Historikk

Ons. 13. feb. 2013 Halles Helter

Halles Helter

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et lokalt band hvor medlemmene har bakgrunn fra band som Bernad Jenkins, Nurk Twins, Smalhans, Stavangerensemblet, The September When, Bror te Larsen Band, Modesty Blaise, Rabalder, Pocket Corner og andre. Musikerne har vært en del av vårt lokale rock, rhythm & bluesmiljø i adskillige år, og har alle sammen vært med på å farge vårt lokale musikkuttrykk.

Bandet Halles helter består med andre ord av en god gjeng lokale helter som har hatt, og har, stor betydning for det vi ser på som 'vår egen musikk'. I denne sammenhengen spiller de coverlåter i egen innpakning og med sin særegne stil - med overraskelser for oss musikkvante!

Bandmedlemmer:
Magnar " Magga " Fyllingen - sang og gitar
Stene Osmundsen - trommer
Øystein Eldøy - bass og sang
Harald Halle- gitar og sang
Odd Stangeland - gitar, munnspill og sang

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. feb. 2013 Jam med Steel'n Pole.

Steel_n_Pole.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. "Kapellmestere" denne ganger er JOHN OG BJARTE/m venner, ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene, og her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. jan. 2013 Vonde Bein

Vonde Bein

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et nytt bekjentskap for klubben kommer på besøk denne onsdagen, nemlig VONDE BEIN. De har sammen funnet tonen i glede over å spille coverlåter. Stilen på musikken kan enklest beskrives som et konglomerat av rhythm & blues, blues, rock og soul som fenger medlemmene.

Besetningen byr på to lead-vokalister hhv. Grethe Sviland og Jens Hetland Hagli.
I kompet finner du Jon Ørjan Gilje - (gitar og tangenter), Thor Oliversen - (gitar og trompet), Jostein F. Johansen - (orgel og sax). Og som garanti for heftige grooves har vi Ivar Roda på bass og Egil Myhre på trommer.

VEL MØTT

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. jan. 2013 Moonshine Bluesband

Moonshine Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi gleder oss til et gjensyn i bluesklubben. Moonshine Bluesband er et nystartet band med medlemmer fra Stavanger, Sandnes og Jæren...med utgangspunkt i at kjemi og spilleglede skal styre veien, har vi som mål å kunne fremføre et bredt utvalg av bluesens vidstrakte landskap. Samtidig som musikalske erfaringer fra eksisterende og tidligere bluesband og stilarter naturligvis fører med seg artister som Fleetwod Mac, John Mayall, Albert King, Buddy Guy og Jon Bonamassa. Etter hvert ønsker vi også å kunne tilføre egne ting.

Moonshine Bluesband består av:

Guttorm Engebretsen - Sang
Njål Møller - Gitarer
Svein Hestad - Gitarer
Jan Egil Selbach - Gitarer
Ole Reidar Anda - Trommer
Egil Karlsen - Bass

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE GJENSYNET.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 16. jan. 2013 Halle, Bilstad og Matre

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen skulle vi hatt besøk av Kristian Vaaga Band, de kunne ikke stille så vi fikk hive oss rundt på kort varsel og var så heldige å få et nytt band som kaller seg HALLE, BILSTAD & MATRE, dette er rutinerte gutter innen bluesmiljøet i Rogaland og består av: HARALD HALLE - gitarer og kor, EYVIND BILSTAD - vokal og komp gitar THOMAS MATRE - bass og kor BERNT KVAM - trommer Et nytt spennende oppsett. VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)