Ons. 20. nov. Trond Olsen Band

Trond Olsen Band

Bandmedlemmer:
  • Trond Olsen - gitar og vokal
  • Lars Hammersland - orgel og piano
  • Sigmund Vik - bass
  • Morten Bergstrøm - trommer

TROND OLSEN BAND

Med stor respekt for den verden av lyd som springer ut fra sjangeren blues, har TOB (Trond Olsen Band) funnet seg vel hjemme i sitt eget blå toneland. Noe av det som kjennetegner bandet er kvalitet, energi og stor spilleglede. Med sin musikalske bredde, farget av påvirkning fra musikk gjennom flere ti-år, treffer TOB et bredt publikum.

TOB debuterte i 2009 med albumet "New Day Coming". Bandet og albumet har fått mye skryt og musikken her lover mye for framtida. Trond Olsen har laget alle låtene, spiller gitar og synger. TOB har også begeistret klubb- og festivalpublikum i Norge de siste årene gjennom sitt samarbeid med gitarlegenden Buddy Whittington, mangeårig gitarist i John Mayall & The Bluesbreakers. Noe som definitivt bidrar til stor anerkjennelse av dette bandet.

Bandet har besøkt Sandnes Bluesklubb tidligere og gleder seg til å komme på scenen på Sandnes Brygge igjen, onsdag kveld.

HVIS DU HAR ca 5 min & 30 sek til overs, kan du høre bandet med Buddy Whittington, fra konserten i SBC, fra 2014 i linken fra Youtube under:

https://www.youtube.com/watch?v=SDO9d7F-8SU


Sted: Sandnes Brygge
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:00.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps - Trykk «kjøp og betal» og søk etter Sandnes Bluesklubb.