Historikk

Ons. 12. okt. 2011 Kontrabeat

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne onsdagen får vi besøk av KONTRABEAT.
Kontrabeat består av musikere fra Stavanger og Sandnes. Musikken kan være noe vrien å putte i en bestemt bås, men funky blues med snev av soul gir et bilde av hva som kan forventes. For det meste er det originalt stoff som utøves, dog en og annen coverlåt kan snike seg med. Bandet spiller hovedsaklig egne låter, men kan finne på å ta med en og annen coverlåt i blant.

Kontrabeat består pr. mars 2010 av
Thor Oliversen - gitar/vokal
Øyvind Lende - bass
Lars Erling Øyen - trommer
Jostein F. Johansen - orgel
Trond Oliversen var trommeslager i den første perioden til bandet.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 05. okt. 2011 The Holmes Brothers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

The Holmes Brothers

Da er det duket for nok et verdenskjent bluesband i Sandnes Bluesklubb. Det nermer seg tre år siden disse "gutta" besøkte Sandnes Bluesklubb, den gangen på Tribute. Det ble en uforglemmelig kveld for de som var til stede, og de kommer nok helt sikkert til denne konserten på Sandnes Brygge.
Bandleder, sanger, gitarist og pianist Wendell Holmes ledet oss gjennom kvelden med sin kraftfulle, mørke stemme. Trommeslager Popsy Dixon imponerer om mulig enda mer enn "soulbrother" Wendell der han legger de høyeste stemmene, og senere står fram som solist med en falsett som gir oss i salen gåsehud. Bassist og sanger Sherman Holmes er bandets tredje stemme, og han backer godt opp de to solistene.
Gode instrumentalister er de også, disse tre musikerne fra Virginia som har spilt sammen siden slutten av 60-tallet. Frontmann Wendell er både en spennende bluesgitarist og behersker soulgitarstilen meget bra. Hans yngre bror Sherman er en meget solid bassist.

Bandets hjemmeside
http://www.theholmesbrothers.com/main.html

SÅ GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 28. sep. 2011 Hard Luck Blues Band

Hard Luck Blues Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Hard Luck Blues Band

Denne lokale (jada, vi kaller den lokal selv om medlemmene bor veldig spredt utover fylket) gruppa er kjent som et meget sterkt liveband. Røttene ligger i tradisjonell svart blues, og publikum serveres Delta-blues fra 20-30-tallet og Chicago- og Texas-blues. De selvkomponerte låtene fungerer bra sammen med det mer klassiske utvalget på repertoaret.
De har gitt ut tre meget bra plater med både eget og andres stoff, bortsett fra på den tredje platen som besto utelukkende av selvlaget materiale. Platene kan sikkert bli å få kjøpt i pausen for de av oss som venter med lengsel på å få dem med i samlingen! For det er noe eget med signerte plater, ikke sant? Så kom og få med deg denne konserten hos oss. Du vil helt sikkert ikke angre!

http://www.youtube.com/watch?v=x_HDCCBRRwo

Bandmedlemmer:
Svein Ole Fjelde - vokal
Oddvar 'Sol' Solheim - gitar
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill
Thomas Ognedal Matre - bass
Vidar Støyva - trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 14. sep. 2011 Soulmates

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så er det duket for ett av Indias fremste bluesband, SOULMATE, som kommer på besøk i bluesklubben denne kvelden. Et eksotisk innslag som nok får de fleste til å få store øyne når de får høre bandet, her kan du høre en smakebit hva de er gode for http://www.youtube.com/watch?v=mIvXtm8G ... re=related og mange flere ligger der. SOULMATE Inspired by the roots and groove sounds of the Blues, Blues-rock, Soul,Rock ‘n Roll, Funk and R&B. SOULMATE came together in Shillong, in February 2003 playing their first concert at the ‘Roots Festival at the Water Sports Complex in Umiam. Since then the band has performed many concerts all over The Northeast as well as in different parts of India. They have also performed at the International Jazzmandu Festival in Kathmandu for three years.. . 2004, 2005 and 2009.

VEL MØTT !!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 07. sep. 2011 Delbert Morrison Band

Delbert Morrison Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Delbert Morrison band kommer til Sandnes Bluesklubb denne onsdagen. Som det fremgår av navnet er dette et tributeband til Delbert Mclinton og Van Morrison. Bandet består av noen av de fremste musikerne i Stavanger og er:

Bjørn Inge (Kissa) Kristensen vokal
Atle Strøm trommer
Roald Brekke Bass
Per Riis gitar
Jarle (Charlie) Børresen orgel
Didrik Ingvaldsen trompet
Glenn Brun Henriksen saksofoner
Gisle Myklebust saksofon, fløyte
Arne Kolstad trombone.

Dette blir garantert en kveld med fult dansegolv og kjempestemning.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)