Ons. 21. okt. Samana Rising - på Residence

Bandmedlemmer:
  • Hanne Sivertsen – Vokal
  • John David Didriksen – Bass
  • Leif Johan Flornes – Gitar
  • Vegard Pettersen - Gitar
  • Are Øverland – Trommer

Samana Rising spiller låter fra debutalbumet "Days Without You", live fra Varatun Gård i Sandnes.

Samana Rising startet høsten 2015. Bandet har hatt dagens besetning siden midten av 2017, og har tilhørighet på Jæren. Samana Rising har tidligere gitt ut singlene "Time to Wake Up", "Without Your Love" og "Dizzy".

Debutalbumet "Days Without You" ble annonsert vinteren 2019 og første singel "Another Day" ble sluppet den 20 mars, med tilhørende musikkvideo. Låten høstet gode kritikker og havnet på over 180 spillelister. Den har vært spilt i mer enn 73 land på Spotify alene, og ble fort bandets mest strømmede låt.

Debutalbumet "Days Without You" ble lansert 24 april.
Låtmaterialet er variert, og gjenspeiler bandmedlemmenes forskjellige inspirasjonskilder. Sjangeren er bluesrock men man kan høre elementer av pop, rock og soul i miksen.

Albumet åpner med klassisk bluesrock i låtene "Mountains" og "Not Up to You" via energisk boogieswing i "Taste of Life" og frem til den mektige balladen "Too Tiny". Side B åpner med "Hold On". De emosjonelle balladene "Your Way Out" og "Twisted" følger før "Another Day" tar lytteren tilbake til den tiden da bluesrock var mer kommersielt, med catchy refreng og gitarriff. Albumet avsluttes med låta "Clearly" en låt hvor disco møter bluesrock som garantert får dansefoten til å gå. Funkrocklåten "Be There" er bonusspor på CD og den digitale utgivelsen av albumet.

Tekster og melodier skrives av vokalist Hanne Sivertsen og musikken er komponert av gitaristene Leif John Flornes og Vegard Pettersen. Albumet er spilt inn i studioet Storyteller Recording på Kvernaland, med Jørgen Manke som produsent. Han har også mikset albumet mens Pete Maher i London har stått for mastring. Bandet har fått god hjelp av dyktige blåsere og korister på de fleste av låtene, noe som setter et sterkt preg på lydbildet.

Cover er laget av designer og fotograf Alexander AD fra Los Angeles. Bandet har hatt et spesielt samarbeid med ham helt siden de lanserte sin første singel i 2017.

Samana Rising har de siste årene hatt enn rekke konserter i området rundt Stavanger, og flere er planlagt i løpet av høsten 2020

https://goticket.no/client_events/Sandnes%20Bluesklubb


Sted: Hotell Residence
Entré fra kl. 20:20 og Konserten starter kl. 20:00.

Pris: kr. 200,- Medlemmer kr. 150,- Studenter kr. 75,-

Billetter kjøpes på "goticket", eller i døra med kort.

Programoversikt
Dato Arrangement