Historikk

Ons. 01. des. 2010 Joe Rusi Trio

Joe Rusi Trio

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Joe Rusi Trio er et bluesband med base i Flekkefjord. Trioen ble dannet i 2009 og har siden den gang holdt det gående med energiske konserter både fjernt og nært.
Albumet , Joe Rusi Trio & Friends "Part Two" - en kombinert live-CD og DVD, kom i mai 2013.
Joe Rusi (gitar/vokal) begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, og gitar da han var 10 år. Ble profesjonell musiker som 15 åring.
Han ble tildelt det prestisjetunge «Celebrity Scholarship»- stipend av Berklee College of Music fra et panel som inkluderte bl.a. Steve Vai, Paul Simon og Herbie Hancock. Flyttet til Flekkefjord i 2001, jobber som rektor på Lund kulturskole og er aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet
• 2009 november - Joe Rusi's maxi single klatret til nr. 4 on Global Blues Chart , på en liste med artister som Van Morrison, Joe Bonamassa og Robben Ford.
• 2011 Turne Joe Rusi&Northern Strangeways i USA og Canada b.a på Ashbury Blues Club (Ashbury, NJ) og The Rainbow (Ottawa, BC). Joe’s sang “I Will Live My Days As My Last” er jevnt spilt av NRK 1 på Blues Jukeboks.
• 2012 Turne i USA ,bluesklubber i Mississippi Tennessee, New Jersey, New York og Sjømannskirken i New Orleans.
Kjell Martin Sirnes (trommer) har bakgrunn som jazzmusiker/frilanser [bl.a.med Myrull].
Frank Øverland (bass) har lang fartstid fra musikkmiljøet på Sørlandet [bl.a. turnert med Larry Normann og vært med i band som Straxband, New Design, Dave og MoonZoon].

Anmeldelse – Farsunds Avis:
Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter. Bandet spiller tett og godt og det er solid trøkk i frasparket.

Joe Rusi Trio & Friends live CD / DVD 2013 er nå tilgjengelig på iTunes:
https://itunes.apple.com/us/album/part-two/id668805931

Medlemmer av gruppen:
Joe Rusi - gitar/vokal.
Frank Øverland - bass.
Kjell Martin Sirnes - trommer

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN PÅ SANDNES BLUESKLUBB
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 24. nov. 2010 Krissy Mattews Band

Krissy Mattews Band

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Denne imponerende bluesgutten har allerede spilt med en mengde blues- og rocklegender, som for eksempel John Mayall, Jeff Healey, Bernie Marsden, Walter Trout og Larry Burton, og har også turnert med Robben Ford! Bandet har gitt ut to CDer og livesettet deres henter inspirasjon fra sent 60-tall à la Jimi Hendrix og Yardbirds. Det er energi hele veien med unge Krissy i front - til publikums store forlystelse. Ca tre fjerdedeler av musikken er egenkomponert.

Bandmedlemmer:
Krissy Matthews - gitar
Keith Matthews - bass
Chris Sharley - trommer

Bandets hjemmeside
http://www.krissymatthews.com/

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 17. nov. 2010 Jam Session m. Lasse Berheim

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Vi har etterhvert hatt mange jam sessions og det er alltid like hyggelig å høre at det er så mange av klubbens medlemmer (og andre) som har interesse for og glede av å spille blues. Hvem som blir"Kapellmester" denne ganger er LASSE BERHEIM. Ta med godt humør og kom og hør hvordan det lyder når lokale musikere som ikke spiller sammen til vanlig, trakterer instrumentene. Her dukker det stadig opp nye talenter og veletablerte musikere i skjønn forening!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Ons. 10. nov. 2010 Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

alt="Bilde av band ikke tilgjengelig">

Bandmedlemmer:

Slidegitarist Daniel Eriksen og perkusjonist Stig Sjøstrøm har gjennom mange års samarbeid utviklet et tett samspill.
Ved kreativ bruk av instrumentenes register og roller, skapes ett sound som har forbløffet mange. Mississippis skitne deltablues, blandet med New Orleans dampende second line rytmer, legger grunnlaget der musikerne virkelig får brukt sine virtuose ferdigheter. Etter mange år med nådeløs turnering på flere kontinenter, og hengivenhet til musikkformen, har Daniel Eriksen bygget seg
opp et rykte som en bluesartist, og slidegitarist, av internasjonal klasse.
Musikken hans, en blanding av hypnotisk Mississippi deltablues og dampende New Orleans rytmer, har gitt Eriksen fans over hele verden. I tillegg til å ha studert de gamle genreskaperne Blind Willie Johnson, Son House og Fred McDowell, har Eriksen lært direkte fra moderne mestere som John Mooney, Roy Rogers og Bob Brozman.
Flere av platene hans har fått terningkast 6, og den siste i rekken: «Moonshine Hymns» fikk spellemannsprisen for 2014.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE KVELDEN.
VEL MØTT!!!

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)

Lør. 06. nov. 2010 Claudia Scott og Pateys Pipe

Bilde av band ikke tilgjengelig

Bandmedlemmer:

Da er det atter en gang duket for en kjempekveld på SANDNES BRYGGE. Denne lørdagen får vi besøk av Claudia Scott og Pateys Pipe, for å si det mildt, dette bør en ikke gå glipp av, her blir det garantert stormende jubel og høy partyfakto. For de dansglade vil nok dette bli en svett kveld, husk å ta med medlemskortet på våre kvelder, dette gir ikke bare billigere inngang, men også fordeler i baren og en egen bluesmeny.
Så velkommen skal dere være til atter en fin kveld i vår bluesstorstue SANDNES BRYGGE.

Det vil bli forhåndssalg i restaurangen på brygga og på våre onsdagskonserter.

http://www.youtube.com/watch?v=0VzwDgAGmVM

Pris: kr. 0 ,- (Medlemmer kr. 0,-)