Ons. 12. aug. Joe Rusi Trio - på Residence

Joe Rusi Band

Bandmedlemmer:
  • Joe Rusi : Vokal og gitar
  • Brunjar Blomvik : Bass
  • Daniel Hinderaker : Trommer

Joe Rusi Trio

Denne onsdagen kommer Joe Rusi Trio
4. desember 2015 slippte Joe Rusi sitt solo debutalbume ”Who I Am” (BIGHCD1502) på Big H Records (CD og digitalt). Albumet er spilt inn i New Orleans med legender som Johnny Vidacovich (trommer), John Papa Gros (piano), James Singleton, Doug Belote og George Porter Jr (bass, the Meters) i kompet. Arne Skage Jr. (Reidar Larsen og Rita Eriksen) har produsert disse låtene som er spilt inn i the Music Shed i New Orleans våren 2015. Joe Rusi er i front med eminent gitarspill og sjelfull vokal som får fram heten, fuktigheten og rytmene fra the Crecent City. Låtene på albumet er et knippe egenkomponerte låter som syder av Louisiana soul, blues og r&b. I tillegg serverer Joe og bandet et par klassiske coverlåter fra New Orleans legender som Earl King og Allen Touissaint. Sistnevnte døde nylig og Joe sin versjon av ”Brickyard Blues” er en strålende hyllest til Allen Touissant og musikktradisjonen fra the Big Easy.

Joe begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, gitar da han var 10 år og ble profesjonell musiker som 15 åring. I 2001 flyttet han til Flekkefjord og har siden vært aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet. Han har vært en svært aktiv musiker på klubb- og festivalscener i Norge og har også turneert utenlands (bl.a. USA-turne i 2012). Han jobber også som rektor på Lund kulturskole. ” Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter.

” -Farsund Avis “ Spilleglede som smitter over publikum, brilijant musiker.
”- Elvebyen Bluesklubb "Joe Rusi - haunting tunes and guitar work, soulful singing.
”- Dan Bowden (Electric Blues Guitar Workout) "Joe Rusi's guitar playing is simply great.
" Rick Peckham (Assistant Chair of the Guitar Department, Berklee College of Music) Joe har tidligere gitt ut et live-album og en EP men tar med denne utgivelsen steget helt ut og presenterer et fullt album med i hovedsak egen musikk. Siden 2013 har han også vært å høre på Radio Kvinesdal med ”Blues med Rusi”. Han har også blitt tildelt det prestisjetunge ”Celebrity Scholarship” av Berklee Collage of Music og fått Masters Certificate in Songwriting and Guitar (panel besående av bl.a. Steve Vai, Paul Simon, Herbie Hancock og Mark Mothersbaugh).

I 2017 kom Joe Rusi ut med et nytt album, "A tout le monde from...", også dette spillt inn i New Orleans. Med seg har han Arne Skage og en gjeng fantastiske New Orleans musikkere. Og bidrag fra Reidar Larsen på et par låter.


Sted: Hotell Residence
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:00

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Kjøp gjerne billetter på forhånd hos GoTickit.

Ons. 19. aug. Tubesnakes (Stord) - på Residence

Tubesnakes (Stord)

Bandmedlemmer:
  • Rolf Haldorsen Vokalist og Gitarist
  • Per K. Hauan Tangenter
  • Per Inge Stensletten Trommer
  • Johnny Stensletten Bass

TUBESNAKES

Da får vi endelig et gjensyn av Tubesnakes fra Stord. De har spilt hos oss mange ganger før, senest den 23 August 2017. Bandet ble etablert i 1994, gav ut sitt første album i 1998. De reiste til USA høsten 2001 for å spille inn deler av album (Texas Minded) resterende spor ble spilt inn i ABC studio i Ølen, og albumet ble gitt ut i 2002. De promotere plata TX minded sommeren 2002 for et fullsatt telt i Skånevik, for øvrig samme året som Gary Moore var der :-) I 2004 reiste de igjen til USA for å være med på produksjon av en samle plate med Wild Oats studio Nashville TN. Etter dette har de spilt på utallige klubber og festivaler i hele Sør-Norge inkludert oss.

I 2013 bli bandet rammet av dødsfall (Vokalist, gitarist og låtskriver Lars Vad) gikk bort, etter et års tid langt nede klarte bandet å få etablert seg igjen med ny gitarist og vokalist. Rolf Haldorsen, som for øvrig var med å ferdig stille det allerede påbegynte albumet til Tubesnakes Walking som var halvferdig, då Lars gikk bort blei ferdigstilt i ABC studio november 2014.  Plata ble sluppet januar 2015


Sted: Sandnes Brygge
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:00

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Kjøp gjerne billetter på forhånd hos GoTickit.

Arrangement adresse:

Blues på Hotell Residence 

Fra og med juli 2020 i uoverskuelig fremtid vil Sandnes Bluesklubb holde til fast, på Hotell Residence. 

I hele juli og ca. halve august blir det blueskonserter, hver onsdag, på Hotell Residence, som ligger midt i byen, i Julie Eges gate 5. 

Dørene åpner kl.19:30 og konsertstart er kl. 20:00. 

Vi prøver ut våre nye lokaler og trenger derfor publikum. Hotellet i seg selv er stengt (frem til august), men vi holder til i baren i første etasje (Bar X). Medlemskortet gir medlemmene Blues-priser i baren. 

Sandnes Bluesklubb starter med ordinære onsdags-konserter fra den 19 august.

Programmet finner dere på vår webside (www.sandnes-blues.org) og på vår facebookside
(https://www.facebook.com/sandnesblues)  

Hilsen Styret.    

Kart: