Historikk

Ons. 28. mars 2012 Jam med Reidar Larsen

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vi skal denne gangen ha Jam med: Reidar Larsen, Slim Zahl, Roald Brekke Og Atle Strøm Som Grund Komp Og Kapellmestre. Det er nok mange som gleder seg til en slik kveld med meriterte bluesmusikere som dette. Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene. Ønsker du å delta så gi beskjed til en av kapellmestrene eller i døra ved ankomst. Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 21. mars 2012 Patey´s Pipe

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

BENT PATEY var med å starte Bryggerigangen Bluesband i 1978, og i forbindelse med gruppas 20-års jubileum, ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 relansert på CD på Notodden Bluesfestival i 1999. I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, noe som førte til at "Blått Brygg", til tross for sin alder, ble landets 3. mest solgte bluesplate i 2000. Patey har bidratt på over 30 plateinnspillinger for andre artister, men har også alltid hatt sitt eget prosjekt, med egne låter og varierende besetninger. Tidlig på åtti-tallet turnerte han landet rundt med «Pateys Pipe», sammen med keyboardist Brynjulf Blix, bassist Geir Holmsen og trommeslager Bjørn Jenssen.
Bent er etterhvert en gjenganger hos oss og med god grunn, han er en fantastisk entertainer og en eminent gitarist og hele bandet oser av kvalitet og spilleglede. Les mer

GÅ IKKE GLIPP AV DISSE GAMLE RINGREVENE

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. mars 2012 Erik 'Slim' Zahl

Eric_Slim_Zahl_And_The_SWS_.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så var det på tide vi får besøk av Eric «Slim» Zahl & the South West Swingers. De er et veletablert bluesband fra Stavanger som spiller tradisjonell blues og rockabilly, med slips, eget pianoshow og kjempe trøkk. I fjor ble de nominert til Spellemannsprisen pga. sin meget gode cd Daddy'O. De jobber i disse dager relativt intenst med oppfølgeren til debutalbumet. Arbeidstittelen for det nye albumet er "Chances are Slim" og forventet release er månedsskiftet mai/juni. Men kanskje, kan vi allerede nå få en forsmak på plata.

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE MEGET BRA LIVEBANDET
Disse gutta lager skikkelig "gang" så dette blir en godfotkveld.

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. mars 2012 Ole Frimer Band (DK)

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Den danske sangeren og gitaristen, Ole Frimer, er den tidligere frontfiguren i det svær populære danske bluesbandet Blue Junction, som har turnert Skandinavia flere ganger i de siste 15 årene.
I 2008 dannet han et nytt band med bassist Jesper Bylling og trommis Nils Bo Poulsen, og lanserte en ny original stil, med røtter i blues, og med elementer av rock, jazz og fusion.
De har med god suksess turnert Danmark og sørlige Sverige, og innen 2010 var de en av de mest etterspurte bluesband i Danmark, og holdt konserter på flere av de store festivalene, deriblant Skanderborg Festival, Malmö Festival, Roskilde Jazz Festival, og København Blues Festival.
I 2010 ble Palle Hjorth på keyboard med i bandet, som erstattet den avdøde Thomas Koppel i det legendariske danske bandet Savage Rose. Palle er en av de aller beste orgel spillere i Skandinavia, og han bidrar markant til kreativitet og særpreg av Ole Frimer Band.

Ole Frimer (guit., voc.) Palle Hjorth (keyb.) Jesper Bylling (bass) Nils Bo Poulsen (dr.)

GÅ IKKE GLIPP AV DETTE MEGET BRA LIVEBANDET

Vel møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 29. feb. 2012 The Robert Taylor Band

The Robert Taylor Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det duket for et gjensyn med The Robert Taylor Band. Robert Taylor er en etablert musiker fra USA som bosatte seg i Norge for 10 år siden. Siden da har han reist rundt i Norge både som solo artist og med forskjellige band. For to år siden ble Robert Taylor Band dannet. Bandet består av dyktige etablerte norske musiker, alle med lang erfaring fra tidligere band. Bandet spiller en rå New Orlenes funk, med kraftfull bluesrock "edge" med to gitarister skaper de en helt spesiell dynamikk på scenen.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)