Historikk

Ons. 14. mars 2012 Erik 'Slim' Zahl

Eric_Slim_Zahl_And_The_SWS_.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så var det på tide vi får besøk av Eric «Slim» Zahl & the South West Swingers. De er et veletablert bluesband fra Stavanger som spiller tradisjonell blues og rockabilly, med slips, eget pianoshow og kjempe trøkk. I fjor ble de nominert til Spellemannsprisen pga. sin meget gode cd Daddy'O. De jobber i disse dager relativt intenst med oppfølgeren til debutalbumet. Arbeidstittelen for det nye albumet er "Chances are Slim" og forventet release er månedsskiftet mai/juni. Men kanskje, kan vi allerede nå få en forsmak på plata.

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE MEGET BRA LIVEBANDET
Disse gutta lager skikkelig "gang" så dette blir en godfotkveld.

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. mars 2012 Ole Frimer Band (DK)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Den danske sangeren og gitaristen, Ole Frimer, er den tidligere frontfiguren i det svær populære danske bluesbandet Blue Junction, som har turnert Skandinavia flere ganger i de siste 15 årene.
I 2008 dannet han et nytt band med bassist Jesper Bylling og trommis Nils Bo Poulsen, og lanserte en ny original stil, med røtter i blues, og med elementer av rock, jazz og fusion.
De har med god suksess turnert Danmark og sørlige Sverige, og innen 2010 var de en av de mest etterspurte bluesband i Danmark, og holdt konserter på flere av de store festivalene, deriblant Skanderborg Festival, Malmö Festival, Roskilde Jazz Festival, og København Blues Festival.
I 2010 ble Palle Hjorth på keyboard med i bandet, som erstattet den avdøde Thomas Koppel i det legendariske danske bandet Savage Rose. Palle er en av de aller beste orgel spillere i Skandinavia, og han bidrar markant til kreativitet og særpreg av Ole Frimer Band.

Ole Frimer (guit., voc.) Palle Hjorth (keyb.) Jesper Bylling (bass) Nils Bo Poulsen (dr.)

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE MEGET BRA LIVEBANDET

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. feb. 2012 The Robert Taylor Band

The Robert Taylor Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det duket for et gjensyn med The Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA som bosatte seg i Norge for 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For to år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock "edge" med to gitarister skaper de en helt spesiell dynamikk på scenen.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 22. feb. 2012 Halles Helter

Halles Helter

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Et lokalt band hvor medlemmene har bakgrunn fra band som Bernad Jenkins, Nurk Twins, Smalhans, Stavangerensemblet, The September When, Bror te Larsen Band, Modesty Blaise, Rabalder, Pocket Corner og andre. Musikerne har vært en del av vårt lokale rock-, rhythm & bluesmiljø i adskillige år, og har alle sammen vært med på å farge vårt lokale musikkuttrykk.
Bandet Halles helter består med andre ord av en god gjeng lokale helter som har hatt, og har, stor betydning for det vi ser på som 'vår egen musikk'. I denne sammenhengen spiller de coverlåter i egen innpakning og med sin særegne stil - med overraskelser for oss musikkvante!
Bandmedlemmer:
• Magnar " Magga " Fyllingen - sang, gitar
• Stene Osmundsen - trommer
• Øystein Eldøy - bass, sang
• Harald Halle- gitar, sang
• Odd Stangeland - gitar, munnspill, sang

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 15. feb. 2012 Årsmøte kl. 18:00

Tubesnakes

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Det er tidligere sendt ut per post saksliste, årsmelding og handlingsplan. Disse oppfordrer vi at dere tar med på årsmøtet. Om dere skulle mot formodning ha forlagt disse papirene så har jeg lagt disse med som vedlegg til denne eposten, slik at dere selv kan skrive disse sakspapirene ut og ta de med på møtet. Regnskap og andre sakspapirer vil bli delt ut ved ankomst.
Ja jeg regner med at dere kommer for det er ingen grunn til å ikke komme.

Alle som er nominert til styret er på forhånd forespurt. Slik at for de som frykter å bli kapret på selve møtet har ingen ting å frykte.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)