Om klubben:

Klubben drivers på et ikke-kommersielt ideelt grunnlag. vi har som mål å skape grobunn for utvikling av lokal bluesinteresse og utøvelse av musikkformen. og arbeider aktivt med å gi byens musikere gode utviklings- og levevilkår og å tilføre byens publikum et bredt spekter av musikkopplevelser basert på bluesens mangfold. Våre konserter skal samle kreative krefter og skape broer mellom musikkformene og jevnlig tilføre Sandnes god og variert musikk, både fra lokale, utenbys og internasjonale utøvere.

Sandnes Bluesklubb hadde allerede sin første konsert 16.04.97 og ble konstituert 6. mai i 1997. Vi har avholdt over 980 klubbkonserter siden da. 

Konsertene har vi normalt ukentlig på onsdager fra kl. 20:30 til ca. kl. 23:00 slik at du kan komme deg hjem og på jobb dagen etter uten for store problemer. I enkelte tilfeller har vi noe større arrangementer som holdes i helger. Under sommerferien tar vi ferie fra våe egne konserter, men reiser ofte i sammen på festivaler. Vårt konsertprogram kan du finne under program.

Våre konserter er åpne for alle, og som medlem får du flere fordeler. Kontingenten tjener du raskt inn allerede på inngangsbilletten, da du får rabatt hos alle landets bluesklubber tilsluttet Norsk Bluesunion på normalt minimum 50 kr i forhold til ikke-medlemmer. Prisene på enkelte konserter kan imidlertid variere, men ligger normalt mellom 100 - 200 for medlemmer. En får også tilsendt inntil 5 utgaver av Blues News, Norsk Bluesunions medlemsmagasin. 

Medlemskap kan ordnes via vår innmeldingside eller når vi har et arrangement.

Vi har mange gode band på menyen fremover, så ta med deg ditt gode humør, kolleger, naboer og venner, og unn deg ukentlig, god sjeleføde i form av et godt miljø og unike musikkopplevelser…:)

Norsk Bluesunion:

Vi er en del av Norsk Bluesunion. Derfor vil du som medlem hos oss, få tilsendt automatisk Blues-news og få rabatt på konserter i andre klubber som er med i Bluesunionen. For mer info. om Bluesnionen sjekk ut deres hjemmeside: norskbluesunion.no

Norske Konsertarrangører:

Vi er også medlem av Norske konsertarrangører som gir deg i tillegg en del tilbud. Les mer om Medlemsfordeler - Kulturfordel på konsertarrangor.no

Postadresse:

Sandnes Bluesklubb
Postboks 596
4302 SANDNES

Info fra styret:

Her er linken til den nye websiden vår: https://sandnesbluesklubb.no/

All oppdatert informasjon om klubben og våre arrangementer er å finne der, denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.

 

Hilsen Styret.

Du finner oss også på Facebook,
https://www.facebook.com/sandnesblues/

Kart: Vi er ved Ruten 18