Historikk

Ons. 21. des. 2011 The Sensational Blues Band

Sensational Bluesband

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

[size=150:2ocelwam]The Sensational Blues Band[/size:2ocelwam]
er en sammensetning av flere av distriktets beste bluesmusikere. De har spilt i så mange år og i så mange band at de trygt kan kalles veteraner innen genren.

Av band kan nevnes: Bernad Jenkins, Hard Luck Blues Band, Rattlesnakin' Daddies, Veslefrikk, Zydeco Supply, Tideman's Blue og en rekke andre kjente og kjære.

De spiller alt fra neddempet slow-blues til storband-aktig show-blues som får godfoten til å dra deg med utpå golvet for en svingom. Den samlede rutinen i dette bandet borger for spilleglede i alle ledd og et uttrykk fra scenen som publikum trives med. Alle som har hørt denne gjengen, enten sammen eller hver for seg - vet at de ikke blir skuffet! Musikken hentes fra flere stilarter og utføres med en presisjon og nerve som garantert gjør dette til en kveld å huske!
Så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Det kan fort bli fullt...

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. des. 2011 Reidar Larsen

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

[youtube:3i77ivk6]2-jTKeouIAo[/youtube:3i77ivk6]

Som før sagt er vi så heldige å ha Mr.Blues boende i nabolaget, og noen nermere presentasjon av mannen trengs vel neppe. Julen nermer seg med stormskritt og denne onsdagen kommer julenissen i form av Reidar Larsen. I de siste åra har vi sammen med Stavanger lagt opp til få Reidar som oppvarming til den kommende julehøytid i klubbene, og det setter medlemmene stor pris på ved å møte opp til det fulle. Hvem Reidar har med seg denne gangen blir pakket opp om kvelden, så velkommen skal dere være alle sammen til en kjempe førjulsblueskveld.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. des. 2011 Jamsession

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

:!: [size=150:3clfrn6k][b:3clfrn6k]På grunn av sykdom går konserten med Blue Balls ut.[/b:3clfrn6k][/size:3clfrn6k]

:D [size=150:3clfrn6k]Den blir derimot erstattet med en forrykende Jamsession med bl.a:
ODDVAR SOL SOLHEIM og GUNNAR ENGEN SOM KAPELLMESTRE
:idea: ODDVAR SOL SOLHEIM er forøvrig nybakt vinner av årets kappleik i bluesgitar,

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse, og glede av å spille blues.

:D Så ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene
[center:3clfrn6k]Vell møtt[/center:3clfrn6k][/size:3clfrn6k]

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. nov. 2011 Armar & Bein

Armar & Bein

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så er det klart for Armar og Bein igjen.
Besten, vår egen innbygding, har satt sammen denne gjengen med rutinerte musikere, som vil gi oss en skikkelig fest. Armar og Bein spiller egen musikk + Bl.a. Tom Waits, Bob Dylan, Van Morrison oversatt til norsk. Dette bandet er en stor fryd for øret. Bandet har har fartstid fra mange forskjellige sammenhenger. Av disse kan nevnes: Nurk Twins, Smalhans, Bernad Jenkins, Asfalt, Stavangerensemblet + mange mange flere.

Bandmedlemmer:
Knallen - Bass
Øssa - Gitar, tekster, musikk
Besten- Perc
Kim - Perc
Kissa- Sang

http://www.myspace.com/armarogbein

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 23. nov. 2011 Four Generations

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da får vi stifte bekjentskap med et nytt band for Sandnes Bluesklubb. Four Generations er et band fra Strand som spiller blues rock, med repetoar fra alle de store som bl. a. Eric Clapton, Jeff Healey og Gary Moore.. Bandmedlemmer: Arild Tjøstheim (trommer) Espen Hagen ( gitar) Kjell Arild Hagen ( Gitar) Ørjan Hjelle ( vokal) Einar Aspøy ( Keyboard/vokal) Gunnar Fjelde ( bass) Vi ser frem til atter en god kveld med god musikk og litt snadder i glass og tallerkner. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)