Historikk

Ons. 09. mai 2012 Crazy Joe R&B Band

Crazy Joe

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[youtube:212naj3b]NMdWBxTW-LM[/youtube:212naj3b] CRAZY JOE R&B band er et seks-manns Rhythm & Blues band fra Stavanger og Sandnes. Bandet har sitt særpreg i rå og hardtsvingende musikk som får godfoten til å trå litt ekstra. De får inspirasjon fra bluesartister som f.eks. The Blues Band, Blues Brothers, Eric Clapton, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter med flere, så vel som eldre bluesformer helt tilbake til Robert Johnsen.
Bandet, som har bestått i over 30 år, 24 år med samme besetning, spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegulvet.

Bandmedlemmer:
Kenn Hopen - Vokal og Munnspill
Hallgeir Bjerke og Clive Skeggs - Gitar
Dag Svendsen - Bass
Åge Thorsen - Trommer
Anders Midthun - Tangenter

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Dørene åpner på Sandnes Brygge kl. 20.30 og bandet begynner kl. 21.15.
Pris: Kr. 200 (Medlemmer kr. 150)

Husk medlemskortet for gode priser i døra og i baren!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. mai 2012 Tubesnakes

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[youtube:17ppm4uj]py2pQPNpbSg[/youtube:17ppm4uj] Hvem har fått Gary Moore til å ta av seg hatten? Hvem har ligget på 1, 2 og 3 plass over Eric Clapton og Stevie Ray Vaughan på hitlistene i USA? Tubesnakes er ett band fra Stord i Hordaland som vet hva de vil. En gjeng engasjerte seriøse musikere som virkelig brenner for det de gjør på. Så langt har de gitt ut 2 cd plater hvor begeistringen fra kritikerne har stått i kø, og de er ettertraktet med sine opptredener på konsertmarkedet. Denne uslåelige kombinasjonen gjør at Tubesnakes viser seg i ny drakt og tar deg med inn i bluesmusikken på et helt nytt og uoppdaget nivå som bare må oppleves og nytes.
[url:17ppm4uj]http://www.nrk.no/urort/Artist/Tubesnakes/default.aspx[/url:17ppm4uj]

[b:17ppm4uj]Bandmedlemmer:[/b:17ppm4uj] Lars Vad - vokal og gitar
Johnny Stensletten - bass
Per Inge Stensletten - trommer
Kenneth Hauan - Tangenter

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. apr. 2012 Jimi & The Double Of Trouble (Dk)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

På onsdag får vi besøk fra Danmark, nemlig JIMI & THE DOUBLE OF TROUBLE, et nytt bekjentskap for Sandnes Bluesklubb, et meget bra band som spiller energisk på scenen. De er et tribute band til Jimi Hendrix og Stevie Ray Vaughan. Her er tre utmerkede danske musikere med mye energi. Denne energiske trioen har eksistert siden 2005, de har også hatt navnet "Papas Out Late."

Bandmedlemmer:
Jimmy Guldbæk - vokal og gitar
Dennis O Nielsen - vokal og bass
Thomas Vadmann - vokal og trommer

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. apr. 2012 Fidibus

Fidibus

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Det nok en gang duket for Fidibus i Sandnes Bluesklubb, Sandnes Brygge kl. 2030. Med kompakt komp, toppet med heftig blåserrekke, oppstår det garantert fare for bakoversveis.

Fidibus presenteres smårufset retro- og fengende jazzrock, funk, blues og smektende soul- det hele drevet fram av et kompakt komp og toppet av en tett hornseksjon som røsker skikkelig tak i deg.

Bandet ble startet av elever på Tastaveden Skole i Stavanger i 1969. Navnet Fidibus, som de tviholder på, betyr egentlig fyrtøy. Eksempelvis flisen som man brukte til å tenne i ovnen/peisen med hvis fyrstikker manglet. Navnet henspiller også på bandets målsetting, nemlig å skape varme gjennom å levere kvalitetsmusikk som svinger.

Idémaker til navnet, og blant initiativtakerne til å etablere bandet, er Mr. Bluesman himself, Reidar Larsen. Fidibus var Reidars aller første band, og utgjorde starten på hans lange og flotte karriere. Bandets tidlige epoke tok slutt i første halvdel av 70-årene, da medlemmene etterhvert skulle dra i militæret, til studier etc. Daværende saksofonist, Cato Guldberg, har senere solgt plassen sin dyrt- til broren Hans Jacob. Inntil 2004 var Fidibus en høyst sporadisk attraksjon, med ca. 10 år mellom hver opptreden. Men siden den gang har vi holdt sammen permanent, og utgjør nå et veletablert band.

Bandmedlemmer:
• Sigve Andersen, trompet
• Helge Edland, gitar
• Hans-Jacob Guldberg, tenorsaksofon
• Steinar Oldereide, tangenter
• Sten Larsen, trombone
• Stein Egil Hana, trommer
• Inge Nilsen, vokal
• Leiv M. Grøtte, bass

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. apr. 2012 The Booze Brothers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da får vi et gjensyn med våre svenske venner Booze Brothers. Dette svenske bandet har eksistert siden 1985 og turnert i Sverige, Danmark og Norge. De har spilt på festivaler og klubber og er godt likt der de spiller. Musikken er blues påvirket av storheter som B B King, Stevie Ray Vaughn, Elmore James og Otis Rush, og de lar seg også lett rive med på låter av mer rocka karakter, spesielt hvis det er låter av ZZ Top, Rolling Stones eller Status Quo. Med andre ord blir dette en tung, svett kveld som får garantert foten til å gå. Bandet har gitt ut to svært bra plater som det muligens blir en anledning til å kjøpe denne kvelden.
VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT ETTER PÅSKE.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)