Historikk

Ons. 28. aug. 2013 Steel'n Pole

Steel_n_Pole.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Steel 'n Pole er en spennende duo fra distriktet vårt som ikke bare spiller bra og lager show på scenen; de driver også et publikumsfrieri som dommerne i IDOL-juryen hadde falt pladask for! "Vår egen" munnspillende kunstner John Th Josefsen har et kroppsspråk på scenen som går langt utenpå de fleste og spiller med en slik innlevelse at det går kaldt nedover ryggen på tilhørerne. Og hvilket sjarmerende smil og vinnende vesen den mannen har! Bjarte Edland kan best beskrives som et enmannsorkester der han sitter med gitaren i fanget, trommene ved føttene og mikrofonen foran leppene. Alle som har hørt det vet at det går veldig godt an! Bjarte har talent for å gjøre alt dette!
Det kan kanskje virke litt utrolig at en duo består av munnspill, gitar, trommer og sang, men disse karene fikser det så det holder! Og de er ikke fremmede for å ta et ønske fra publikum - bare det er blues. Og humoren sitter i høysetet!

Bandmedlemmer:
•Bjarte Edland - gitar, trommer, vokal
•John Th Josefsen - munnspill

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. aug. 2013 Eric 'Slim' Zahl & the SWS.

Erik Slim Zahl & TSWS

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så var det endelig klart for plateslipp av bandets nye plate, som vi alle har store forventninger til...

Inspirert av lyden av 50-tallet, stiger Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers fram!

http://www.ezmusic.no/

Bandets ambisjon er å videreføre de flotte tradisjonene og musikken fra denne æraen - med sitt eget og mer rockete uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og sleipe sko, sprer Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers sitt glade budskap.

The House is-a-rockin' - and you're all invited!

En kveld med Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers vil inneholde bandets egne versjoner av låter fra blant annet Teddy Morgan, Brian Setzer, Candye Kane, Keb Mo' og Norges egen Vidar Busk for å nevne noen.

Bandets portfolio vokser seg stadig større, og siden startet i 2006 har bandet blant annet spilt på Muddy Waters, Karlstad Bluesfestival, Bergen Blues & Roots Club, Preikestolen Bluesklubb, Stavanger Blues Club, Christiansand Bluesklubb, Sandnes Bluesklubb, Nes Bluesklubb, Skedsmo Bluesklubb, Jessheimdagene, Blues Cruise til Hirtshals, Skudesnes Jazz og Bluesklubb, Madam Felle Bergen, Vikedal Rootsfestival, Ose Bluesfestival, House of Blues (ONS), Rogafest for å nevne noen.

Bandet har også gjort supportjobb for The Fabulous Thunderbirds.

Bandets medlemmer er profesjonelle musikere med fartstid i blant annet Reidar Larsen & the Storytellers, Zydeco Supply, Johnny & the Beels, BB Lyngs Bluesband, Stavanger Bluesband m.m.

Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers er:

Eric 'Slim' Zahl - vokal/gitar
Øystein 'Boogieman' Undem - tangenter
Roald Brekke - bass/vokal
Atle H. Strøm - trommer/vocal

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. aug. 2013 Jam / Oddvar Solheim

Jam / Oddvar Solheim

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne gangen er det Oddvar 'Sol' Solheim som er konsertmester og alle vet at han kan dette. Vi er som kjent så heldige her i distriktet at vi har en mengde dyktige musikere, og disse stiller ofte og flittig opp for klubben med hyggelige opplevelser og svingende blues og rock. Også denne onsdagen stiller de, og da synes vi at vi skal ta med oss familie, slekt og venner til bluesklubben og gi dem den oppmerksomheten de fortjener! Så finn fram instrumentet eller stemme og still opp på Sandnes Brygge denne onsdagen, gjerne hele band som vil vise seg frem litt her i vår bluesstue.

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 15. juni 2013 Bluescruice

MS-Sandnes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi tar en rundtur med MS Sandnes. Big Slim Fjelde Bluesband spiller for oss under turen. Etter turen fortsetter vi på Sandnes brygge. Avreise Sandnes indre havn: kl. 17:00 Oppmøte senest: kl. 16:30 Retur Sandnes: kl. 20:00 Dørene åpner på Sandnes brygge: kl. 20:15 Bluesfest Sandnes brygge: kl. 21:30 – 01:30 Pris for Bluescruise med fri entré på Sandnes brygge: kr. 400,- (Medlemmer. 350,-) Kun Bluesfest om kvelden på Sandnes brygge: kr. 200,- (Medlemmer. 150,-) Sandnes brygges Tapas buffé (ved forhåndsbestilling): kr. 330,- Om bord kan det kjøpes øl, vin og lapskaus. Billetter kan kjøpes under våre onsdags konserter på Sandnes. brygge, eller under tirsdagskonsertene til Stavanger BluesClub på Ovenpaa i Stavanger. Bestilling: bluescruise@sandnes-blues.org (NB! Utsolgt i fjor)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. juni 2013 Jam/m Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig med så mange som spiller blues. Ta med deg ditt gode humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig plutselig skaper broer og fantastisk musikk sammen! Har du lyst til å bidra med ditt instrument eller stemme, gir du beskjed i døra og til Njål Møller, som er er "Kapellmester" denne kvelden...

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)