Historikk

Ons. 28. nov. 2012 The Rhinos

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Leif Arne Bredland (LEFFI) for de som kjennern har i en årrekke vært en av de mest brukte session musikere i distriktet. Han er også kjent fra band og prosjekter som Verfast, Midnight Ramblers og Dickens Bandet. Han trakterer gitar og kor. Felespilleren og vokalisten Pete Johansen bør være kjent for de fleste fra band og prosjekter som Bror te Larsen, Modesty Blaise, Rabalder og The Tramps m. flere.Jepp! Da kommer jeg med en ny, glimrende versjon av Rhinos, med Leffi, Øyvind og Kylli. Vi legger tyngdepunktet på min versjon av Blues (den riktige, he he...) men smeller på et par svisker fra min egen katalog. Håper du syns dette høres kult ut Gleder meg til å spille for Blues-folket igjen! Dette er Petes egne ord og dette kommer nok til å bli en kveld å minnes for de som kommer,de andre,veeeel,de får angre at de ikke gikk. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. nov. 2012 Engen's Gledeshus

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Gunnar Engen utgjør bandet Engen's Gledeshus, dvs eneste faste medlem.
Hvem han har med seg denne gang er en godt bevart hemmelighet, sikkert er det at dette bandet svinger og lager liv og røre på cenen og for dansefoten.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. nov. 2012 Rub A Dubs

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[img:1q5l3ebz]http://sandnes-blues.org/arkiv/band/bilder/rubadubs.png[/img:1q5l3ebz] Det er en stund siden dette bandet spilte for oss. Nå var det på tide med en reprise for dette fantastisk velspillende bandet. Norges beste utøvere av roots-musikk fra Jamaica!!! Rub-A-Dubs burde ikke trenge noe egen presentasjon. Dette bandet kan distriktet være stolt over. Alle bandets medlemmer er kjente ringrever i det lokale musikkmiljøet. Møt opp og få verdens heftigst rytmer transplantert inn i kroppen. Bandmedlemmer: William Hellvik Gitar - Vocal Erik Rønli - Trommer Arne Kolstad - Trombone Arne Jacob Hidle - Bass Jan Petter Taaland - Keybaord Line Halstad - Vocal Didrik Ingvaldsen - Trompet Børre Jacobsen - Gitar Glenn Brun-Henriksen - Saxofon

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. nov. 2012 The Blue Balls

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

The Blue Balls er et band som Gunnar Engen startet i 1987/88. Han hadde lyst å ha et band som besto av gode musikere og spille musikk som bandmedlemmende selv ville spille. Han fikk med seg Totto Nilsen ( munnspill) fra Haugesund, som han tilfeldigvis hørte nede i salen på Dikselen en gang, og hadde han i minne helt til bandet ble en realitet. (Totto ble senere medlem av Hard Luck blues band) Videre fikk han med seg Jarle Børresen på orgel og vokal, Per Riis på gitar/ vokal, og Knut Køningsberg på trommer. Rep. listen besto av blues, pop og rock`n roll melodier. Gruppa bestod i et år eller 2, og rakk å spille på Korvetten, Bryne, Odda, Hardanger og noen andre plasser Gunnar Engen ikke husker navnet på. Gruppa hadde stor spilleglede, og alltid morsomt på spillingene. Etter en del oppfordringer, bestemte Gunnar Engen seg å ta et lite comeback med orginalmedlemmende, og dermed så blir det 2 jobber på henholdsvis Stavanger og Sandnes bluesclub. Rep. listen blir hovedsakenlig av orginalstoffet. The Blue Balls: Gunnar Engen - bass og vokal Per Riis - gitar og vokal Totto Nilsen - munnspill og vokal Jarle Børresen - keyboards og vokal Knut Køningsberg - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 31. okt. 2012 Jærrock

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Jærrock [img:1mwg1lku]http://www.sandnes-blues.org/arkiv/band/bilder/jarrock.jpg[/img:1mwg1lku] Da er det igjen en glede å kunne få presentere Jærrock i Sandnes Bluesklubb. Dette bandet består av noen virkelig drevne musikere fra Jæren. De har holdt på i årevis, og er vel mest kjent for sine herlige tilbakelente betraktninger av livet på rotekte jærdialekt ikledd både blå og rocka, toner og rytmer. Vi håper på en kjempeartig kveld med dette bandet, som etter alle disse årene burde være samspilte nok til å gi oss en god konsertopplevelse. Gled dere godtfolk. VELL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)