Historikk

Ons. 20. feb. 2013 Blues House

Blues House

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[center:awrvrvqr][youtube:awrvrvqr]jTTBsXHvuro[/youtube:awrvrvqr][/center:awrvrvqr]

Et band hvor leder Micke "Kakan" Persson har vært aktiv i musikkmiljøet i Stavanger, i band som Reidar Larsen og Engens Gledeshus, kommer nå med et svensk bluesband. Bandet spiller standardblues med innslag av rock og New Orleans stil.

Bandet besetning er:
Micke Kakan Persson - sang og gitar
Robert Furlong - sang og gitar
Robin Abrahamsson - bass
Josef Appelqvist - piano
Daniel Uhlas - trommer

VEL MØTT 8-)

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 16. feb. 2013 Grenseveien Bluesb 15. Ã¥rs jub fest

Grenseveien Bluesb 15. års jub fest

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Grenseveien Bluesband og Sandnes Bluesklubb inviterer bluesvenner til jubileumsfest på Sandnes Brygge. Bandet vil spille fra ca. kl.21. Musikalske gjester er velkomne til å være med å jamme utover kvelden. Det tas ikke ingangspenger, men "tipsbyttå" (tipjar) vil bli sendt rundt. Det er også spisemuligher i resturangen

Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. De spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

Festen avsluttes kl. 01

VELL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. feb. 2013 Halles Helter

Halles Helter

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et lokalt band hvor medlemmene har bakgrunn fra band som Bernad Jenkins, Nurk Twins, Smalhans, Stavangerensemblet, The September When, Bror te Larsen Band, Modesty Blaise, Rabalder, Pocket Corner og andre. Musikerne har vært en del av vårt lokale rock, rhythm & bluesmiljø i adskillige år, og har alle sammen vært med på å farge vårt lokale musikkuttrykk.

Bandet Halles helter består med andre ord av en god gjeng lokale helter som har hatt, og har, stor betydning for det vi ser på som 'vår egen musikk'. I denne sammenhengen spiller de coverlåter i egen innpakning og med sin særegne stil - med overraskelser for oss musikkvante!

Bandmedlemmer:
Magnar " Magga " Fyllingen - sang og gitar
Stene Osmundsen - trommer
Øystein Eldøy - bass og sang
Harald Halle- gitar og sang
Odd Stangeland - gitar, munnspill og sang

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. feb. 2013 Jam med Steel'n Pole.

Steel_n_Pole.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. "Kapellmestere" denne ganger er JOHN OG BJARTE/m venner, ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene, og her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. jan. 2013 Vonde Bein

Vonde Bein

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et nytt bekjentskap for klubben kommer på besøk denne onsdagen, nemlig VONDE BEIN. De har sammen funnet tonen i glede over å spille coverlåter. Stilen på musikken kan enklest beskrives som et konglomerat av rhythm & blues, blues, rock og soul som fenger medlemmene.

Besetningen byr på to lead-vokalister hhv. Grethe Sviland og Jens Hetland Hagli.
I kompet finner du Jon Ørjan Gilje - (gitar og tangenter), Thor Oliversen - (gitar og trompet), Jostein F. Johansen - (orgel og sax). Og som garanti for heftige grooves har vi Ivar Roda på bass og Egil Myhre på trommer.

VEL MØTT

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)