Historikk

Ons. 09. jan. 2013 Grenseveien Bluesband

Grenseveien Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så er det atter en gang duket for vårt eminente lokale bluesband, Grenseveien Bluesband. Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. Grensevegen Bluesband spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Bandet prøver å øve på tirsdager i Grensevegen på Orstad. Da er det boller og blues til sene kvelden. Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

VELL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. des. 2012 Bernad Jenkins

Bernad Jenkins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bernad Jenkins va bandet ”adle hadde vært me i når di pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppigjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkintereserte ungdommer fra Hundvåg. Dette va på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. Di øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden. Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. des. 2012 The Sensational Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære. De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen - enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. des. 2012 Reidar Larsen

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[img:2tzyamnp]http://www.sandnes-blues.org/arkiv/band/bilder/reidarlarsen.jpg[/img:2tzyamnp] Som før sagt er vi så heldige å ha Mr.Blues boende i nabolaget, og noen nermere presentasjon av mannen trengs vel neppe. Julen nermer seg med stormskritt og denne onsdagen kommer julenissen i form av Reidar Larsen. I de siste åra har vi sammen med Stavanger lagt opp til få Reidar som oppvarming til den kommende julehøytid i klubbene, og det setter medlemmene stor pris på ved å møte opp til det fulle. Hvem Reidar har med seg denne gangen blir pakket opp om kvelden, så velkommen skal dere være alle sammen til en kjempe førjulsblueskveld. VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. des. 2012 Delbert Morrison Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[img:130qkby2]http://www.sandnes-blues.org/arkiv/band/bilder/delbertmorrison2.jpg[/img:130qkby2] Delbert Morrison band kommer til Sandnes Bluesklubb denne onsdagen. Som det fremgår av navnet er dette et tributeband til Delbert Mclinton og Van Morrison. Bandet består av noen av de fremste musikerne i Stavanger og er: Bjørn Inge (Kissa) Kristensen vokal Atle Strøm trommer Roald Brekke Bass Per Riis gitar Jarle (Charlie) Børresen orgel Didrik Ingvaldsen trompet Glenn Brun Henriksen saksofoner Gisle Myklebust saksofon, fløyte Arne Kolstad trombone. Dette blir garantert en kveld med fult dansegolv og kjempestemning. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)