Ons. 04. sep. Saverio Maccne & Double Ace.

Bandmedlemmer:
  • Saverio Maccne - Guitar & Vocals
  • Olli Estola - Drums
  • Jaakko Konttila - Bass

Saverio Maccne er en argentinsk blues-og rock gitarist, sanger og komponist, som er født og oppvokst i Buenos Aires. Maccne har en enestående, sterk "rooty" sound. Det unike med Maccne`s musikk er basert på hans lange og brede erfaring innenfor flere musikkarter, og på hans talent til å kombinere disse på en spektakulær og kompromissløs måte.

I kjernen i musikken hannes kan man høre hans kjærlighet til blues, og til rock fra 60 og 70 tallet krydret med jazz teknikker. Maccne`s musikk er en slags elektrisk blues; det er rå og upolert og utstråler en orginal, nesten primitiv, voldsom kraft - og allikevel er den perfekt balansert og presis, hver note må være helt klar, og hver note må reflektere utøverens følelser.

Maccne har spilt gitar siden han var en liten gutt. Hans første konserter hadde han i barer i nabolaget fra han var 14 år gammel. Saverio er selvlært, men han lærte mye i gatene i Buenos Aires, spesiellt i bohem strøket rundt San Telmo.

I dag bor Saverio Maccne i Finland, og han spiller både i Argentina og rundt i Europa, hvor han har opptredd påulike Blues- og Rock festivaler og på klubber. Maccne skriver sanger både på spansk og engelsk. Han har ute 4 album så langt.

Sjekk ut denne av Saverio Maccne & Double Ace - "Crossing The Crosscurrents" på Youtube:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WgDVD1OGFE8


Sted: Sandnes Brygge
Entré fra kl. 19:30 og Konserten starter kl. 20:00.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Kjøp gjerne billetter på forhånd med Vipps - Trykk «kjøp og betal» og søk etter Sandnes Bluesklubb.