Historikk

Ons. 18. mai 2011 Jam Session m. Oddvar Solheim

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne gangen er det Oddvar 'Sol' Solheim som er konsertmester og alle vet at han kan dette.
Vi er som kjent så heldige her i distriktet at vi har en mengde dyktige musikere, og disse stiller ofte og flittig opp for klubben og dere medlemmer og gir oss hyggelige opplevelser med svingende blues og rock. Også denne onsdagen stiller de og da synes vi at vi skal ta med oss familie, slekt og venner til bluesklubben og gi dem den oppmerksomheten de fortjener! Så finn fram instrumentet og still opp på Sandnes Brygge denne onsdagen, gjerne også som hele band som vil vise seg frem litt her i vår bluesstue.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. mai 2011 Rått & Råde

Rått & Råde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rått & Råde

Denne gjengen fra Stavanger spiller blues så det holder. Per Riis jr. har vært med på flere av våre Jam Sessions og vist at han er en meget habil gitarist samtidig som han synger med den rette gløden. Rått & Råde har eksistert i flere år og er et band publikum trives godt med.

De har spilt hos oss flere ganger tidligere og er et av de bandene vi får flest spørsmål etter. Så kom og hør og kos dere sammen med alle oss andre!

Bandmedlemmer:
Per Riis jr – vokal, gitar
Ståle Selvik – vokal, gitar
Kjetil Galta – munnspill
Tor Inge Øgreid – bass
Arild Netteland – trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. mai 2011 Nobody's Business

Nobodys_Business_Blues_Band.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Nobody's Business har en solid posisjon som et av Vestlandets mest populære og erfarne bluesband. Bandet har sin base i Bergen, men har i flere år også turnert andre deler av landet med stor suksess.

Konsertene inneholder en blanding av eget stoff og spesielt utvalgte gromlåter av 'andre store stjerner'. Det legges stor vekt på at musikken skal kunne nytes fra konsertstolen så vel som fra dansegulvet.

Publikum kan lett fornemme en musikalsk linje fra britiske John Mayall og Fleetwood Mac, via Colosseum og Jeff Beck, til amerikanske navn som Freddie King, Buddy Guy, The Allman Brothers, Stevie Ray Vaughan, og Robben Ford, for å nevne noen.

Med saftige trommer, brusende orgel, spenstig bass, ektefølt bluesgitar, og en tysk/engelsk kraftvokalist har bandet utviklet sin spesielle sound. Nobody`s Business har to CD-utgivelser bak seg: 'Live' 94 , og 'Blue shoe' 2001.

Bandmedlemmer:
Oliver Weers, vokal
Harry Finseth, orgel/piano
Helge Nistad, gitar
Kjetil Huus, bass
Bjørn Moe, trommer

Bandets hjemmeside:
http://www.nobodysbusiness.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. apr. 2011 The Works

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen etter at påsken er over kommer det danske bandet The Works.
The Works er et orkester, som har spesialisert seg i å spille riktig god gammeldags 50’er, 60’er Rock ’n’ Roll. Repertoaret er Little Richard-numre som: ”Lucille”, ”Rip it up” og ”Good golly miss molly”, Elvis Presley's ”Thats allright”, The Beatles' ”Twist and shout”, Eddie Cochran's ”Summertime blues”, Roy Orbison's ”Pretty woman” og mange flere. Stilen er fra dengang tøyet var syntetisk, musikken var egte og ikke omvendt. Real Rock ’n’ Roll med gamle instrumenter, tynt slips og fedt hår.
The Works består av særdeles kompetente og erfarne musikere, som bl. a. har spillet med navn som: Rock Nalle, PS12, Henning Stærk, Johnny Madsen m. fl. Så her er det bare å ta med seg swingpartneren og ut på dansegolvet, det blir garantert en godfotkveld.

http://www.youtube.com/watch?v=uCBFia2Hq2U

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. apr. 2011 Tom Principato

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så er det duket for en fremragende amerikansk bluesgitarist igjen nemmelig Tom Principato. Bandet har spilt i klubben for et par år siden og det er nå klart at de spiller for oss igjen onsdagen før påsken setter inn.

Tom Principato har sin helt unike stil som gitarist. Sjøl nevner han så forskjellige gitarister som B.B. King, Charlie Christian, Les Paul og Chet Atkins som inspirasjonskilder. Han beskriver selv musikkstilen sin som ?American Roots?; sterke røtter i bluesen med innslag av R&B og rock. Det er forholdsvis sofistikerte blåvarer han leverer med et utsøkt teknisk gitarspill - ikke minst i Jimi Hendrix-låten "Up from the skies".

Tom Principato blir av mange nevnt som den virkelige utfordreren til å overta Stevie Ray Vaughans ledige trone. Med Washington D.C som base har han turnert USA og Europa i 20 år, de 10 siste med eget band. Han har spillt sammen med legender som Muddy Waters og John Lee Hooker i tillegg til artister som Delbert McClinton og The Nighthawks.

Siden 1984 har Tom gitt ut:

Smokin?! (1986)
I Know What You?re Thinkin?? (1989)
Blazing Telecasters (1990)
In Orbit (1990)
Hot Stuff (l991 ? out of print)
Tip Of The Iceberg (l992)
In The Clouds (1995)
Really Blue (1997)
Blues Over the Years (1998)
Live and Kickin? (1999)
Not One Word? (2000)
"Live In Europe 1988" (2001)
"Fingers On Fire" with Pete Kennedy (2002)
"House On Fire" (2003)
"Oh No! More Blazing Telecasters" (2005)
"Guitar Gumbo" (2005)
Og to DVDer:
"Blazing Telecasters" from a show recorded for Maryland Public Televsion in 1984 with Danny Gatton
"Anniversary DVD", a career retrospective. (2003)

Bandmedlemmer:
Tom Principato - gitar og vokal
John Perry - Bass
Joe Wells - trommer

Bandets hjemmeside
http://www.tomprincipato.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)