Historikk

Ons. 09. nov. 2011 Rått & Råde

Rått & Råde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rått & Råde

Dette bandet trenger ikke noen nærmere presentasjon enn at det er et veldig, veldig godt LIVEband. Denne gjengen fra Stavanger spiller blues så det holder. Per Riis jr. har vært med på flere av våre Jam Sessions og vist at han er en meget habil gitarist samtidig som han synger med den rette gløden.
Rått & Råde har eksistert i flere år og er et band publikum trives godt med. De har spilt hos oss flere ganger tidligere og er et av de bandene vi får flest spørsmål etter.
Denne kvelden står de atter en gang på scenen på SANDNES BRYGGE.

http://www.myspace.com/rattarade

Bandmedlemmer:
Per Riis jr – vokal, gitar
Ståle Selvik – vokal, gitar
Kjetil Galta – munnspill
Tor Inge Øgreid – bass
Arild Netteland – trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. nov. 2011 JW Jones Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne kvelden får vi igjen bestifte bekjentskap med et skikkelig kvalitetsband fra Canada, nemmelig JW-Jones. Om ham og bandet skrives det at:
"JW-Jones has one of the most energetic and exciting live shows on the scene. It is no surprise that he has played throughout the world (CANADA, USA, EUROPE, AUSTRALIA, BRAZIL) and some of the biggest names in blues today, including The Fabulous Thunderbirds, Little Charlie & The Nightcats, Rod Piazza, Anson Funderburgh with Sam Myers, The Mannish Boys and the legendary Hubert Sumlin have invited him to join them on stage"
Så det er ingen grunn til å bli sittende hjemme denne kvelden, dette blir garantert en skikkelig blueskveld på SANDNES BRYGGE.

www.jw-jones.com

VEL MØTT!!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 26. okt. 2011 BOO BOO DAVIS

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det duket for nok en verdensartist i Sandnes Bluesklubb. Boo Boo Davis tilhører den siste generasjonen med bluesartister som skriver og spiller blues basert på egne erfaringen med et hardt liv i Mississippi Delta. Han vokste opp i Drew i Mississippi. Boo Boos far, Sylvester Davis var bomullsdyrker og musiker. Boo Boo vokste opp i et hjem der musikere som John Lee Hooker, Elmore James og Robert Pete Williams. http://www.booboodavis.com

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 19. okt. 2011 Jam Session m. Njål Møller

Jam/m Njål Møller

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Njål Møller er "Kapellmester" denne kvelden Så: Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene!

Vel Møtt!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 15. okt. 2011 Magne Høyland Band

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det duket for en svett lørdagskveld på Sandnes Brygge igjen, i regi av SANDNES BLUESKLUBB.
Denne lørdagen får vi storslått besøk med MAGNE HØYLAND BAND. Magne Høyland er etter manges mening en av de mest ekte og ypperste soul/rocke sangerne i Norge i dag. I løpet av hans snart 50 år lange karrière har han vert innom og gjort seg bemerket i flere band i Stavanger området, band som har høstet anerkjennelse nasjonalt med flere plateproduksjoner og tv opptredener bak seg. Her nevnes følgende eksempler på band:
-BAROKK
-NURK TWINS
-WASA BAND
-ASFALT
Han er foruten å være Viking fotballklubbs ”hoffsanger” også å høre hver uke på puben Dickens som sanger/leder for søndagsrocken slik at det alt i alt er svært mange som i årenes løp har danset og lyttet til Magnes rikholdige og gode repertoar..
. Vær tidlig ute så sikrer du deg din favorittplass.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)