Historikk

Ons. 23. jan. 2013 Moonshine Bluesband

Moonshine Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi gleder oss til et gjensyn i bluesklubben. Moonshine Bluesband er et nystartet band med medlemmer fra Stavanger, Sandnes og Jæren...med utgangspunkt i at kjemi og spilleglede skal styre veien, har vi som mål å kunne fremføre et bredt utvalg av bluesens vidstrakte landskap. Samtidig som musikalske erfaringer fra eksisterende og tidligere bluesband og stilarter naturligvis fører med seg artister som Fleetwod Mac, John Mayall, Albert King, Buddy Guy og Jon Bonamassa. Etter hvert ønsker vi også å kunne tilføre egne ting.

Moonshine Bluesband består av:

Guttorm Engebretsen - Sang
Njål Møller - Gitarer
Svein Hestad - Gitarer
Jan Egil Selbach - Gitarer
Ole Reidar Anda - Trommer
Egil Karlsen - Bass

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE GJENSYNET.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 16. jan. 2013 Halle, Bilstad og Matre

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen skulle vi hatt besøk av Kristian Vaaga Band, de kunne ikke stille så vi fikk hive oss rundt på kort varsel og var så heldige å få et nytt band som kaller seg HALLE, BILSTAD & MATRE, dette er rutinerte gutter innen bluesmiljøet i Rogaland og består av: HARALD HALLE - gitarer og kor, EYVIND BILSTAD - vokal og komp gitar THOMAS MATRE - bass og kor BERNT KVAM - trommer Et nytt spennende oppsett. VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. jan. 2013 Grenseveien Bluesband

Grenseveien Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så er det atter en gang duket for vårt eminente lokale bluesband, Grenseveien Bluesband. Bandet har med varierende besetning eksistert siden 1997. Grensevegen Bluesband spiller 60- talls blues og er inspirert av bl. a. Freddi King og Muddy Waters. Bandet prøver å øve på tirsdager i Grensevegen på Orstad. Da er det boller og blues til sene kvelden. Vi gleder oss til denne kvelden, så møt opp folkens.

VELL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. des. 2012 Bernad Jenkins

Bernad Jenkins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bernad Jenkins va bandet ”adle hadde vært me i når di pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppigjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkintereserte ungdommer fra Hundvåg. Dette va på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. Di øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden. Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. des. 2012 The Sensational Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære. De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen - enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)