibus.biz )

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. mai 2014 Ole Frimer Band (DK)

Ole Frimer Band (DK)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Den danske sangeren og gitaristen, Ole Frimer, er den tidligere frontfiguren i det svært populære danske bluesbandet Blue Junction, som har turnert Skandinavia flere ganger i de siste 15 årene.
I 2008 dannet han et nytt band med bassist Jesper Bylling og trommis Nils Bo Poulsen, og lanserte en ny original stil, med røtter i blues, og med elementer av rock, jazz og fusion.
De har med god suksess turnert i Danmark og sørlige Sverige, og innen 2010 var de en av de mest etterspurte bluesband i Danmark. De har holdt konserter på flere av de store festivalene, deriblant Skanderborg Festival, Malmö Festival, Roskilde Jazz Festival og København Blues Festival.
I 2010 ble Palle Hjorth på keyboard med i bandet, som erstattet den avdøde Thomas Koppel i det legendariske danske bandet Savage Rose. Palle er en av de aller beste orgelspillere i Skandinavia og han bidrar markant til kreativiteten og særpreget i Ole Frimer Band.

Ole Frimer: gitat og vokal
Palle Hjorth: keyboard
Jesper Bylling: bass
Nils Bo Poulsen: trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. mai 2014 Michael Ray & Royal Flush

Michael Ray & Royal Flush

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bandet spiller selvkomponert Blues/Rock og noen cover som er tydelig inspirert av gitarister som Steve Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Joe Bonamassa og Albert Collins

Starten på det hele begynte i 2009, men under navnet Mixed Emotions, bandet besto da av Michael Ray på gitar og vokal, Tory J Raugstad bass og vokal, og Andreas Hernan Roalkvam på trommer.

De spilte på noen lokale "Søndags jammer" på Ovenpaa, samt noen private arrangement.

Senere da Andreas trakk seg ut av bandet gikk Tory over på trommene og faren til MIchael, Peter Horton tok over på bass. Bandet gikk da over til navnet Michael Ray & the Royal Flush.

De spilte noen lokale konserter som trio å fikk mye skrøyt å fikk stadig vekk kommentaren om at det var mye "power" i bandet.

I slutten av mai ble de med på årets(2011) Union Blues Cup, for Vestlandet. Vinneren ble Michael Ray & the Royal Flush , som dermed gikk videre til finalen som ble avholdt under Notodden Blues Festival.

Kort tid etter Notodden Blues Festival ble Stein Skorstad med på orgel og piano. Bandet spilte mange lokale konserter bl.a på Musikkfest, og hadde en tur i Jær Lyd studio å spilte inn de 4 låtene Devils Rock, Let Me Tell You, Please Say That You Love Me og Unjustified Hero. Ep'en ble solgt under konserter.

I 2012 ble bandet igjen med på årets Union Blues Cup, for Vestlandet, og bandet kom videre til finalen i Notodden Blues Festival med et "wildcard".

Etter Notodden Blues Festival tok bandet en kort pause fra spilling. Da bandet kom tilbake i 2013 hadde Stein trukket seg, og ble erstattet med John Arne Stokkan som ga bandet en ny og fresh lyd.
De spilte igjen på Musikkfest og fikk god respons, og senere på året fikk de gleden av og bli med på House Of Blues på De Røde Sjøhus hvor de ble meget godt mottatt.

Etter House of Blues fikk bandet med et nytt medlem, Carlo Hillman Ødegård på gitar, som har en helt annen spille stil enn Michael, og gir bandet et bredere og mer variert lydbilde.

Planene framover for bandet er å utbrede seg over større deler av landet, spille inn en live musikkvideo, de har også et mål om å spille inn en full lengde "CD" i studio.

Dette blir en heftig aften!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 10. mai 2014 Bluescruise med Reidar Larsen

Bluescruise med Reidar Larsen

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. mai 2014 Steel'n Pole

Steel `n Pole

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

På grunn av en kanselering fra bandet RELOADED har vi på kort varsel engasjert Steel 'n Pole denne kvelden.

Duoen består av John Josefsen og Bjarte Edland, og spiller akkustisk blues og bluesrelatert musikk på en rekke instrumenter. En del av instrumentene er hjemmelagede…
John Josefsen spiller på munnspill, men også på bass laget av en greip, slidegitar laget av en spade, samt vokal.
Bjarte Edland bruker ”trampedus” og hi-hat på beina, samtidig som han spiller på gitarer og synger. Av og til bruker han også vaskebrett, særlig når John bruker greip og spade…

Til sammen låter dette som langt mer enn 2 mann.

Noen av tekstene er selvlagede og på dialekt, som f. eks. ”Krevande kåna”, ”Adle må henta stein”, ”Sede hær å vente” og ”Feber”. hør gjerne selv:

http://www.youtube.com/watch?v=y9PSyIYCn8g

Steel´n Pole er spesielt kjent for å skape meget bra liv fra scenen. John liker også godt å vandre rundt blant publikum, samt stå på bordet og spille når stemningen er som best i lokalet.

Duoen har tidligere turnert en del uker for Rikskonsertene og presentert blues for den oppvoksende generasjon.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)