Historikk

Ons. 20. apr. 2011 Tom Principato

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så er det duket for en fremragende amerikansk bluesgitarist igjen nemmelig Tom Principato. Bandet har spilt i klubben for et par år siden og det er nå klart at de spiller for oss igjen onsdagen før påsken setter inn.

Tom Principato har sin helt unike stil som gitarist. Sjøl nevner han så forskjellige gitarister som B.B. King, Charlie Christian, Les Paul og Chet Atkins som inspirasjonskilder. Han beskriver selv musikkstilen sin som ?American Roots?; sterke røtter i bluesen med innslag av R&B og rock. Det er forholdsvis sofistikerte blåvarer han leverer med et utsøkt teknisk gitarspill - ikke minst i Jimi Hendrix-låten "Up from the skies".

Tom Principato blir av mange nevnt som den virkelige utfordreren til å overta Stevie Ray Vaughans ledige trone. Med Washington D.C som base har han turnert USA og Europa i 20 år, de 10 siste med eget band. Han har spillt sammen med legender som Muddy Waters og John Lee Hooker i tillegg til artister som Delbert McClinton og The Nighthawks.

Siden 1984 har Tom gitt ut:

Smokin?! (1986)
I Know What You?re Thinkin?? (1989)
Blazing Telecasters (1990)
In Orbit (1990)
Hot Stuff (l991 ? out of print)
Tip Of The Iceberg (l992)
In The Clouds (1995)
Really Blue (1997)
Blues Over the Years (1998)
Live and Kickin? (1999)
Not One Word? (2000)
"Live In Europe 1988" (2001)
"Fingers On Fire" with Pete Kennedy (2002)
"House On Fire" (2003)
"Oh No! More Blazing Telecasters" (2005)
"Guitar Gumbo" (2005)
Og to DVDer:
"Blazing Telecasters" from a show recorded for Maryland Public Televsion in 1984 with Danny Gatton
"Anniversary DVD", a career retrospective. (2003)

Bandmedlemmer:
Tom Principato - gitar og vokal
John Perry - Bass
Joe Wells - trommer

Bandets hjemmeside
http://www.tomprincipato.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 13. apr. 2011 Christinas Funky Blues Delivery

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Denne kvelden er det duket for et nytt bekjentskap nemmlig Christinas Funky Blues Delivery. Christina L Skjølberg kommer fra Smøla, og har i mange år vanket i musikkmiljøet i Kristiansund. Hun har gitt ut en demo-CD, som blant annet har blitt spilt på Eldorado på NRK, og Geir Hovig holdt på å ramle av stolen da han så og hørte Christina første gang. Med seg i bandet har hun med gamle ringrever som Tore Slåttsveen gitar/sang, Kyrre Sætran på bass, Finn Håkon Borgi trommer, Roar Kvernsveen orgel, dette blir en knallkveld igjen. Det har vært mange, og mange flere kommer, så gå ikke glipp av denne kvelden.

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 06. apr. 2011 Jim's Combo

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Så får vi et svenskt besøk i klubben vår igjen, denne gangen er det JIM*S COMBO som gjester oss. Det perfekte alternativet for alle som vil ha litt mer fart. Her blir det stor stemning med skikkelig rockabilly-rytmer. Jeg er overbevist om at dette er noe som appellerer til alle mellom 18 og 80 år.

http://www.youtube.com/watch?v=Ha-SHCCk ... re=related

VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 02. apr. 2011 Jærrock

Jærrock

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Så er det igjen tid for atter en kjempelørdag på Sandnes Brygge med ingen ringere enn JÆRROCK. Dette bandet har holdt det gående i utallige år og holder koken som aldri før, og med egne tekster til bluesmelodier blir det skikkelig gang på dansegulvet og ellers rundt bordene i lokalet, kjempestemning blir det garantert og en masse "jærdialekt"må en regne med denne kvelden.

Bandmedlemmer:
Asgaut Steinnes - vokal
Torstein Obrestad - keyboard
Kjell Gudmestad - gitar
Trond Gudmestad - bass
Arne Bekkeheien - trommer

http://www.youtube.com/watch?v=rBJaX51jRmw

Så gå ikke glipp av denne lørdagskvelden i vår bluesstorstue SANDNES BRYGGE.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 30. mars 2011 Eric 'Slim' Zahl & The SouthWest Swingers

Erik_Slim_Zahl_And_the_SouthWest_Swingers.jpg

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Da er det på tide at svingdanserne blir svette igjen. Denne onsdagen entrer nemmelig Eric 'Slim' Zahl The SouthWest Swingers cenen. Inspirert av lyden av 50-tallet, stiger Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers fram! Bandets ambisjon er å videreføre de flotte tradisjonene og musikken fra denne æraen - med sitt eget og mer rockete uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og sleipe sko, sprer Eric 'Slim' Zahl & the South West Swingers sitt glade budskap. The House is-a-rockin' - and you're all invited!

Ladies and gentlemen! Ta godt i mot Stavangers nye bluesband! Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers ble startet i 2005, da Stavanger Bluesclub inviterte disse musikerne til å opptre på deres velrennomerte scene. Etter en særdeles vellykket kveld, bestemte medlemmene seg for å fortsette og utvikle dette samarbeidet videre, noe de ikke har angret på!

Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers framstår nå som en bluespakke med heftig trøkk og deilig jazzdriv, med solid forankring i den tradisjonelle bluesen. Bandet er også kjent for sine tolkninger av noen av de flotteste bluesballadene som er skjenket oss fra ?the land of opportunities?. Bandet er også inne i en kontinuerlig låtskriverprosess, så en konsert med Eric ?Slim? Zahl and the South West Swingers, vil være en blanding av eget materiale og andres musikk.

Bandet består av fire drevne, profesjonelle musikere som har vært med på å prege sørvestlandets musikkscene i ganske mange år. Eric ?Slim? Zahl (Johnny & the Beels, The Subclub), Roald Brekke (Zydeco Supply, Stavanger Bluesband), Øystein Undem (The Tempo Toppers, BB Lyngs), Atle Strøm (Reidar Larsen, Hard Luck Blues Band).

Gled deg til å høre hvorfor ?Slim? trenger ?Seven Women A Week?, gled deg til Øystein ?Boogieman? Undems boogie woogieone-man show. Gled deg til en swingende opplevelse med autentisk og cool blues!

Bandmedlemmer:
Eric 'Slim' Zahl - vokal/gitar
Øystein 'Boogieman' Undem - tangenter
Roald Brekke - bass/vokal
Atle H. Strøm - trommer/vocal

http://www.ezmusic.no/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)