Historikk

Ons. 13. nov. 2019 Reloaded

Reloaded

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Singer/Songwriter: Heidi Blåsmo
 • Guitar: Hans Trasti Isaksen
 • Guitar: Tore Præsteng Thuen
 • Hammond & Keyboard: Jarle “Charlie” Børresen
 • Bass: Tony Caddle
 • Drums/Percussion: Lars Ove Fjelldahl

Notoddenbaserte Reloaded Norway skal representere Norge i neste års European Blues Challenge. Den tiende utgaven av den europeiske bandkonkurransen finner sted i Zaandam utenfor Amsterdam i Nederland 17.-18. april 2020.

RELOADED NORWAY er et bluesrock-band som kommer fra hjertet av bluesen i Norge, Notodden. Vokalisten skriver sangene mens de jammer sammen, og resultatet tar deg med på en endeløs reise av hete rytmer og åndelig nytelse. Under panseret får du ikke en skinnende polert fantasi, men rå sannhet…med støv og skitt.

Dette får du også servert i bandets nye album «My Longest Mile». «My Longest Mile» er en reise på godt og vondt, og er rikt krydret av vokalisen sitt indre sinn. En god blanding av blues og rock, og er nok like allsidig som låtskriveren selv. Gutta i bandet har ført musikken frem med stødig hånd, og sammen har det blitt noe ganske uventet, men spennende.

I juni 2018, ble bandet promotert av en Nederlandsk radiovert som likte bandet og mente det fortjente en plass ute i den store verden.

Siden den dagen, har Relaoded Norway blitt spilt flere ganger på en rekke radiokanaler i England, Skottland, USA, Canada, Nederland, Tyskland, Belgia, Kroatia, New Zealand, Australia, Spania, Kypros og Norge.

 • De var UKAS ARTIST i NRK Nordland i mai -18.
 • De ligger på TOP 20 listen i Pennsylvania!
 • De ligger på TOP 40 listen til IBBA som de mest spilte album i hele England!
 • De ligger på TOP 40 listen over de mest spilte blues album i Main, USA!
 • De ligger på TOP 50 listen over de mest spilte blues rock album i VERDEN!

Alt dette har skjedd på bare få uker, og Reloaded Norways låter spres som ild i tørt gress.

De landene som til nå har fått smaken på musikken, holder spillelistene sine varme med Reloaded Norway. De får gode lovord, og mye skryt hvor enn de spilles. Bandet blir ofte omtalt som anderledes og meget spennende, med en meget ekstraordinær vokalist.

Bandet består av musikere som har fortid i fra storheter som bl.a Johnny Hates Jazz, Sherman Robertson og Veslefrikk og opptredener med artister som Odd René Andersen, Madrugada og Hellbillies for å nevne noen.

Vokalisten ble plukket ut av Magne Furuholmen (AHA) til å representere hans team i The Voice 2012. Som det fyrverkeriet Heidi er så passer en rå bluesrock stil henne som hånd i hanske. Hun blir svært ofte sammenlignet med velkjente divaer som Mahalia Jackson, Tina Turner og Beth Hart.

Bluesnews: “Du kan fort tenke at dette er både et tight band med gode vibber, og ikke minst en kvinnelig vokalist på den riktige siden av Beth Hart i Heidi Blåsmo. En litt frekk og uttrykksfull vokal med en soul og rockkraft som også sender noen av tankene mine tilbake til 1983 og det australske rockebandet The Divinyls. Meget bra dame bak mikrofonen her, som dundrer inn med en troverdig attityde, og som du tror på direkte!”

Kommentarer fra konserter:

«Rocka Blues eller rock med litt blått i. Der har du Reloaded!» - NRK P1 Robert Sætervik

«Flotte saker!» - Bluestimen Metro Sør

«Heidi, a force of nature»

«Reloaded et knallbra band, og vel verd og få med seg.» - Sandnes Bluesklubb.

«Super konsert!! Heidi har en rå stemme. Ny CD på fullt i bilen på vei til jobb i morges.» - Stavanger Bluesklubb

«Norske Heidi Kvalholm Blåsmo matcher seriøst Beth Hart!! Har du anledning så oppsøk og hør RELOADED!!! Rett og slett -nesten i overkant god-!!!»

«Heidi og Reloaded kommer vi ALDRI til å glemme! En opplevelse av de sjeldne og en nydelig kveld på klubben.»

«Trønderdama som bodde mest nordpå, men nå bor i Heddal uttafor Notodden, fikk oss Jærbuer til å MÅPE! Førr ei dame, og forr et BAND! Reloaded GOT IT, and then some!» - Jæren Bluesklubb

«På jobb med Reloaded. Fytti grisen for et band og for en vokalist!! Dette var blues med baller!! Jeg vet jeg har sagt det før, men dette er noe av det beste som har vært på bluesklubben! PS! Gleder meg til Ana Popovic kommer 2. august. Hu ska jobba godt for og overgå dette!» - Martin Våland i Jærlyd.

Debutalbumet «I’m Freakin’ Reloaded» (2013) hadde rotasjon på flere radiostasjoner, og var ukas artist på NRK Finnmark, NRK Nordland og Spotify, deres andre album gis ut på Bluestown Records. Det nye albumet har fått tittelen "My Longest Mile" der også dette albumet er skrevet av Heidi Blåsmo.

«With a lot of faith, and a tiny dash of magic....anything is possible!»

- Heidi B.

