Historikk

Ons. 19. feb. 2014 Blues House

Blues House

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et band hvor leder har vært aktiv i musikk miljøet i Stavanger i band som Reidar Larsen og Engens Gledeshus, kommer nå med et svensk bluesband. Bandet spiller standardblues med innslag av rock og New Orleans stil.

Daniel Uhlas - trommer
Robert Furlong - sang og gitar
Josef Appelqvist - piano
Robin Abrahamsson - bass.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. feb. 2014 Jarle "Charlie" Børresen Band

Jarle

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

"Charlien" kjenne alle. Eller gjør de det? Denne onsdagen kommer Charlien med eget band og egen musikk til klubben.
Han hadde fått gjort ti ganger mer om han hadde klart å komme seg opp om morgenen, sier kameraten Per Vestaby om Jarle Børresen
Men det spørs om ikke det nettopp var disse problemene som gjorde at Jarle, ’Charlie’ blant syttitallsvennene, ble yrkesmusiker, og traff Vestaby, Anne Grete Preus og de andre han skulle komme til å spille med i årene som fulgte.
For på siste halvdel av syttitallet gjorde dette sitt til at han stadig mistet jobbene han hadde. Så da gitaristen Kåre Virud kom på døra og spurte om han ville bli med i dansebandet hans som organist, sa han ja og startet dermed ny yrkeskarriere som musiker.
Med andre ord var det livet selv som valgte for Børresen. Det var bare å gå inn den døra som åpnet seg.
Og det skulle bli et langt musikerliv, som nå på mange måter blir summert opp i Børresens aller første soloalbum.
«Tiå fyge.» Albumet gir en oversikt over Jarles musikalske liv så langt, der eldre og nyere komposisjoner blander seg i et inntrykk av et ganske så mangslungent liv.
Dette blir en kveld for histiorieboka, så møt opp med godt humør og åpent sinn på Sandnes Brygge. Vel Møtt !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. jan. 2014 Jam med Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig med så mange som spiller blues. Ta med deg ditt gode humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig plutselig skaper broer og fantastisk musikk sammen! Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

Har du lyst til å bidra med ditt instrument eller stemme, gir du beskjed i døra og til Njål Møller, som er er "Kapellmester" denne kvelden...

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. jan. 2014 Grenseveien Bluesband

Grenseveien Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så er det atter en gang duket for vårt eminente lokale bluesband, Grenseveien Bluesband. Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. Grensevegen Bluesband spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Bandet prøver å øve på tirsdager i Grensevegen på Orstad. Da er det boller og blues til sene kvelden. Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

VELL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. jan. 2014 Esben Just Trio

Esben Just Trio

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

En mann, hans stemme og hans flygel. Så enkle er ingrediensene denne kvelden, der Esben Just opptrer først solo for så å bli en trio med Roald Brekke på bass og Atle H. Strøm på trommer.
Esben Just har dedikert seg selv til musikken, slik vi kjenner den fra New Orleans; sumpete, groovy og medrivende. Men også den klassiske musikk har en plass i hans hjerte og vil finne vei til tangentene denne aften.
Så gled deg til en kveld i selskap med en unik pianist og historieforteller, som vil ta deg med på en reise, der du vil oppleve New Orleans, ut på kanten av setet og dypt inn i musikken.
Vel Møtt !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)