Ons. 10. juni Rockn Rolf Band - Nettkonsert kl.20:30

Bandmedlemmer:
  • Rolf Lundquist - Vokal - gitar
  • Njål Møller - Gitar
  • Alan Moody - Bass
  • Trond Bøe - Trommer

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

ROCK’N ROLF BAND, er et lokalt band bestående av fire spilleglade personer som har tilbragt mange timer og år på scenen tilsammen.

Rolf Lundquist som er vokalist og front person har musikalsk erfaring fra de fleste musikk stiler men har en stor forkjærlighet for blues. Hans erfaring med CCR (Creedence CR) gjør at rå og røff blues passer like bra som melodiøse og følelsesfylte blues ballader. Bandet fylles denne gangen opp med tre fantastiske personer og musikere på følgende instrumenter:

Njål Møller - Gitar

Kjent fra flere band og en ivrig Sandnes bluesklubb tilhenger og deltager. Har spilt blues i årevis, i mange sammenhenger og band og med de beste innen blues-sjangeren.

Alan Moody - Bass

Alan er en musiker som trakterer flere instrumenter og musikk stiler og har lang erfaring som musiker både nasjonalt og internasjonalt. Har spilt og deltatt ved flere anledninger i Sandnes Bluesklubb. Alan er en musiker med et hjerte av gull.

Trond Bøe - Trommer

Trond er en musiker med lang musiker erfaring fra blant andre «Blue Chordettes» og med lang erfaring innen Sandnes bluesklubb. En musiker man setter pris på å spille med.

Vi håper og tror at denne gjengen kan gi vårt kjære publikum en musikalsk givende og heftig streaming bluesaften, onsdag 10 juni.

Konserten starter kl. 20:30.


Sted: NETTKONSERT
Entré fra kl. 20:25 og Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 0,- Medlemmer kr. 0,- Studenter kr. 0,-

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps - Trykk «kjøp og betal» og søk etter Sandnes Bluesklubb.