Historikk

Ons. 22. aug. 2012 Miss B & The Bluecats

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Miss B & The BlueCats er et nytt bluesband fra Jæren
med drevne musikere og meget god trøkk.

Vokal - Bente Thoresen Bårseth
Gitar - Oddvar Solheim
Kontrabass - Martin Våland
Tangenter - Jarle Obrestad
Slagverk - Kristian Moen

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. aug. 2012 Birdstrike

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

  • Barbro Fivelstad – vokal
  • Erik Zahl – vokal/gitar
  • Arild Skjæran – gitar
  • Arve Magnussen – bass
  • Morten Ree – trommer

Birdstrike er et lokalt orkester som leverer  stor og kraftfull soul med musikk  inspirert av Bonnie Raith, Steely Dan, Delbert McClinton og Joe Bomassa. Dette blir en kveld med dyktige musikere, imponerende vokalprestasjoner og rytmer som vil får det til å rykke kraftig i rockefoten.

 

Pris: kr. 150 ,- (Medlemmer kr. 100,-)

Ons. 13. juni 2012 Alan Haynes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi avslutter første halvår med en verdensstjerne på scenen, nemlig ALAN HAYNES. Alan Haynes har opptrådt med mange kjente bluesartister som Stevie Ray Vaughan, The Fabulous Thunderbirds (med Jimmie Vaughan), Albert Collins, John Lee Hooker, Otis Rush, Hubert Sumlin, Bonnie Raitt, Robert Cray, Bugs Henderson, Gregg Martin, Joe Walsh, Leroy Parnell, Willie Nelson, John Mayall, James Cotton, Denny Freeman, Austin Sexton brødre (Will & Charlie), Derek O'Brien, Doyle Bramhall ll, og ikke minst Johnny Winter, som han hevder er hans store inspirasjonskilde. Denne innflytelsen kan høres spesielt i Alan sin lidenskapelige gutturale sangstil. Han har varmet opp for Talking Heads, Muddy Waters og Buddy Guy og har turnert med Albert King & Bobby Bland Biue for å nevne noen. I seks år på 1990-tallet var Alan også med i husbandet på den legendariske Antone `s Blues Club i Austin, Texas. Hans medmusikanter hos oss i bandet kommer fra Danmark. VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT. GÅ IKKE GLIPP AV VÅR SISTE BLUESKONSERT FØR SOMMERFERIEN.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. juni 2012 Scandinavian Roots & Blues Revue

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Scandinavian Blues Revue er en samling av skandinavias mest spennende blues- og roots musikere til en revy hvor kortene skal blandes og hvor ny søt musikk vil oppstå. Her blir det humor og spennende menneskelig og musikalsk samspill i skjønn forening slik de gjorde det den gang "in the good old days". Det hele krydres med gode historier fra den gang da farfar var ung! Du kan lese mer her om de enkelte artistene fra den gang de var i Skånevik.

Bandmedlemmer:

• Peter Nande - Vokal, munnspill, munnharpe, vaskebaljebass, skjeer.
• Tim Lothar - Vokal, gitar, trommer.
• Svante Sjöblom - Vokal, gitar, trommer.
• Rune Myhren – Vokal, munnspill, perkusjon.
• Olav Poulsen - Gitar.

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.
GÅ IKKE GLIPP AV DENNE NEST SISTE BLUESKONSERTEN FØR SOMMERFERIEN.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. mai 2012 Rich Harper (US)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Rich Harper lærte seg å spille gitar først og fremst ved å lytte til plateartister som Eric Clapton, B. B. King, Rory Gallagher, Freddy King og Duane Allman. Rich Harper er en av bluesklubbens mange hyggelige gjengangere. Noe som dermed har gitt ham en spesiell og særegen bluessound. Rich utviklet sin egen slidestil ved å bruke samme medisinflaske som Duane Allman. Allman, som døde etter en motorsykkelulykke i 1971, brukte en tom medisinflaske til å spille slide med. Etter å ha spilt rundt på små steder i Pennsylvania, flyttet Rich til L. A. for å finne likesinnede og danne Rich Harper Blues Band. De gjorde stor suksess med sin debut-CD "Don't Think Just Play" som ble valgt til Amazon.com "Emerging New Blues Artist". Det gikk ikke lang tid før bandnavnet poppet opp i bluesmagasiner overalt, og andre bluessamfunn maste på sine medlemmer om å sjekke ut den nye gruppen som meislet ut en unik nisje for dem selv i bluesverdenen.

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)