Historikk

Ons. 05. sep. 2012 Jamsession med Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etter hvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene.
Ønsker du å delta så gi beskjed til en av kapellmestrene eller i døra ved ankomst.
VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE JAM.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. aug. 2012 Steel´n Pole

Steel `n Pole

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Duoen består av John Josefsen og Bjarte Edland, og spiller akustisk blues og bluesrelatert musikk på en rekke instrumenter. En del av instrumentene er hjemmelagede…
John Josefsen spiller på munnspill, men også på bass laget av en greip, slidegitar laget av en spade, samt vokal.
Bjarte Edland bruker ”trampedus” og hi-hat på beina, samtidig som han spiller på gitarer og synger. Av og til bruker han også vaskebrett, særlig når John bruker greip og spade…
Til sammen låter dette som langt mer enn 2 mann.
Noen av tekstene er selvlagede og på norsk, som f. eks. ”Krevande kåna”, ”Adle må henta stein”, ”Sede hær å vente” og ”Feber”.
Steel´n Pole er spesielt kjent for å skape meget bra liv fra scenen. John liker også godt å vandre rundt blant publikum, samt stå på bordet og spille når stemningen er som best i lokalet.

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. aug. 2012 Miss B & The Bluecats

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Miss B & The BlueCats er et nytt bluesband fra Jæren
med drevne musikere og meget god trøkk.

Vokal - Bente Thoresen Bårseth
Gitar - Oddvar Solheim
Kontrabass - Martin Våland
Tangenter - Jarle Obrestad
Slagverk - Kristian Moen

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. aug. 2012 Birdstrike

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

  • Barbro Fivelstad – vokal
  • Erik Zahl – vokal/gitar
  • Arild Skjæran – gitar
  • Arve Magnussen – bass
  • Morten Ree – trommer

Birdstrike er et lokalt orkester som leverer  stor og kraftfull soul med musikk  inspirert av Bonnie Raith, Steely Dan, Delbert McClinton og Joe Bomassa. Dette blir en kveld med dyktige musikere, imponerende vokalprestasjoner og rytmer som vil får det til å rykke kraftig i rockefoten.

 

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 13. juni 2012 Alan Haynes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi avslutter første halvår med en verdensstjerne på scenen, nemlig ALAN HAYNES. Alan Haynes har opptrådt med mange kjente bluesartister som Stevie Ray Vaughan, The Fabulous Thunderbirds (med Jimmie Vaughan), Albert Collins, John Lee Hooker, Otis Rush, Hubert Sumlin, Bonnie Raitt, Robert Cray, Bugs Henderson, Gregg Martin, Joe Walsh, Leroy Parnell, Willie Nelson, John Mayall, James Cotton, Denny Freeman, Austin Sexton brødre (Will & Charlie), Derek O'Brien, Doyle Bramhall ll, og ikke minst Johnny Winter, som han hevder er hans store inspirasjonskilde. Denne innflytelsen kan høres spesielt i Alan sin lidenskapelige gutturale sangstil. Han har varmet opp for Talking Heads, Muddy Waters og Buddy Guy og har turnert med Albert King & Bobby Bland Biue for å nevne noen. I seks år på 1990-tallet var Alan også med i husbandet på den legendariske Antone `s Blues Club i Austin, Texas. Hans medmusikanter hos oss i bandet kommer fra Danmark. VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT. GÅ IKKE GLIPP AV VÅR SISTE BLUESKONSERT FØR SOMMERFERIEN.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)