Historikk

Ons. 01. nov. 2017 Anke Angel

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Anke Angel – vokal/tangenter
Gunnar Engen - bass
Trond-Martin Tanke - trommer

Anke Prevoo ble født i Zeist, Holland. Hennes foreldre var veldig musikkinteresert.
I en alder av tre spilte Anke sin første boogie, noen år senere begynte hun å ta piano- og sangundervisning. I hennes hjemby var det bare en klassisk musikkskole, så hun lærte seg selv hvordan man skulle spille boogiene ved å lytte til plater om og om igjen. Hun komponerte sine egne sanger og spilte de inn på hennes fars utstyr.

Noen år senere hadde hun sin første boogie og jazz-leksjoner, fra pianisten Rob Agerbeek (Rob Agerbeek trio, Dutch Swing College band)

Anke studerte juss i Utrecht. Allerede i løpet av studenttiden dannet hun en musikalsk kabaretduo. Bare for moro skyld, men duoen vant en nasjonal Cabaret-premie og ble utført overalt i Europa i noen år.

Så ble Anke utdannet og ble advokat, spesialisert seg på underholdnings- og immateriell rett. Men hennes hjerte var i musikken.

Da Boogiewoogie-legenden fra Texas Little Willie Littlefield hørte Anke-spille, ble han helt betatt, og oppfordret henne til å starte en profesjonell musikkkarriere. Hennes første forestilling var i Erfurt Tyskland, for tusenvis av mennesker.
Siden da blir Anke bedt om å spille overalt i Europa, til sin egen store spenning, fordi: "Som musiker kan jeg gjøre mange flere glade, enn som advokat!"

http://www.ankeangel.com

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL MØTT!!!

Ons. 25. okt. 2017 Tiny Thor & The Cool Groove

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Thor Oliversen – vokal/gitar
Egil Myhre – trommer
Halvard Josefsen – bass
Jostein F. Johansen – orgel

Tiny Thor & The Cool Groove er det muligens litt vrient å sette i en bestemt musikalsk bås – men det finnes uten tvil sterke elementer av funky blues som med stor sjangse bidrar til at du føler sterk trang til å bevege deg til rytmene. Dog noen vil nok påstå å finne elementer av slepen soul, rock og rhythm & blues.
Originale komposisjoner signert vokalist og gitarist Thor Oliversen blandet med coverlåter av artister som ligger genremessig nær – f.eks. John Mayer, Oli Brown, Robben Ford, Scott McKeon og Matt Schofield. Hør gjerne på Spotifylisten vår lenger nede til venstre her eller Sneak Peak fra øvingslokalet.

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.
VEL MØTT!!!

Ons. 18. okt. 2017 Jam med Leffi

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

* Leffi - Kapellmester
* Resten er opp til han og dere.

Vi har etter hvert hatt mange jam sessions. Det er alltid like hyggelig at så mange av klubbens medlemmer (og andre) kommer sammen for å spille blues. Kapellmester; er denne gang Leif A. Bredland alias Leffi. Denne gangen har han med seg lokale musikere og hvilke komp pakke hann har med seg røper han ikke før de står på scenen.
Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når musikere som ikke spiller sammen til vanlig trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening.
Ønsker du å spille så ta gjerne kontakt med Leffi i forkant på tlf. 92417657

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

GÅ lKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB.

VEL MØTT!!!

Ons. 11. okt. 2017 Red House, Madrid

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

* Jeff Espinoza - vokal og gitar
* Francisco Simon - gitar
* Gunnar Engen - bass
* Espen Noreger - trommer

RED HOUSE er et resultat av lang erfaring og vennskap mellom Jeff Espinoza og Francisco Simón. Historie går tilbake til når de først møttes i Spania som medlemmer av Flying Gallardos. Siden den gang har de spilt sammen, og utviklet et av de beste bluesband i Europa.

Red House er synonymt med styrke og eleganse, det er bare å nyte live-konsertene, overraskende for sin utrolige energi og god smak, og snu hver konsert til noe unikt og uforglemmelig.

http://www.http://redhouse.fm
https://www.facebook.com/RedHouseMadrid/

Pris: kr. 250 ,- (Medlemmer kr. 200,-)

Dette er det bare å glede seg til.

Ons. 04. okt. 2017 Robert Taylor Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Robert Taylor - Vokal, Munnspill
Arvid Brugmann - Gitar
Ådne Hauge - Bass
Vidar Støyva - Trommer

Fra New Orleans til Norge.

Da er det duket for et gjensyn med Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA, tidligere frontfiguren i "Red Hot and Blues". Han bosatte seg i Norge for ca. 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For fem år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock med som skaper en helt spesiell dynamikk på scenen.

http://www.roberttaylorblues.com

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

VEL MØTT!!!