Historikk

Ons. 25. jan. 2012 Bald 'N' Delicius

Bald_N_Delicius_.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Bald 'n' Delicious ble grunnlagt i 1986. Etter at bandet begynte å "herje" rundt om på spillestedene i 1987 ble bandet fort regnet som et av de mest energiske og rotekte blues-gruppene i landet. I hjemlige trakter har bandet for lengst fått kultstatus og har en stor skare av trofaste tilhengere. Musikken er hovedsakelig Chicago-blues, men et og annet Texas-riff dukker også opp. Viktige inspirasjonskilder er: Willie Dixon, Freddie King, BB King, og Howlin' wolf, for å nevne noen få. Navnet skjemmer som kjent ingen, og dette bandet har et usedvanlig velvalgt sådan. Det henspeiler selvsagt på Vokalist Arne Rostad og Munnspiller John Josefsens sommerlige hårfrisyrer. Bald 'n' Delicious består da heller ikke av nybegynnere; gjennomsnittsalderen ligger etterhvert godt over komfirmasjonsalder.

Litt om medlemmene i gruppa:
Arne Rostad - vokal
John Josefsen - munnspill
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Thomas Ognedal Matre - bass
Göran Hellstrand - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. jan. 2012 The Blue Chordettes

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da bandet ble startet var ideen å framføre ukjente skatter fra etterkrigstidens svarte bluesartister, og å arrangere swing og jumpblues for et gitarband. Gjennom konserter på klubber og festivaler i over ti år har bandet utviklet stilen preget av tett samspill mellom de to gitaristene, toppet av Morten Danielsens soulstemme. Morten står ikke tilbake for noen vokalister i landet innen sjangeren. De siste åra har bandet brukt mye tid på å skrive sanget sjøl, og eget materiale utgjør nå en stor del av konsertene. Men fremdeles er det kjekt å framføre sanger av Otis Rush, Magic Sam, Ray Charles, Slim Harpo, Freddy King, Willie Dixon osv.

Bandmedlemmer:
Gorm Hågensen, Bass
Morten Danielsen, Vokal
Tore Haye, Gitar
Trond Bøe, Trommer
Øyvind Halvorsen, Gitar.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. jan. 2012 Jærrock

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det igjen en glede å kunne få presentere Jærrock i Sandnes Bluesklubb. Dette bandet består av noen virkelig drevne musikere fra Jæren. De har holdt på i årevis, og er vel mest kjent for sine herlige tilbakelente betraktninger av livet på rotekte jærdialekt ikledd både blå og rocka toner og rytmer. Vi håper på en kjempeartig kveld med dette bandet som etter alle disse årene burde være samspilte nok til å gi oss en god konsertopplevelse.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 04. jan. 2012 Sandnes Blues Orkester

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[size=150:xjc0734l]Sandnes Blues Orkester[/size:xjc0734l]
så dagens lys 6 januar 2010, bandet skulle være Sandnes Bluesklubb sitt husband. Har siden spilt lokalt og på veien for å underholde bluesfans og andre musikkelskere i alle aldre. Denne onsdagen er de "hjemme" igjen i vår storstue SANDNES BRYGGE. Jul og nyttår er over, men jula vare som før sagt til påske (sæærlig) og her i bluesklubben er det business som vanlig. Det bli garantert en hyggelig kveld på brygga.

[center:xjc0734l]VEL MØTT !!![/center:xjc0734l]

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. des. 2011 Bernad Jenkins

Bernad Jenkins

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[youtube:3jw9nwai]F3yfGe1a8dc[/youtube:3jw9nwai] [size=150:3jw9nwai]Bernad Jenkins[/size:3jw9nwai] var bandet ”adle hadde vært me i når de pakkte snippeskå itte Afrika Aid konserten på Sjøhuså i 1980. Ryktene fortelle at det oppi gjønå årå har vært bortimod femti medlemmer i bandet. Det heila starta ein gang på 60 tallet med ein gjeng musikkintereserte ungdommer fra Hundvåg. Dette var på bondelandet då, lenge før det blei bru og någen særlige bebyggelse på øynå. De øvde i det fuktiga gamla hønsahuset på gården te familien Østbø på Austbøjordet. Dette er nå historie og vi i Sandnes Bluesklubb ser virkelig frem til denne mellomjulsblueskvelden.Vær tidlig ute for her blir det fullt hus og stormende jubel fra første låt.
[center:3jw9nwai]VEL MØTT !!![/center:3jw9nwai]

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)