Historikk

Ons. 01. sep. 2010 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard Luck Blues Band
Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.
De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. Platene kan sikkert bli å få kjøpt i pausen for de av oss som venter med lengsel på å få dem med i samlingen! For det er noe eget med signerte plater, ikke sant? Så kom og få med deg denne konserten hos oss. Du vil helt sikkert ikke angre!

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
Thomas Ognedal Matre - bass
Vidar Støyva - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. aug. 2010 Mason Ruffner

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det enda en gang duket for en artist som er kjent utover de fleste landegrenser, på SANDNES BRYGGE, MASON RUFFNER, denne gang som trio med norsk backing.
Mason har gitt ut mange plater, sjekk ut hans discografi på http://www.masonruffner.com/Discography/Discography.htm
Mason Ruffner kommer opprinelig fra Ft. Worth i Texas. Etter hvert bodde han en periode i California og etterpå i New York før han slo seg ned i New Orleans på slutten av 70 tallet. Sin første plate gav han ut i 85. Denne plata inneholdt hans egne låter og New York Daily News skrev: ”Hvor har denne gutten gjemt seg hen? Vi trenger slike som Mason Ruffner! En av årets 10 beste album! Noen år senere har Mason sitt eget band; The Blue Rockers, som ble ett veldig populært band og de spillte med bla. Lightnin' Hopkins, John Lee Hooker, Memphis Slim. Bandet hadde også besøk på scenen av bla. Bruce Springsteen, Jimmy Page, Carlos Santana og Stevie Ray Vaughan. Dette kommer til å bli en kjempekveld, gå ikke glipp av denne glimrende gitarist.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. aug. 2010 Rattlesnakin' Daddies

Rattle Snakin`Daddies

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rattlesnakin' Daddies har ikke vært hos oss på en stund, men i kveld er de på plass i vår Bluesstue Sandnes Brygge. De ble invitert til å spille i Reykjavik Blues i slutten av mars dette året, og gjorde stor suksess der oppe.

Oddvar ’Sol’ Solheims akustiske bluestrio i ny innpakning. Dette blir et spennende gjenhør med delta- og Chicagobluesen, gjort av noen av Rogalands beste bluesfolk.

Det blir alltid trivelig når denne trioen drar i gang!

Vi er sikker på at dette blir en kjempekveld igjen på SANDNES BRYGGE. VEL MØTT!!!!

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal, perkusjon
Oddvar Solheim (Sol) - gitarer
Arnt Ove Kvernenes- bluesharpe

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 09. juni 2010 Watermelon Slim & The Workers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vi avslutter før sommerferien med en skikkelig godbit, nemlig WATERMELON SLIM & THE WORKERS, dette bandet er kjent worldwide og har vært på mange festivaler her i Norge og ellers i Europa, gå ikke glipp av dette fyrverkeriet av et liveband, VEL MØTT igjen i August da vi starte opp igjen etter et par måneders pause. Vi vil takke alle medlemmer for det gode oppmøte på våre konserter det første halve året på SANDNES BRYGGE.

http://www.youtube.com/watch?v=n9sP9ikI ... re=related

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 02. juni 2010 Rått & Råde

Rått & Råde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rått & Råde

Denne gjengen fra Stavanger spiller blues så det holder. Per Riis jr. har vært med på flere av våre Jam Sessions og vist at han er en meget habil gitarist samtidig som han synger med den rette gløden. Rått & Råde har eksistert i flere år og er et band publikum trives godt med.

De har spilt hos oss flere ganger tidligere og er et av de bandene vi får flest spørsmål etter. Så kom og hør og kos dere sammen med alle oss andre!

Bandmedlemmer:
Per Riis jr – vokal, gitar
Ståle Selvik – vokal, gitar
Kjetil Galta – munnspill
Tor Inge Øgreid – bass
Arild Netteland – trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)