Historikk

Ons. 12. sep. 2012 Yngve & His Boogie Legs

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Norsk blues union arrangerer hvert år en blues konkurranse på Notodden blues festival. Vinnerbandet får tittelen "Union Blues Band" og reiser Norge rundt på klubber og festivaler. I tillegg får de spille inn sin egen cd og attpåtil reise til USA å delta på "Internationa Blues Challenge" i Memphis!Yngve & his Boogie Legs er ett ungt Jumpblues/Rockabillyband frå Voss. De startet som en Stray Cat-inspirert trio med gitar, trommer og kontrabass i 2009. Sidan starten har bandet blitt mer fokusert på egenkomponerte låter i Jumpblues- og klassisk Rock n’ Roll-stil og samtidig ha fokus på nytolkninger av artister som T-Bone Walker, Mose Allison og Muddy Waters.Sommeren 2011 vant Yngve & his Boogie Legs Union Blues Cup, etter jevn turnering på Vest- og Østlandet siden starten i 2009. Fra 2012 kan bandet kalles Union Blues Band 2012, og blir sendt på en omfattende Norgesturné i regi av Norsk Bluesunion.Yngve & his Boogie Legs kan love høy stemning, ser superkule ut og får en hvilken som helst pinup-jente med prikkete kjole til å riste i knærne. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 08. sep. 2012 Jubileumscruise

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi seiler med MS Sandnes - Kystens Dronning fra Sandnes indre havn, vis a vis Sandnes Brygge. Frammøte 16:30 – Båten går 17:00 – Tilbake til brygga ca. 20:00 Det er anledning til å kjøpe mat og drikke om bord på båten. Det er ikke tillatt å ta med alkoholholdig drikke om bord. Berusede personer vil bli avvist ved påstigning. RATTLESNAKIN´ DADDIES MED GJESTER vil stå for musikken.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. sep. 2012 Jamsession med Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etter hvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene.
Ønsker du å delta så gi beskjed til en av kapellmestrene eller i døra ved ankomst.
VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE JAM.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. aug. 2012 Steel´n Pole

Steel `n Pole

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Duoen består av John Josefsen og Bjarte Edland, og spiller akustisk blues og bluesrelatert musikk på en rekke instrumenter. En del av instrumentene er hjemmelagede…
John Josefsen spiller på munnspill, men også på bass laget av en greip, slidegitar laget av en spade, samt vokal.
Bjarte Edland bruker ”trampedus” og hi-hat på beina, samtidig som han spiller på gitarer og synger. Av og til bruker han også vaskebrett, særlig når John bruker greip og spade…
Til sammen låter dette som langt mer enn 2 mann.
Noen av tekstene er selvlagede og på norsk, som f. eks. ”Krevande kåna”, ”Adle må henta stein”, ”Sede hær å vente” og ”Feber”.
Steel´n Pole er spesielt kjent for å skape meget bra liv fra scenen. John liker også godt å vandre rundt blant publikum, samt stå på bordet og spille når stemningen er som best i lokalet.

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. aug. 2012 Miss B & The Bluecats

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Miss B & The BlueCats er et nytt bluesband fra Jæren
med drevne musikere og meget god trøkk.

Vokal - Bente Thoresen Bårseth
Gitar - Oddvar Solheim
Kontrabass - Martin Våland
Tangenter - Jarle Obrestad
Slagverk - Kristian Moen

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)