Historikk

Ons. 26. okt. 2011 BOO BOO DAVIS

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det duket for nok en verdensartist i Sandnes Bluesklubb. Boo Boo Davis tilhører den siste generasjonen med bluesartister som skriver og spiller blues basert på egne erfaringen med et hardt liv i Mississippi Delta. Han vokste opp i Drew i Mississippi. Boo Boos far, Sylvester Davis var bomullsdyrker og musiker. Boo Boo vokste opp i et hjem der musikere som John Lee Hooker, Elmore James og Robert Pete Williams. http://www.booboodavis.com

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. okt. 2011 Jam Session m. Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Njål Møller er "Kapellmester" denne kvelden Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 15. okt. 2011 Magne Høyland Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det duket for en svett lørdagskveld på Sandnes Brygge igjen, i regi av SANDNES BLUESKLUBB.
Denne lørdagen får vi storslått besøk med MAGNE HØYLAND BAND. Magne Høyland er etter manges mening en av de mest ekte og ypperste soul/rocke sangerne i Norge i dag. I løpet av hans snart 50 år lange karrière har han vert innom og gjort seg bemerket i flere band i Stavanger området, band som har høstet anerkjennelse nasjonalt med flere plateproduksjoner og tv opptredener bak seg. Her nevnes følgende eksempler på band:
-BAROKK
-NURK TWINS
-WASA BAND
-ASFALT
Han er foruten å være Viking fotballklubbs ”hoffsanger” også å høre hver uke på puben Dickens som sanger/leder for søndagsrocken slik at det alt i alt er svært mange som i årenes løp har danset og lyttet til Magnes rikholdige og gode repertoar..
. Vær tidlig ute så sikrer du deg din favorittplass.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 12. okt. 2011 Kontrabeat

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen får vi besøk av KONTRABEAT.
Kontrabeat består av musikere fra Stavanger og Sandnes. Musikken kan være noe vrien å putte i en bestemt bås, men funky blues med snev av soul gir et bilde av hva som kan forventes. For det meste er det originalt stoff som utøves, dog en og annen coverlåt kan snike seg med. Bandet spiller hovedsaklig egne låter, men kan finne på å ta med en og annen coverlåt i blant.

Kontrabeat består pr. mars 2010 av
Thor Oliversen - gitar/vokal
Øyvind Lende - bass
Lars Erling Øyen - trommer
Jostein F. Johansen - orgel
Trond Oliversen var trommeslager i den første perioden til bandet.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. okt. 2011 The Holmes Brothers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

The Holmes Brothers

Da er det duket for nok et verdenskjent bluesband i Sandnes Bluesklubb. Det nermer seg tre år siden disse "gutta" besøkte Sandnes Bluesklubb, den gangen på Tribute. Det ble en uforglemmelig kveld for de som var til stede, og de kommer nok helt sikkert til denne konserten på Sandnes Brygge.
Bandleder, sanger, gitarist og pianist Wendell Holmes ledet oss gjennom kvelden med sin kraftfulle, mørke stemme. Trommeslager Popsy Dixon imponerer om mulig enda mer enn "soulbrother" Wendell der han legger de høyeste stemmene, og senere står fram som solist med en falsett som gir oss i salen gåsehud. Bassist og sanger Sherman Holmes er bandets tredje stemme, og han backer godt opp de to solistene.
Gode instrumentalister er de også, disse tre musikerne fra Virginia som har spilt sammen siden slutten av 60-tallet. Frontmann Wendell er både en spennende bluesgitarist og behersker soulgitarstilen meget bra. Hans yngre bror Sherman er en meget solid bassist.

Bandets hjemmeside
http://www.theholmesbrothers.com/main.html

SÅ GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)