Historikk

Ons. 27. apr. 2011 The Works

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen etter at påsken er over kommer det danske bandet The Works.
The Works er et orkester, som har spesialisert seg i å spille riktig god gammeldags 50’er, 60’er Rock ’n’ Roll. Repertoaret er Little Richard-numre som: ”Lucille”, ”Rip it up” og ”Good golly miss molly”, Elvis Presley's ”Thats allright”, The Beatles' ”Twist and shout”, Eddie Cochran's ”Summertime blues”, Roy Orbison's ”Pretty woman” og mange flere. Stilen er fra dengang tøyet var syntetisk, musikken var egte og ikke omvendt. Real Rock ’n’ Roll med gamle instrumenter, tynt slips og fedt hår.
The Works består av særdeles kompetente og erfarne musikere, som bl. a. har spillet med navn som: Rock Nalle, PS12, Henning Stærk, Johnny Madsen m. fl. Så her er det bare å ta med seg swingpartneren og ut på dansegolvet, det blir garantert en godfotkveld.

http://www.youtube.com/watch?v=uCBFia2Hq2U

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. apr. 2011 Tom Principato

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så er det duket for en fremragende amerikansk bluesgitarist igjen nemmelig Tom Principato. Bandet har spilt i klubben for et par år siden og det er nå klart at de spiller for oss igjen onsdagen før påsken setter inn.

Tom Principato har sin helt unike stil som gitarist. Sjøl nevner han så forskjellige gitarister som B.B. King, Charlie Christian, Les Paul og Chet Atkins som inspirasjonskilder. Han beskriver selv musikkstilen sin som ?American Roots?; sterke røtter i bluesen med innslag av R&B og rock. Det er forholdsvis sofistikerte blåvarer han leverer med et utsøkt teknisk gitarspill - ikke minst i Jimi Hendrix-låten "Up from the skies".

Tom Principato blir av mange nevnt som den virkelige utfordreren til å overta Stevie Ray Vaughans ledige trone. Med Washington D.C som base har han turnert USA og Europa i 20 år, de 10 siste med eget band. Han har spillt sammen med legender som Muddy Waters og John Lee Hooker i tillegg til artister som Delbert McClinton og The Nighthawks.

Siden 1984 har Tom gitt ut:

Smokin?! (1986)
I Know What You?re Thinkin?? (1989)
Blazing Telecasters (1990)
In Orbit (1990)
Hot Stuff (l991 ? out of print)
Tip Of The Iceberg (l992)
In The Clouds (1995)
Really Blue (1997)
Blues Over the Years (1998)
Live and Kickin? (1999)
Not One Word? (2000)
"Live In Europe 1988" (2001)
"Fingers On Fire" with Pete Kennedy (2002)
"House On Fire" (2003)
"Oh No! More Blazing Telecasters" (2005)
"Guitar Gumbo" (2005)
Og to DVDer:
"Blazing Telecasters" from a show recorded for Maryland Public Televsion in 1984 with Danny Gatton
"Anniversary DVD", a career retrospective. (2003)

Bandmedlemmer:
Tom Principato - gitar og vokal
John Perry - Bass
Joe Wells - trommer

Bandets hjemmeside
http://www.tomprincipato.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. apr. 2011 Christinas Funky Blues Delivery

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne kvelden er det duket for et nytt bekjentskap nemmlig Christinas Funky Blues Delivery. Christina L Skjølberg kommer fra Smøla, og har i mange år vanket i musikkmiljøet i Kristiansund. Hun har gitt ut en demo-CD, som blant annet har blitt spilt på Eldorado på NRK, og Geir Hovig holdt på å ramle av stolen da han så og hørte Christina første gang. Med seg i bandet har hun med gamle ringrever som Tore Slåttsveen gitar/sang, Kyrre Sætran på bass, Finn Håkon Borgi trommer, Roar Kvernsveen orgel, dette blir en knallkveld igjen. Det har vært mange, og mange flere kommer, så gå ikke glipp av denne kvelden.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. apr. 2011 Jim's Combo

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så får vi et svenskt besøk i klubben vår igjen, denne gangen er det JIM*S COMBO som gjester oss. Det perfekte alternativet for alle som vil ha litt mer fart. Her blir det stor stemning med skikkelig rockabilly-rytmer. Jeg er overbevist om at dette er noe som appellerer til alle mellom 18 og 80 år.

http://www.youtube.com/watch?v=Ha-SHCCk ... re=related

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 02. apr. 2011 Jærrock

Jærrock

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så er det igjen tid for atter en kjempelørdag på Sandnes Brygge med ingen ringere enn JÆRROCK. Dette bandet har holdt det gående i utallige år og holder koken som aldri før, og med egne tekster til bluesmelodier blir det skikkelig gang på dansegulvet og ellers rundt bordene i lokalet, kjempestemning blir det garantert og en masse "jærdialekt"må en regne med denne kvelden.

Bandmedlemmer:
Asgaut Steinnes - vokal
Torstein Obrestad - keyboard
Kjell Gudmestad - gitar
Trond Gudmestad - bass
Arne Bekkeheien - trommer

http://www.youtube.com/watch?v=rBJaX51jRmw

Så gå ikke glipp av denne lørdagskvelden i vår bluesstorstue SANDNES BRYGGE.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)