Historikk

Ons. 11. jan. 2012 Jærrock

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det igjen en glede å kunne få presentere Jærrock i Sandnes Bluesklubb. Dette bandet består av noen virkelig drevne musikere fra Jæren. De har holdt på i årevis, og er vel mest kjent for sine herlige tilbakelente betraktninger av livet på rotekte jærdialekt ikledd både blå og rocka toner og rytmer. Vi håper på en kjempeartig kveld med dette bandet som etter alle disse årene burde være samspilte nok til å gi oss en god konsertopplevelse.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. jan. 2012 Sandnes Blues Orkester

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[size=150:xjc0734l]Sandnes Blues Orkester[/size:xjc0734l]
så dagens lys 6 januar 2010, bandet skulle være Sandnes Bluesklubb sitt husband. Har siden spilt lokalt og på veien for å underholde bluesfans og andre musikkelskere i alle aldre. Denne onsdagen er de "hjemme" igjen i vår storstue SANDNES BRYGGE. Jul og nyttår er over, men jula vare som før sagt til påske (sæærlig) og her i bluesklubben er det business som vanlig. Det bli garantert en hyggelig kveld på brygga.

[center:xjc0734l]VEL MØTT !!![/center:xjc0734l]

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. des. 2011 Bernad Jenkins

Bernad Jenkins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[youtube:3jw9nwai]F3yfGe1a8dc[/youtube:3jw9nwai] [size=150:3jw9nwai]Bernad Jenkins[/size:3jw9nwai] var bandet ”adle hadde vært me i når de pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppi gjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkintereserte ungdommer fra Hundvåg. Dette var på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. De øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden.Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.
[center:3jw9nwai]VEL MØTT !!![/center:3jw9nwai]

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. des. 2011 The Sensational Blues Band

Sensational Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[size=150:2ocelwam]The Sensational Blues Band[/size:2ocelwam]
er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren.

Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære.

De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen, enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske!
Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. des. 2011 Reidar Larsen

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[youtube:3i77ivk6]2-jTKeouIAo[/youtube:3i77ivk6]

Som før sagt er vi så heldige å ha Mr.Blues boende i nabolaget, og noen nermere presentasjon av mannen trengs vel neppe. Julen nermer seg med stormskritt og denne onsdagen kommer julenissen i form av Reidar Larsen. I de siste åra har vi sammen med Stavanger lagt opp til få Reidar som oppvarming til den kommende julehøytid i klubbene, og det setter medlemmene stor pris på ved å møte opp til det fulle. Hvem Reidar har med seg denne gangen blir pakket opp om kvelden, så velkommen skal dere være alle sammen til en kjempe førjulsblueskveld.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)