UANSETT - Sjekk ut videoen fra Teledølen på Notodden i fra 2016 - "I can't stand the Rain" ved å trykke på linken under:

https://www.youtube.com/watch?v=qydQc9yD8q0

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 06. nov. 2019 The Go! Go! Go!

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

- Anders Reve (gitar/vokal)

- Atle Sveinsvoll (kontrabass)

- Kjell Rise (saksofon/perkusjon/vokal)

- Kenneth Andersen (trommer/vokal).

NB! Denne konserten spilles på "TRIBUTE", pga arrangement på Sandnes Brygge. 

The Go! Go! Go! hyller 50- og 60-tallets rock'n'roll i et kvartettformat som består av Anders Reve (gitar/vokal), Atle Sveinsvoll (kontrabass), Kjell Rise (saksofon/perkusjon/vokal) og Kenneth Andersen (trommer/vokal). Med lang fartstid i de 12 velkjente taktartene fremfører de stødig og energisk alt du elsker fra perioden og sjangeren. Her blir litt av hvert: Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry, Carl Perkins, Ricky Nelson og mye mer...

I mangel av faktiske opptak fra dette bandet, så har vi en Youtube-link under, fra The Bonanzas, som er det tidligere bandnavnet, fra Ogna scene tidligere i år (Mai 2019). Dette var en knallkonsert for de av oss som var der... "Minnie the Moocher"

 

https://www.youtube.com/watch?v=8O6oJCMu06w

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 30. okt. 2019 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Svein Ole Fjelde - vokal
 • Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
 • Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
 • Thomas Ognedal Matre - bass
 • Vidar Støyva - trommer

Hard Luck Blues Band - Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. 

Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret. De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. 

På onsdag spiller de igjen på Sandnes Brygge, og det blir knallbra, De har gledet oss med herlig blues jevnlig siden 1997 og de blir bare bedre for hvert år.

Kom innom og få med deg denne konserten hos oss, i mellomtiden kan du sjekk ut linken under fra Youtube med "Blues of the night" fra 2011. 

https://www.youtube.com/watch?v=zNBT2i1J-hs

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 23. okt. 2019 Delta Roots Band (DK)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Jesper Theis - Delta Roots Band består af:
 • Jesper Theis - vokal og slideguitar
 • Olav Gudnason - kontrabass
 • Søren Lykkegaard - trommer og vaskebrett
 • (den katalanske) Xiscu Rubio - munnharpe.

DELTA ROOTS BAND,
 
Jesper Theis spiller akustisk country blues med udgangspunkt i Mississippi-deltaet, men med et personligt præg, der også trækker på gospel, folk, caribiske rytmer og jazz. Jesper skriver sine egne sange, som oftest har en politisk rød streg i tekstuniverset.
 

Blandt andre har Jesper Theis optrådt sammen med Tim Lothar, Peter Nande og Svante Sjöblom samt ungarske Mojo Workings, spanske Xiscu Rubio og finske Tomi Leino Trio. Han har hurtigt etableret sig som et af de mest respekterede og pålidelige navne på den danske bluesscene.

 
 
 

Anmeldelser:

 

"Alene titelsangen, Narrow Line, er en tikkende blues perle, der indeholder alt for at vokse til en tidløs klassiker.”
- Marcie - https://rootstime.be

 

"Jesper Theis har sammen med sine glimrende medspillere lavet et fornemt, varmt og nuanceret debutalbum, der bør give genlyd både nationalt og internationalt."

- Peter Widmer - www.bluesnews.dk

Sjekk ut Delta Roots Band og Jesper Theis - "Cocaine Blues" (Trad.) på Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=IcvonR93e6U&list=PLnaKTugNr5fRbckDcI-_HHu_K84bHDfvF

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)

Ons. 16. okt. 2019 Erik Harstad & The Buzz Brothers

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

 • Erik Harstad-Gitar og vokal
 • Arild Steinsrud-Bass
 • Henrik Maarud-Trommer

Erik Harstad & The Buzz Brothers.

OBS! Endret startidspunkt - Dørene åpner kl 20:00 - Konsertstart kl. 20.30. p.g.a arrangement hos Sandnes Brygge.

Erik Harstad har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband. I den senere tid har han vekket til live bandet Erik Harstad & The Buzz Brothers. Bandet leverer musikk av høy kvalitet. Et knippe eminente musikere som sammen skaper bluesmusikk med et moderne utrykk, spekket med briljante solopartier og fengende rytmer. Repertoaret er tydelig inspirert av klassisk, amerikansk blues fra 50 og 60-tallet, framført på en leken og elegant måte. Låtmaterialet er en god blanding av egenkomponert musikk og låter av artister som Freddie King og Ronnie Earl. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

 

Arild Steinsrud er en etablert og ettertraktet musiker. I tillegg til å spille med Erik er han en viktig brikke i bandet Nickels & Dimes. Han er også et hett navn som freelancemusiker, og har bla. spilt med Terje Rypdal, Ronnie Le Tekrø og Reeves Gabriels.

 

Henrik Maarud oser av musikalsk rutine og erfaring. Han har jobbet tett sammen med sin bror, Amund, i både The Grand og Amund Maarud Band. Henrik er i tillegg en ettertraktet freelance musiker, sessionmusiker og studiotekniker.

Sjekk ut videoen fra Youtube med Erik Harstad & the Buzz Brothers - "shuffle" på Sinus.

https://www.youtube.com/watch?v=TsVDT7fdQoI

Pris: kr. 200 ,- (Medlemmer kr. 150,-)