Historikk

Ons. 24. nov. 2010 Krissy Mattews Band

Krissy Mattews Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne imponerende bluesgutten har allerede spilt med en mengde blues- og rocklegender, som for eksempel John Mayall, Jeff Healey, Bernie Marsden, Walter Trout og Larry Burton, og har også turnert med Robben Ford! Bandet har gitt ut to CDer og livesettet deres henter inspirasjon fra sent 60-tall à la Jimi Hendrix og Yardbirds. Det er energi hele veien med unge Krissy i front - til publikums store forlystelse. Ca tre fjerdedeler av musikken er egenkomponert.

Bandmedlemmer:
Krissy Matthews - gitar
Keith Matthews - bass
Chris Sharley - trommer

Bandets hjemmeside
http://www.krissymatthews.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 17. nov. 2010 Jam Session m. Lasse Berheim

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Hvem som blir"Kapellmester" denne ganger er LASSE BERHEIM. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. nov. 2010 Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Slidegitarist Daniel Eriksen og perkusjonist Stig Sjøstrøm har gjennom mange års samarbeid utviklet et tett samspill.
Ved kreativ bruk av instrumentenes register og roller, skapes ett sound som har forbløffet mange. Mississippis skitne deltablues, blandet med New Orleans dampende second line rytmer, legger grunnlaget der musikerne virkelig får brukt sine virtuose ferdigheter. Etter mange år med nådeløs turnering på flere kontinenter, og hengivenhet til musikkformen, har Daniel Eriksen bygget seg
opp et rykte som en bluesartist, og slidegitarist, av internasjonal klasse.
Musikken hans, en blanding av hypnotisk Mississippi deltablues og dampende New Orleans rytmer, har gitt Eriksen fans over hele verden. I tillegg til å ha studert de gamle genreskaperne Blind Willie Johnson, Son House og Fred McDowell, har Eriksen lært direkte fra moderne mestere som John Mooney, Roy Rogers og Bob Brozman.
Flere av platene hans har fått terningkast 6, og den siste i rekken: «Moonshine Hymns» fikk spellemannsprisen for 2014.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 06. nov. 2010 Claudia Scott og Pateys Pipe

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det atter en gang duket for en kjempekveld på SANDNES BRYGGE. Denne lørdagen får vi besøk av Claudia Scott og Pateys Pipe, for å si det mildt, dette bør en ikke gå glipp av, her blir det garantert stormende jubel og høy partyfakto. For de dansglade vil nok dette bli en svett kveld, husk å ta med medlemskortet på våre kvelder, dette gir ikke bare billigere inngang, men også fordeler i baren og en egen bluesmeny.
Så velkommen skal dere være til atter en fin kveld i vår bluesstorstue SANDNES BRYGGE.

Det vil bli forhåndssalg i restaurangen på brygga og på våre onsdagskonserter.

http://www.youtube.com/watch?v=0VzwDgAGmVM

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 03. nov. 2010 Sugar Ray & The Blutones

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Et av den Amerikanske blues scenens beste band, med to store profiler på scenen, Sugar Ray & The Blutones kommer på besøk til vår bluesstue, vi skulle hatt Christine Santelli,men dette er en skikkelig erstatning for henne. "His approach to the harp is straight from the heart of Chicago Blues but he’s not just recycling Little Walter licks. Ray is clever and innovative and he knows how to be flashy without overdoing it. ”Så folkens dette er en konsert som vil sette spor etter seg, så møt opp for her blir det svingom garantert.

http://www.youtube.com/watch?v=xTzH3PFf ... re=related

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)