Historikk

Lør. 23. jan. 2010 Lørdagskonsert! Med Fidibus, Eric 'Slim' Zahl & The SouthWest Swingers og The Sensational Bluesb

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

For å feire flyttingen til Sandnes Brygge inviterer vi til en kjempekonsert med tre flotte band:
Fidibus, Eric 'Slim' Zahl & The SouthWest Swingers og The Sensational Bluesband!
Konserten starter kl 21:00, men dørene på brygga er åpne hele ettermiddagen så de som vil kan komme og kose seg lenge før konserten starter!

OBS! Det vil bli forhåndssalg av biletter til denne kjempekvelden!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. jan. 2010 The Blue Chordettes

The Blue Chordettes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da bandet ble startet var ideen å framføre ukjente skatter fra etterkrigstidens svarte bluesartister, og å arrangere swing og jumpblues for et gitarband.

Gjennom konserter på klubber og festivaler i over ti år har bandet utviklet stilen preget av tett samspill mellom de to gitaristene, toppet av Morten Danielsens soulstemme. Morten står ikke tilbake for noen vokalister i landet innen sjangeren.

De siste åra har bandet brukt mye tid på å skrive sanget sjøl, og eget materiale utgjør nå en stor del av konsertene. Men fremdeles er det kjekt å framføre sanger av Otis Rush, Magic Sam, Ray Charles, Slim Harpo, Freddy King, Willie Dixon osv.

Bandmedlemmer:
Gorm Hågensen, Bass
Morten Danielsen, Vokal
Tore Haye, Gitar
Trond Bøe, Trommer
Øyvind Halvorsen, Gitar

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. jan. 2010 B. Keyler Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Beathe Keyler har med seg dyktige musikere på ferden frem mot nye scener og større konserter, Beathe Keyler presenterer seg med fullt band og full trøkk LIVE og hun elsker scenen!

Onsdag 13. januar hadde vi besøk av B. Keyler Band fra Bergen. Beathe Keyler hadde med seg med fullt band og full trøkk. Litt for funky for noen, men midt i blinken for andre. Klubben har som formål å vise bredde og det gjorde vi denne kvelden. Neste onsdag får vi besøk av The Blue Chordettes, et velkjent og kjært band for de fleste. De spiller materiale fra artister som Guitar Slim, T-Bone Walker, Tarheel Slim, Clarence Green og Goree Carter.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. jan. 2010 Sandnes Bluesorkester - første konsert på Sandnes Brygge!

Sandnes Bluesorkester - første konsert på Sandnes Brygge!

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vår første konsert på Sandnes Brygge og vi har valgt å markere dette ved å introdusere et nytt lokalt bluesband, Sandnes Bluesorkester.
Sandnes Bluesorkester skal alltid prøve å få med gjester på sine konserter og denne kvelden presenterte bandet tre gjester som fikk bryne seg på scenen til publikums store begeistring: Njål Møller, Jens Laland og Sture Mønnich. Nærmere 100 publikummere tok turen innom Sandnes Brygge denne kalde onsdagskvelden for å oppleve konserten i klubbens nye lokale. Stemningen var høy, lyden var meget god og tilbakemeldingene unisone: dette er meget bra, både for klubben og Sandnes Brygge. Mange tegnet medlemskap for 2010 denne kvelden.

Bandmedlemmer:

Leif Arne (Gitar Leffi) Bredland - gitar og kor,
Ole Marius (Beinknekker Ole) Lund - sang og munnspill,
Torstein (Kylli) Kyllevik på Trommer og Parkinson
Øyvind (Cassok) Lende på bass.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 16. des. 2009 Rått & Råde

Rått & Råde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rått & Råde

Denne gjengen fra Stavanger spiller blues så det holder. Per Riis jr. har vært med på flere av våre Jam Sessions og vist at han er en meget habil gitarist samtidig som han synger med den rette gløden. Rått & Råde har eksistert i flere år og er et band publikum trives godt med.

De har spilt hos oss flere ganger tidligere og er et av de bandene vi får flest spørsmål etter. Så kom og hør og kos dere sammen med alle oss andre!

Bandmedlemmer:
Per Riis jr – vokal, gitar
Ståle Selvik – vokal, gitar
Kjetil Galta – munnspill
Tor Inge Øgreid – bass
Arild Netteland – trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)