Innmeldingsinfo:

Hjertelig velkommen til oss i Sandnes Bluesklubb.

Medlemskontingenten er for tiden kr. 400,-, og varer frem til vårt årsmøte som avholdes medio februar. Fra midten av august er prisen. kr. 200,-. Medlemskapet varer til du skriftlig melder deg ut eller ikke betaler neste kontingent. Neste års kontingent sendes ut sammen med innkalling til vårt årsmøte.

For at vi skal kunne gi deg fortløpende informasjon om våre aktiviteter og tilbud, er det viktig at vi har korrekt postadresse og E-post adresse, slik at vi kan holde deg oppdatert. E-post er gratis distribusjon. Vi foretrekker å la pengene våre gå til klubbens arbeid og ikke la den forsvinne i porto.

Medlemsinnmelding:


Ja Nei

Ja Nei
Ja Nei
Ja Nei

Som du forstår så er du ikke medlem før kontingenten er betalt. Denne har du forhåpentlig allerede betalt, men om du mot formodning ikke har fått betalt, ber vi deg om å betale inn på vår konto 3260 21 59352. Husk å merk betalingen med kontingent, samt ditt navn.

Alternativt kan du betale via Vipps eller ved inngangen under en av våre konserter.
Ved registrert innbetaling, vil vi sende deg en kvittering via epost som du viser ved første konsert hos oss. Du vil da få utstedt et medlemskort som du viser når du kommer på konsertene.

Bank
Vipps
Betalte med kort under konsert

Medlemsfordeler:
  • Ukentlige konserter gjennom hele året, bortsett fra om sommeren hvor vi heller reiser på Bluesfestivaler.
  • Medlemsrabatt på alle konserter som arrangeres av klubber i Norsk Bluesunion.
  • Inntil 5 Blues News, Norges beste og eneste bluesmagasin.
  • Tilbud om turer og andre sosiale arrangementer.
  • Unik mulighet til å bli kjent med andre som liker Blues.
  • Mulighet til å bli valgt i vårt styre og organisasjon.
Norsk Bluesunion:

Vi er en del av Norsk Bluesunion. Derfor vil du som medlem hos oss, få tilsendt automatisk Blues-news og få rabatt på konserter i andre klubber som er med i Bluesunionen. For mer info. om Bluesnionen sjekk ut deres hjemmeside: norskbluesunion.no

Norske Konsertarrangører:

Vi er også medlem av Norske konsertarrangører som gir deg i tillegg en del tilbud. Les mer om Medlemsfordeler - Kulturfordel på konsertarrangor.no