Historikk

Ons. 04. mai 2011 Nobody's Business

Nobodys_Business_Blues_Band.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Nobody's Business har en solid posisjon som et av Vestlandets mest populære og erfarne bluesband. Bandet har sin base i Bergen, men har i flere år også turnert andre deler av landet med stor suksess.

Konsertene inneholder en blanding av eget stoff og spesielt utvalgte gromlåter av 'andre store stjerner'. Det legges stor vekt på at musikken skal kunne nytes fra konsertstolen så vel som fra dansegulvet.

Publikum kan lett fornemme en musikalsk linje fra britiske John Mayall og Fleetwood Mac, via Colosseum og Jeff Beck, til amerikanske navn som Freddie King, Buddy Guy, The Allman Brothers, Stevie Ray Vaughan, og Robben Ford, for å nevne noen.

Med saftige trommer, brusende orgel, spenstig bass, ektefølt bluesgitar, og en tysk/engelsk kraftvokalist har bandet utviklet sin spesielle sound. Nobody`s Business har to CD-utgivelser bak seg: 'Live' 94 , og 'Blue shoe' 2001.

Bandmedlemmer:
Oliver Weers, vokal
Harry Finseth, orgel/piano
Helge Nistad, gitar
Kjetil Huus, bass
Bjørn Moe, trommer

Bandets hjemmeside:
http://www.nobodysbusiness.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. apr. 2011 The Works

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen etter at påsken er over kommer det danske bandet The Works.
The Works er et orkester, som har spesialisert seg i å spille riktig god gammeldags 50’er, 60’er Rock ’n’ Roll. Repertoaret er Little Richard-numre som: ”Lucille”, ”Rip it up” og ”Good golly miss molly”, Elvis Presley's ”Thats allright”, The Beatles' ”Twist and shout”, Eddie Cochran's ”Summertime blues”, Roy Orbison's ”Pretty woman” og mange flere. Stilen er fra dengang tøyet var syntetisk, musikken var egte og ikke omvendt. Real Rock ’n’ Roll med gamle instrumenter, tynt slips og fedt hår.
The Works består av særdeles kompetente og erfarne musikere, som bl. a. har spillet med navn som: Rock Nalle, PS12, Henning Stærk, Johnny Madsen m. fl. Så her er det bare å ta med seg swingpartneren og ut på dansegolvet, det blir garantert en godfotkveld.

http://www.youtube.com/watch?v=uCBFia2Hq2U

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. apr. 2011 Tom Principato

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så er det duket for en fremragende amerikansk bluesgitarist igjen nemmelig Tom Principato. Bandet har spilt i klubben for et par år siden og det er nå klart at de spiller for oss igjen onsdagen før påsken setter inn.

Tom Principato har sin helt unike stil som gitarist. Sjøl nevner han så forskjellige gitarister som B.B. King, Charlie Christian, Les Paul og Chet Atkins som inspirasjonskilder. Han beskriver selv musikkstilen sin som ?American Roots?; sterke røtter i bluesen med innslag av R&B og rock. Det er forholdsvis sofistikerte blåvarer han leverer med et utsøkt teknisk gitarspill - ikke minst i Jimi Hendrix-låten "Up from the skies".

Tom Principato blir av mange nevnt som den virkelige utfordreren til å overta Stevie Ray Vaughans ledige trone. Med Washington D.C som base har han turnert USA og Europa i 20 år, de 10 siste med eget band. Han har spillt sammen med legender som Muddy Waters og John Lee Hooker i tillegg til artister som Delbert McClinton og The Nighthawks.

Siden 1984 har Tom gitt ut:

Smokin?! (1986)
I Know What You?re Thinkin?? (1989)
Blazing Telecasters (1990)
In Orbit (1990)
Hot Stuff (l991 ? out of print)
Tip Of The Iceberg (l992)
In The Clouds (1995)
Really Blue (1997)
Blues Over the Years (1998)
Live and Kickin? (1999)
Not One Word? (2000)
"Live In Europe 1988" (2001)
"Fingers On Fire" with Pete Kennedy (2002)
"House On Fire" (2003)
"Oh No! More Blazing Telecasters" (2005)
"Guitar Gumbo" (2005)
Og to DVDer:
"Blazing Telecasters" from a show recorded for Maryland Public Televsion in 1984 with Danny Gatton
"Anniversary DVD", a career retrospective. (2003)

Bandmedlemmer:
Tom Principato - gitar og vokal
John Perry - Bass
Joe Wells - trommer

Bandets hjemmeside
http://www.tomprincipato.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. apr. 2011 Christinas Funky Blues Delivery

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne kvelden er det duket for et nytt bekjentskap nemmlig Christinas Funky Blues Delivery. Christina L Skjølberg kommer fra Smøla, og har i mange år vanket i musikkmiljøet i Kristiansund. Hun har gitt ut en demo-CD, som blant annet har blitt spilt på Eldorado på NRK, og Geir Hovig holdt på å ramle av stolen da han så og hørte Christina første gang. Med seg i bandet har hun med gamle ringrever som Tore Slåttsveen gitar/sang, Kyrre Sætran på bass, Finn Håkon Borgi trommer, Roar Kvernsveen orgel, dette blir en knallkveld igjen. Det har vært mange, og mange flere kommer, så gå ikke glipp av denne kvelden.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. apr. 2011 Jim's Combo

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så får vi et svenskt besøk i klubben vår igjen, denne gangen er det JIM*S COMBO som gjester oss. Det perfekte alternativet for alle som vil ha litt mer fart. Her blir det stor stemning med skikkelig rockabilly-rytmer. Jeg er overbevist om at dette er noe som appellerer til alle mellom 18 og 80 år.

http://www.youtube.com/watch?v=Ha-SHCCk ... re=related

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)