Ons. 03. mars Håkon Høye & the Honey Tones - AVLYST

AVLYST p.g.a Korona-restriksjoner.

Håkon Høye er kanskje bedre kjent som gitarist, låtskriver og produsent i Billy T Band som vant Spellemannprisen for beste bluesutgivelse i 2010 og 2012. Sammen med sitt faste band presenterer han her et eklektisk knippe låter skrevet i samarbeid med William "Bill" Troiani. Deres samarbeid har i tillegg til 2 Spellemannpriser resultert i flere finaleplasseringer i International Songwriting Contest i Nashville og en 2. plass i blueskategorien for låta "Blow My Cover" i 2013.

Låtene på 'Bout Time speiler et vidt spekter av Håkons inspirasjonskilder – fra Lightnin' Hopkins, New Orleans funk til AC/DC. Selv om låtene favner bredt er det bluesbakgrunnen som etterlater seg det kraftigste fotavtrykket og preger dette albumet. Eller som Billy T utrykker det i innledningsteksten i CD-heftet:

"The Hawk have produced a wonderfully eclectic Blues recording here, that should end up on everyones playlist.»The Honeytones» are tougher than the name suggests; tough, groovy, bluesy, and dare I say, funky. Be sure to bring your «Honey», and your dancing shoes!" – Billy T

I tillegg til sitt arbeid med Billy T Band har Håkon vært aktiv på norske og utenlandske konsertscener siden midten av 1990-tallet og han har deltatt på bl.a. Louisiana Red's "Back To The Black Bayou" som var nominert til to Blues Awards (Bluesens Grammy) i Memphis i 2010. Håkon var aktiv i miljøet rundt den nå nedlagte klubben "Muddy Waters" i Oslo tidlig på 2000-tallet og har siden den gang spilt med en rekke kjente artister i inn og utland. Sammen med sitt faste band "The HoneyTones" får han spille sine egne favorittlåter samt egenkomponert materiale fra albumet "'Bout Time". De serverer en musikalsk gumbo med elementer av blues, klassisk r&b, soul, New Orleans funk, 60-talls garage og swamp rock. Kort sagt: "Blues for the new millennium"!

22. november 2019 slapp Håkon Høye (aka The Hawk) albumet "Nights At The Surf Motel". Dette var oppfølgeren til "Bout Time"

Håkon Høye: gitar, vokal

Per Tobro: bass

Kasper Værnes: saksofon

Vetle Larsen: trommer

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb


Sted: Hotell Residence
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:30

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Kjøp gjerne billetter på forhånd hos GoTickit.

Ons. 10. mars Paulsrud Band

Bandmedlemmer:

 

  • Thea Paulsrud - vokal
  • Ask Vatn Strøm - gitar
  • Håvard Ersland - orgel
  • Kim André Tønnessen - bass
  • Bård Berg - trommer

Oslo-baserte Paulsrud Band startet med en felles fascinasjon for musikk i blues- og soulsjangeren. De har latt seg inspirere av artister som Knut Reiersrud og The Meters, og musikken deres er influert av soul, afrobeats og rock. Med bakgrunn fra konservatoriet i Kristiansand, konservatoriet i Stavanger og Norges musikkhøgskole er en livekonsert spekket med hardtslående riff, suggerende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer! Bandet har spilt konserter hos blant annet Jæren Bluesklubb og Serendipfestivalen. I feburar 2021 går de i studio for å spille inn sitt debutalbum.

 

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb


Sted: Hotell Residence
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:00

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Kjøp gjerne billetter på forhånd hos GoTickit.

Info fra styret:

Javel, siden det fremdeles er Korona-restriksjoner i kommunen, så vel som nasjonalt, så er altså de to siste konsertene i februar og den første i mars, AVLYST.

Sandnes Bluesklubb beklager AVLYSNINGENE, men vi håper at alle holder seg friske og raske, slik at vi kan komme tilbake med disse artistene på et senere tidspunkt. 

Hvis situasjonen bedrer seg, så blir det årsmøte onsdag den 17 mars.

HUSK påmeldingsfristenonsdag den 10 mars 2021

Følg med her og på Facebook siden vår for mer informasjon.

Vi vil, som alle andre, følge utviklingen nøye, og vil holde dere informert både på Facebook og her på hjemmesiden vår.
De som har kjøpt billett(er) til konserter som er blitt avlyst, kan bruke disse på senere konserter eller få refundert pengene.

Hold god avstand, vær forsiktige og husk å sprite dere nok.

Hilsen Styret

Du finner oss også på Facebook,
https://www.facebook.com/sandnesblues/

Kart: Vi er ved Ruten 18