Historikk

Ons. 28. sep. 2011 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard Luck Blues Band

Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.
De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. Platene kan sikkert bli å få kjøpt i pausen for de av oss som venter med lengsel på å få dem med i samlingen! For det er noe eget med signerte plater, ikke sant? Så kom og få med deg denne konserten hos oss. Du vil helt sikkert ikke angre!

http://www.youtube.com/watch?v=x_HDCCBRRwo

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
Thomas Ognedal Matre - bass
Vidar Støyva - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. sep. 2011 Soulmates

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så er det duket for ett av Indias fremste bluesband, SOULMATE, som kommer på besøk i bluesklubben denne kvelden. Et eksotisk innslag som nok får de fleste til å få store øyne når de får høre bandet, her kan du høre en smakebit hva de er gode for http://www.youtube.com/watch?v=mIvXtm8G ... re=related og mange flere ligger der. SOULMATE Inspired by the roots and groove sounds of the Blues, Blues-rock, Soul,Rock ‘n Roll, Funk and R&B. SOULMATE came together in Shillong, in February 2003 playing their first concert at the ‘Roots Festival at the Water Sports Complex in Umiam. Since then the band has performed many concerts all over The Northeast as well as in different parts of India. They have also performed at the International Jazzmandu Festival in Kathmandu for three years.. . 2004, 2005 and 2009.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. sep. 2011 Delbert Morrison Band

Delbert Morrison Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Delbert Morrison band kommer til Sandnes Bluesklubb denne onsdagen. Som det fremgår av navnet er dette et tributeband til Delbert Mclinton og Van Morrison. Bandet består av noen av de fremste musikerne i Stavanger og er:

Bjørn Inge (Kissa) Kristensen vokal
Atle Strøm trommer
Roald Brekke Bass
Per Riis gitar
Jarle (Charlie) Børresen orgel
Didrik Ingvaldsen trompet
Glenn Brun Henriksen saksofoner
Gisle Myklebust saksofon, fløyte
Arne Kolstad trombone.

Dette blir garantert en kveld med fult dansegolv og kjempestemning.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 31. aug. 2011 Delta Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så får vi igjen besøk fra vårt naboland i sør. Delta Blues Band besøker oss for første gang og har et fantastisk driv på senen. Det er et band som frekventerer mange festivaler og klubber hvert år, til stor begeistring for de fremmøtte. Så gå ikke glipp av denne konserten. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 27. aug. 2011 sTRAIT aHEAD

Strait Ahead

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Strait ahead er et Dire Straits ?tribute band? fra sørvestlandet.

Da er det igjen duket for et band som har spilt for oss noen ganger før, nemmelig sTRAIT aHEAD,de er et såkalt tribute band som spiller DIRE STRAITS musikk, om seg selv skriver de:
Vår framføring av Dire Straits sine låter og komposisjoner er tro mot orginalene, og vi bestreber oss på å gjengi lydbildet fra plateutgivelsene. Dire Straits, og især Mark Knopfler har laget så mye bra musikk, at det mangler ikke på materiale å plukke fra. Det er heller et spørsmål om hvilke låter vi må prioritere bort. Alle seks studioplatene er representert i vårt repertoar. I tillegg har vi flettet inn en god del live-versjoner.

Ønsker du flott musikk til festival, konsert, messe, firmafest eller en annen anledning, kan vi love profesjonell musikalsk kvalitet fra øverste hylle!

Bandmedlemmer:
Roy-Andr? Skulstad ? Vokal/Gitar
Audun Bergsmyr ? Bass/kor
Egil A. Myhre ? Trommer
Svein Ketil Løhaugen ? Keyboards/kor
Lars Erik Krokstrand ? gitar

Bandets hjemmeside
http://www.straitahead.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)