Historikk

Ons. 10. nov. 2010 Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Slidegitarist Daniel Eriksen og perkusjonist Stig Sjøstrøm har gjennom mange års samarbeid utviklet et tett samspill.
Ved kreativ bruk av instrumentenes register og roller, skapes ett sound som har forbløffet mange. Mississippis skitne deltablues, blandet med New Orleans dampende second line rytmer, legger grunnlaget der musikerne virkelig får brukt sine virtuose ferdigheter. Etter mange år med nådeløs turnering på flere kontinenter, og hengivenhet til musikkformen, har Daniel Eriksen bygget seg
opp et rykte som en bluesartist, og slidegitarist, av internasjonal klasse.
Musikken hans, en blanding av hypnotisk Mississippi deltablues og dampende New Orleans rytmer, har gitt Eriksen fans over hele verden. I tillegg til å ha studert de gamle genreskaperne Blind Willie Johnson, Son House og Fred McDowell, har Eriksen lært direkte fra moderne mestere som John Mooney, Roy Rogers og Bob Brozman.
Flere av platene hans har fått terningkast 6, og den siste i rekken: «Moonshine Hymns» fikk spellemannsprisen for 2014.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 06. nov. 2010 Claudia Scott og Pateys Pipe

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det atter en gang duket for en kjempekveld på SANDNES BRYGGE. Denne lørdagen får vi besøk av Claudia Scott og Pateys Pipe, for å si det mildt, dette bør en ikke gå glipp av, her blir det garantert stormende jubel og høy partyfakto. For de dansglade vil nok dette bli en svett kveld, husk å ta med medlemskortet på våre kvelder, dette gir ikke bare billigere inngang, men også fordeler i baren og en egen bluesmeny.
Så velkommen skal dere være til atter en fin kveld i vår bluesstorstue SANDNES BRYGGE.

Det vil bli forhåndssalg i restaurangen på brygga og på våre onsdagskonserter.

http://www.youtube.com/watch?v=0VzwDgAGmVM

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 03. nov. 2010 Sugar Ray & The Blutones

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Et av den Amerikanske blues scenens beste band, med to store profiler på scenen, Sugar Ray & The Blutones kommer på besøk til vår bluesstue, vi skulle hatt Christine Santelli,men dette er en skikkelig erstatning for henne. "His approach to the harp is straight from the heart of Chicago Blues but he’s not just recycling Little Walter licks. Ray is clever and innovative and he knows how to be flashy without overdoing it. ”Så folkens dette er en konsert som vil sette spor etter seg, så møt opp for her blir det svingom garantert.

http://www.youtube.com/watch?v=xTzH3PFf ... re=related

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 27. okt. 2010 John Campbelljohn Trio

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det edelig klart for John Campbelljohn, en av Canadas mest profilerte blues artister. Han har blitt en stor stjerne i Canada, begynt å bli kjent i Tyskland og nå er det Norge som skal få en bit av denne artisten. Med 8 cd utgivelser, en haug med bluespriser og tv opptredener i bagasjen spiller han denne kvelden på SANDNES BRYGGE. Han har spilt med storheter som JEFF HEALEY etc.

Så gå ikke glipp av denne konserten!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 20. okt. 2010 Engen's Gledeshus

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Gunnar Engen utgjør bandet Engen's Gledeshus, d.v.s. eneste faste medlem, hvem han har med seg denne gang er en godt bevart hemmelighet, sikkert er det at dette bandet svinger og lager liv og røre på scenen og for dansefoten.

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)