Historikk

Ons. 06. juni 2012 Scandinavian Roots & Blues Revue

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Scandinavian Blues Revue er en samling av skandinavias mest spennende blues- og roots musikere til en revy hvor kortene skal blandes og hvor ny søt musikk vil oppstå. Her blir det humor og spennende menneskelig og musikalsk samspill i skjønn forening slik de gjorde det den gang "in the good old days". Det hele krydres med gode historier fra den gang da farfar var ung! Du kan lese mer her om de enkelte artistene fra den gang de var i Skånevik.

Bandmedlemmer:

• Peter Nande - Vokal, munnspill, munnharpe, vaskebaljebass, skjeer.
• Tim Lothar - Vokal, gitar, trommer.
• Svante Sjöblom - Vokal, gitar, trommer.
• Rune Myhren – Vokal, munnspill, perkusjon.
• Olav Poulsen - Gitar.

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.
GÅ IKKE GLIPP AV DENNE NEST SISTE BLUESKONSERTEN FØR SOMMERFERIEN.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. mai 2012 Rich Harper (US)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Rich Harper lærte seg å spille gitar først og fremst ved å lytte til plateartister som Eric Clapton, B. B. King, Rory Gallagher, Freddy King og Duane Allman. Rich Harper er en av bluesklubbens mange hyggelige gjengangere. Noe som dermed har gitt ham en spesiell og særegen bluessound. Rich utviklet sin egen slidestil ved å bruke samme medisinflaske som Duane Allman. Allman, som døde etter en motorsykkelulykke i 1971, brukte en tom medisinflaske til å spille slide med. Etter å ha spilt rundt på små steder i Pennsylvania, flyttet Rich til L. A. for å finne likesinnede og danne Rich Harper Blues Band. De gjorde stor suksess med sin debut-CD "Don't Think Just Play" som ble valgt til Amazon.com "Emerging New Blues Artist". Det gikk ikke lang tid før bandnavnet poppet opp i bluesmagasiner overalt, og andre bluessamfunn maste på sine medlemmer om å sjekke ut den nye gruppen som meislet ut en unik nisje for dem selv i bluesverdenen.

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. mai 2012 Stacie Collins (US)

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Med sitt energiske show og Chicago Blues inspirerte munnspill, kan vi love at alle som besøker oss når Stacie Collins med band står på scenen på Sandnes Brygge vil få en kjempeopplevelse. Stacie Collins er født i Muskogee og oppvokst i Bakersfield, og har ei stamtavle de fleste country-artister ville drepe for å ha. Ikke bare lever hun opp til sitt opphav, hun har videreutviklet stilen ved å blande inn Roadhouse-blues, Rock'n Roll, Chicago Blues og Honky-Tonk-Twang. VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 16. mai 2012 The Sensational Blues Band

Sensational Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

The Sensational Blues Band er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren. Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære. De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom.
Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen, enten sammen eller hver for seg, vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske! Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...
Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - Vokal
Oddvar ”Sol” Solheim - Gitar
Roald Brekke - Bass
Atle Helland Strøm - Trommer
Jarle “Charlie” Børresen – Tangenter
Arne Kolstad - Trombone
Gisle Myklebust - Saxofon
Per Lund - Trompet

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. mai 2012 Crazy Joe R&B Band

Crazy Joe

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[youtube:212naj3b]NMdWBxTW-LM[/youtube:212naj3b] CRAZY JOE R&B band er et seks-manns Rhythm & Blues band fra Stavanger og Sandnes. Bandet har sitt særpreg i rå og hardtsvingende musikk som får godfoten til å trå litt ekstra. De får inspirasjon fra bluesartister som f.eks. The Blues Band, Blues Brothers, Eric Clapton, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter med flere, så vel som eldre bluesformer helt tilbake til Robert Johnsen.
Bandet, som har bestått i over 30 år, 24 år med samme besetning, spiller musikk som sørger for kjempestemning og trengsel på dansegulvet.

Bandmedlemmer:
Kenn Hopen - Vokal og Munnspill
Hallgeir Bjerke og Clive Skeggs - Gitar
Dag Svendsen - Bass
Åge Thorsen - Trommer
Anders Midthun - Tangenter

VI GLEDER OSS SOM VANLIG TIL EN NY KJEMPE KONSERT.

Dørene åpner på Sandnes Brygge kl. 20.30 og bandet begynner kl. 21.15.
Pris: Kr. 200 (Medlemmer kr. 150)

Husk medlemskortet for gode priser i døra og i baren!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)