Historikk

Ons. 13. apr. 2011 Christinas Funky Blues Delivery

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne kvelden er det duket for et nytt bekjentskap nemmlig Christinas Funky Blues Delivery. Christina L Skjølberg kommer fra Smøla, og har i mange år vanket i musikkmiljøet i Kristiansund. Hun har gitt ut en demo-CD, som blant annet har blitt spilt på Eldorado på NRK, og Geir Hovig holdt på å ramle av stolen da han så og hørte Christina første gang. Med seg i bandet har hun med gamle ringrever som Tore Slåttsveen gitar/sang, Kyrre Sætran på bass, Finn Håkon Borgi trommer, Roar Kvernsveen orgel, dette blir en knallkveld igjen. Det har vært mange, og mange flere kommer, så gå ikke glipp av denne kvelden.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. apr. 2011 Jim's Combo

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så får vi et svenskt besøk i klubben vår igjen, denne gangen er det JIM*S COMBO som gjester oss. Det perfekte alternativet for alle som vil ha litt mer fart. Her blir det stor stemning med skikkelig rockabilly-rytmer. Jeg er overbevist om at dette er noe som appellerer til alle mellom 18 og 80 år.

http://www.youtube.com/watch?v=Ha-SHCCk ... re=related

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 02. apr. 2011 Jærrock

Jærrock

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så er det igjen tid for atter en kjempelørdag på Sandnes Brygge med ingen ringere enn JÆRROCK. Dette bandet har holdt det gående i utallige år og holder koken som aldri før, og med egne tekster til bluesmelodier blir det skikkelig gang på dansegulvet og ellers rundt bordene i lokalet, kjempestemning blir det garantert og en masse "jærdialekt"må en regne med denne kvelden.

Bandmedlemmer:
Asgaut Steinnes - vokal
Torstein Obrestad - keyboard
Kjell Gudmestad - gitar
Trond Gudmestad - bass
Arne Bekkeheien - trommer

http://www.youtube.com/watch?v=rBJaX51jRmw

Så gå ikke glipp av denne lørdagskvelden i vår bluesstorstue SANDNES BRYGGE.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. mars 2011 Eric 'Slim' Zahl & The SouthWest Swingers

Erik_Slim_Zahl_And_the_SouthWest_Swingers.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det på tide at svingdanserne blir svette igjen. Denne onsdagen entrer nemmelig Eric 'Slim' Zahl The SouthWest Swingers cenen. Inspirert av lyden av 50-tallet, stiger Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers fram! Bandets ambisjon er å videreføre de flotte tradisjonene og musikken fra denne æraen - med sitt eget og mer rockete uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og sleipe sko, sprer Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers sitt glade budskap. The House is-a-rockin' - and you're all invited!

Ladies and gentlemen! Ta godt i mot Stavangers nye bluesband! Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers ble startet i 2005, da Stavanger Bluesclub inviterte disse musikerne til å opptre på deres velrennomerte scene. Etter en særdeles vellykket kveld, bestemte medlemmene seg for å fortsette og utvikle dette samarbeidet videre, noe de ikke har angret på!

Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers framstår nå som en bluespakke med heftig trøkk og deilig jazzdriv, med solid forankring i den tradisjonelle bluesen. Bandet er også kjent for sine tolkninger av noen av de flotteste bluesballadene som er skjenket oss fra ?the land of opportunities?. Bandet er også inne i en kontinuerlig låtskriverprosess, så en konsert med Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers, vil være en blanding av eget materiale og andres musikk.

Bandet består av fire drevne, profesjonelle musikere som har vært med på å prege sørvestlandets musikkscene i ganske mange år. Eric ?Slim? Zahl (Johnny & the Beels, The Subclub), Roald Brekke (Zydeco Supply, Stavanger Bluesband), Øystein Undem (The Tempo Toppers, BB Lyngs), Atle Strøm (Reidar Larsen, Hard Luck Blues Band).

Gled deg til å høre hvorfor ?Slim? trenger ?Seven Women A Week?, gled deg til Øystein ?Boogieman? Undems boogie woogieone-man show. Gled deg til en swingende opplevelse med autentisk og cool blues!

Bandmedlemmer:
Eric 'Slim' Zahl - vokal/gitar
Øystein 'Boogieman' Undem - tangenter
Roald Brekke - bass/vokal
Atle H. Strøm - trommer/vocal

http://www.ezmusic.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. mars 2011 The Fried Okra Band

The Fried Okra Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det duket for nok et dansk bluesband i Sandnes Bluesklubb,nemmelig The Fried Okra Band. Bandet har tatt navn etter en matrett kjent fra sørstatene i USA, Fried Okra, og spiller Electric Mississippi Blues inspired by the greats from the North of that state. Dette blir en ny "høydare" som de blågule sier.
VELL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)