Historikk

Ons. 22. mai 2013 Patey's Pipe

Pateys_Pipe.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

BENT PATEY var med å starte Bryggerigangen Bluesband i 1978, og i forbindelse med gruppas 20-års jubileum, ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 relansert på CD på Notodden Bluesfestival i 1999. I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, noe som førte til at "Blått Brygg", til tross for sin alder, ble landets 3. mest solgte bluesplate i 2000. Patey har bidratt på over 30 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen. Bent er etterhvert en gjenganger hos oss og med god grunn, han er en fantastisk entertainer og en eminent gitarist og hele bandet oser av kvalitet og spilleglede. Gå ikke glipp av denne kvelden i vår BLUESSTUE Sandnes Brygge.

VEL MØTT!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. mai 2013 The Booze Brothers

Booze Brothers

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da får vi et gjensyn med våre svenske venner Booze Brothers. Dette svenske bandet har eksistert siden 1985 og turnert i Sverige, Danmark og Norge. De har spilt på festivaler og klubber og er godt likt der de spiller. Musikken er bluespåvirket av storheter som B B King, Stevie Ray Vaughan, Elmore James og Otis Rush. Bandet lar seg også lett rive med på låter av mer rocka karakter, spesielt hvis det er låter av ZZ Top, Rolling Stones eller Status Quo. Med andre ord blir dette en kveld med høy kneføring. Bandet har gitt ut to svært bra plater som det muligens blir anledning til å kjøpe denne kvelden. Så kom, hør og kos dere!!!!

VELL MØTT 8-)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 08. mai 2013 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Onsdagen før Kristi himmelfartsdag skulle vi hatt besøk av Midnigt Ramblers, men på grunn av sykdom kunne de ikke komme. I stedet får vi et hyggelig gjensyn med Hard Luck Bluesband, som er et av landets ypperste liveband! Med ODDVAR "SOL" SOLHEIM i spissen (norgesmester i 2011 i blueskappleik) blir dette atter en kjempekveld.
Dette lokale (jada, vi kaller de lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband og spiller hos oss ca. en gang i året. Publikum serveres bl.a. Chicago- og Texas-blues og Delta-blues fra 20-30-tallet. De selvkomponerte låtene fungerer meget bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.

De fleste av oss har fri på torsdag 9. mai, så vi hoder på til langt ut i de sene timer denne kvelden...

Bandmedlemmer:
• Vokal: Svein Ole Fjelde
• Gitar: Oddvar 'Sol' Solheim
• Munnspill: Arnt Ove Kvernenes
• Bass: Thomas Ognedal Matre
• Trommer: Vidar Støyva

Velkommen til en knall aften med høy kneføring...!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. mai 2013 Miss B & The BlueCats

Miss B & The BlueCats

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi gleder oss til et gjensyn med Miss B & The BlueCats. De ble dannet av etablerte musikere fra Jæren januar 2012. De spiller blues inspirert av Etta James, Koko Taylor, Beth Hart for å nevne noen. Selv om bandet er relativt ferskt så har de allerede rukket å spille på flere bluesklubber og festivaler på vestlandet, med stor suksess. Dette fyrverkeriet av “soulful blues” vil du ikke gå glipp av! Vokal - Bente Thoresen Bårseth, Gitar - Oddvar Solheim, Kontrabass - Martin Våland, Tangenter - Jarle Obrestad, Slagverk - Kristian Moen Facebook: http://www.facebook.com/MissBTheBlueCats Vel møtt !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 24. apr. 2013 The Real Neils

The Real Neils

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

The Real Neils spiller på Sandnes Bluesklubb onsdag 09. juni. Og da handler det om Neil Young og ingenting annet. Bandet har et 50-talls Neil Young-låter på repertoaret - noe mykt og lett akustisk, noe skranglete og tungt elektrisk, og noe midt i mellom. Men alt i den neilske ånd og milevis fra svensktoppen. De byr på klassikere som Heart Of Gold, Powderfinger, Keep On Rocking In The Free World, Cinnamon Girl, Like A Hurricane, Old Man og mange flere. The Real Neils går på scenen ca kl. 21.

Bandmedlemmer:
•Øyvind Steffensen, vokal, piano, gitar
•Hans Roger Hansen, munnspill vokal
•Einar Lundegård, gitar, vokal
•Johannes Bjerga, gitar, vokal
•Sveinung Tou, trommer, vokal
•Svein Olav Joakimsen, bass, vokal

VEL MØTT

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)