Historikk

Ons. 12. des. 2012 Reidar Larsen

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[img:2tzyamnp]http://www.sandnes-blues.org/arkiv/band/bilder/reidarlarsen.jpg[/img:2tzyamnp] Som før sagt er vi så heldige å ha Mr.Blues boende i nabolaget, og noen nermere presentasjon av mannen trengs vel neppe. Julen nermer seg med stormskritt og denne onsdagen kommer julenissen i form av Reidar Larsen. I de siste åra har vi sammen med Stavanger lagt opp til få Reidar som oppvarming til den kommende julehøytid i klubbene, og det setter medlemmene stor pris på ved å møte opp til det fulle. Hvem Reidar har med seg denne gangen blir pakket opp om kvelden, så velkommen skal dere være alle sammen til en kjempe førjulsblueskveld. VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. des. 2012 Delbert Morrison Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[img:130qkby2]http://www.sandnes-blues.org/arkiv/band/bilder/delbertmorrison2.jpg[/img:130qkby2] Delbert Morrison band kommer til Sandnes Bluesklubb denne onsdagen. Som det fremgår av navnet er dette et tributeband til Delbert Mclinton og Van Morrison. Bandet består av noen av de fremste musikerne i Stavanger og er: Bjørn Inge (Kissa) Kristensen vokal Atle Strøm trommer Roald Brekke Bass Per Riis gitar Jarle (Charlie) Børresen orgel Didrik Ingvaldsen trompet Glenn Brun Henriksen saksofoner Gisle Myklebust saksofon, fløyte Arne Kolstad trombone. Dette blir garantert en kveld med fult dansegolv og kjempestemning. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. nov. 2012 The Rhinos

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Leif Arne Bredland (LEFFI) for de som kjennern har i en årrekke vært en av de mest brukte session musikere i distriktet. Han er også kjent fra band og prosjekter som Verfast, Midnight Ramblers og Dickens Bandet. Han trakterer gitar og kor. Felespilleren og vokalisten Pete Johansen bør være kjent for de fleste fra band og prosjekter som Bror te Larsen, Modesty Blaise, Rabalder og The Tramps m. flere.Jepp! Da kommer jeg med en ny, glimrende versjon av Rhinos, med Leffi, Øyvind og Kylli. Vi legger tyngdepunktet på min versjon av Blues (den riktige, he he...) men smeller på et par svisker fra min egen katalog. Håper du syns dette høres kult ut Gleder meg til å spille for Blues-folket igjen! Dette er Petes egne ord og dette kommer nok til å bli en kveld å minnes for de som kommer,de andre,veeeel,de får angre at de ikke gikk. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. nov. 2012 Engen's Gledeshus

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Gunnar Engen utgjør bandet Engen's Gledeshus, dvs eneste faste medlem.
Hvem han har med seg denne gang er en godt bevart hemmelighet, sikkert er det at dette bandet svinger og lager liv og røre på cenen og for dansefoten.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. nov. 2012 Rub A Dubs

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[img:1q5l3ebz]http://sandnes-blues.org/arkiv/band/bilder/rubadubs.png[/img:1q5l3ebz] Det er en stund siden dette bandet spilte for oss. Nå var det på tide med en reprise for dette fantastisk velspillende bandet. Norges beste utøvere av roots-musikk fra Jamaica!!! Rub-A-Dubs burde ikke trenge noe egen presentasjon. Dette bandet kan distriktet være stolt over. Alle bandets medlemmer er kjente ringrever i det lokale musikkmiljøet. Møt opp og få verdens heftigst rytmer transplantert inn i kroppen. Bandmedlemmer: William Hellvik Gitar - Vocal Erik Rønli - Trommer Arne Kolstad - Trombone Arne Jacob Hidle - Bass Jan Petter Taaland - Keybaord Line Halstad - Vocal Didrik Ingvaldsen - Trompet Børre Jacobsen - Gitar Glenn Brun-Henriksen - Saxofon

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)