Historikk

Ons. 08. juni 2011 Nina Van Horn

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Enda et nytt bekjentskap for Sandnes Bluesklubb, nemlig NINA VAN HORN. Om Nina skrives det "Singing the blues are in my soul. It has also inspired my husband,” says a very raspy voice on the phone. The person, on the other end, has made a career out of singing ‘old-skool’ blues and soul. Texan born, Paris-based singer, Nina Van Horn, a contemporary of artistes like Janis Joplin and Bette Midler. Horn has released six albums. http://www.youtube.com/watch?v=aNl-rCQn ... re=related Dette blir nok et spennende møte for oss musiclovers så møt opp til denne siste konserten før bluesferien,vi er tilbake i midten av August. VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 01. juni 2011 Bjørn Saksgård & DNB

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det atter en gang et nytt bekjentskap i NORGES BESTE BLUESKLUBB, nemlig Bjørn Saksgård & DNB. Bandet ble dannet i 1998 for å spille Bjørn Saksgårds eget materiale. De første åra var bandet et relativt straight elektrisk bluesrock-band med innslag av soul, men så gikk det gradvis over til å eksperimentere med akustiske uttrykk og smake på inspirasjonskilder i New Orleans' mangfoldige musikkmiljø. De spiller alt fra folkrock via country og blues til gammel New Orleans funk, swingjazz og mye mer – og utvikler seg stadig, så her er det noe for en hver, gå ikke glipp av denne konserten.

http://www.myspace.com/bjrnsaksgrddnb

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 25. mai 2011 Midnight Ramblers

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Midnight Ramblers

Her er bandet for oss ihuga Rolling Stones fans! Denne gjengen spiller utelukkende musikk av Stones, og det gjør de virkelig bra! Du blir garantert revet med når bandet gir en Stoneskveld så nær originalen det går an å komme.
Bandet består av 8 musikere. Standard Stones oppsett, pluss sax, trombone og orgel, for riktig å få frem det rå trøkket. De som ikke har opplevd Midnight Ramblers (eller Stones) bør absolutt sette av denne kvelden.

Da Midnight Ramblers spilte hos oss sist, satte vi ny publikumsrekord og måtte stenge dørene midt under konserten!!!!!!!!!

http://www.midnightramblers.no/

Bandmedlemmer:
Jan Emil Gulliksen - vokal
Torstein Oliversen, gitar
Kjetil Vagle - gitar
Bjørn Hope - bass
Yngve Mathiesen - trommer
Jan Petter Taarland, tangenter
Arne Kolstad, trombone
Glen Brun Henriksen, saksofon

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 18. mai 2011 Jam Session m. Oddvar Solheim

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne gangen er det Oddvar 'Sol' Solheim som er konsertmester og alle vet at han kan dette.
Vi er som kjent så heldige her i distriktet at vi har en mengde dyktige musikere, og disse stiller ofte og flittig opp for klubben og dere medlemmer og gir oss hyggelige opplevelser med svingende blues og rock. Også denne onsdagen stiller de og da synes vi at vi skal ta med oss familie, slekt og venner til bluesklubben og gi dem den oppmerksomheten de fortjener! Så finn fram instrumentet og still opp på Sandnes Brygge denne onsdagen, gjerne også som hele band som vil vise seg frem litt her i vår bluesstue.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 11. mai 2011 Rått & Råde

Rått & Råde

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Rått & Råde

Denne gjengen fra Stavanger spiller blues så det holder. Per Riis jr. har vært med på flere av våre Jam Sessions og vist at han er en meget habil gitarist samtidig som han synger med den rette gløden. Rått & Råde har eksistert i flere år og er et band publikum trives godt med.

De har spilt hos oss flere ganger tidligere og er et av de bandene vi får flest spørsmål etter. Så kom og hør og kos dere sammen med alle oss andre!

Bandmedlemmer:
Per Riis jr – vokal, gitar
Ståle Selvik – vokal, gitar
Kjetil Galta – munnspill
Tor Inge Øgreid – bass
Arild Netteland – trommer

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)