Historikk

Ons. 23. mai 2012 Stacie Collins (US)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Med sitt energiske show og Chicago Blues inspirerte munnspill, kan vi love at alle som besøker oss når Stacie Collins med band står på scenen på Sandnes Brygge vil få en kjempeopplevelse. Stacie Collins er født i Muskogee og oppvokst i Bakersfield, og har ei stamtavle de fleste country-artister ville drepe for å ha. Ikke bare lever hun opp til sitt opphav, hun har videreutviklet stilen ved å blande inn Roadhouse-blues, Rock'n Roll, Chicago Blues og Honky-Tonk-Twang. VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 16. mai 2012 The Sensational Blues Band

Sensational Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære. De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom.
Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen, enten sammen eller hver for seg, vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...
Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - Vokal
Oddvar ”Sol” Solheim - Gitar
Roald Brekke - Bass
Atle Helland Strøm - Trommer
Jarle “Charlie” Børresen – Tangenter
Arne Kolstad - Trombone
Gisle Myklebust - Saxofon
Per Lund - Trompet

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. mai 2012 Crazy Joe R&B Band

Crazy Joe

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[youtube:212naj3b]NMdWBxTW-LM[/youtube:212naj3b] CRAZY JOE R&B band er et seks-manns Rhythm & Blues band fra Stavanger og Sandnes. Bandet har sitt særpreg i rå og hardtsvingende musikk som får godfoten til å trå litt ekstra. De får inspirasjon fra bluesartister som f.eks. The Blues Band, Blues Brothers, Eric Clapton, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter med flere, så vel som eldre bluesformer helt tilbake til Robert Johnsen.
Bandet, som har bestått i over 30 år, 24 år med samme besetning, spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegulvet.

Bandmedlemmer:
Kenn Hopen - Vokal og Munnspill
Hallgeir Bjerke og Clive Skeggs - Gitar
Dag Svendsen - Bass
Åge Thorsen - Trommer
Anders Midthun - Tangenter

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Dørene åpner på Sandnes Brygge kl. 20.30 og bandet begynner kl. 21.15.
Pris: Kr. 200 (Medlemmer kr. 150)

Husk medlemskortet for gode priser i døra og i baren!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. mai 2012 Tubesnakes

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[youtube:17ppm4uj]py2pQPNpbSg[/youtube:17ppm4uj] Hvem har fått Gary Moore til å ta av seg hatten? Hvem har ligget på 1, 2 og 3 plass over Eric Clapton og Stevie Ray Vaughan på hitlistene i USA? Tubesnakes er ett band fra Stord i Hordaland som vet hva de vil. En gjeng engasjerte seriøse musikere som virkelig brenner for det de gjør på. Så langt har de gitt ut 2 cd plater hvor begeistringen fra kritikerne har stått i kø, og de er ettertraktet med sine opptredener på konsertmarkedet. Denne uslåelige kombinasjonen gjør at Tubesnakes viser seg i ny drakt og tar deg med inn i bluesmusikken på et helt nytt og uoppdaget nivå som bare må oppleves og nytes.
[url:17ppm4uj]http://www.nrk.no/urort/Artist/Tubesnakes/default.aspx[/url:17ppm4uj]

[b:17ppm4uj]Bandmedlemmer:[/b:17ppm4uj] Lars Vad - vokal og gitar
Johnny Stensletten - bass
Per Inge Stensletten - trommer
Kenneth Hauan - Tangenter

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. apr. 2012 Jimi & The Double Of Trouble (Dk)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

På onsdag får vi besøk fra Danmark, nemlig JIMI & THE DOUBLE OF TROUBLE, et nytt bekjentskap for Sandnes Bluesklubb, et meget bra band som spiller energisk på scenen. De er et tribute band til Jimi Hendrix og Stevie Ray Vaughan. Her er tre utmerkede danske musikere med mye energi. Denne energiske trioen har eksistert siden 2005, de har også hatt navnet "Papas Out Late."

Bandmedlemmer:
Jimmy Guldbæk - vokal og gitar
Dennis O Nielsen - vokal og bass
Thomas Vadmann - vokal og trommer

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)