Ons. 17. juni Big B & The Gentlemen - Nettkonsert kl. 20:30

Bandmedlemmer:
  •  Atle Helland Strøm: Trommer
  • Ketil Hatleskog: Gitar. 
  • Svein Rosenberg: Tangenter.
  • Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».
  • Bjørn Axel Aunan: Vokal

VELKOMMEN TIL NETTKONSERT I SANDNES BLUESKLUBB.

BETALING ER VALGFRITT PÅ VIPPS - TRYKK "KJØP OG BETAL" OG SØK OPP SANDNES BLUESKLUBB ELLER SØK PÅ VIPPS NR. 13825

VI HÅPER FLEST MULIG AV BÅDE MEDLEMMER OG IKKE-MEDLEMMER TUNER INN OG STØTTER OPP OM BLUESKLUBBEN VÅR.

GÅ INN PÅ SANDNES BLUESKLUBBS FACEBOOKSIDE, STREAMINGEN STARTER KL. 2020 OG KONSERTSTART ER 2030.      https://www.facebook.com/sandnesblues/live

BIG B & THE GENTLEMEN 

Stavangers nye soulband

En gruppe erfarne musikere med allsidig bakgrunn fra diverse orkestre fikk sommeren 2019 lyst til å danne et nytt band med vekt på soulmusikk. Det viser seg at denne sjangeren faller i smak hos en stor mottakergruppe, og vi har allerede spredt glede og gode musikkopplevelser for publikum. Bandet kjennetegnes med kvalitet, spilleglede og et fleksibelt valg av sanger. Vi tar sjangeren på alvor, men alltid med et godt glimt i øyet. Det er en høy trivselsfaktor i bandet, og kjemien blant musikerne er god. Et motivert og samspilt orkester betyr mye for atmosfæren og stemningen.

Etter en intens øvingsperiode er vi nå klare for å ta spilleoppdrag som helaftens arrangementer, firmafester og andre aktuelle sammenkomster. Vi har allerede spilt på Stavanger og Sandnes bluesklubb og fått god respons fra publikum.

Bandet består av følgende medlemmer:

 Atle Helland Strøm: Trommer  

Atle er en erfaren, dyktig og energisk trommeslager som har spilt med flere kjente musikere. Her kan nevnes bluesbandet Eric «Slim» Zahl & The South West swingers, som har gjort stor suksess innen blues-sjangeren både lokalt og utenfor landegrensene, samt Hard Luck Blues Band, Crossroads og The Sensational Blues Band.  Han er for tiden fast trommeslager i Reidar Larsen-band.

Ketil Hatleskog: Gitar. 

En trollmann på strengene og et oppkomme av vellyd. Har bl.a. spilt i danseorkesteret “Atomic”, “Rått & Råde, “Tiedemann blue” for å nevne noe.

Svein Rosenberg: Tangenter.

En erfaren og allsidig musiker med bl.a. bakgrunn fra “Atomic”, Sandnes kommunale revygruppe, Tiedemanns Group og akkompagnatør for diverse sangartister.

 Helge Egeland: Bass og «musikalsk rektor».

Har spilt og i diverse band i en mannsalder. Stødig som et fjell og danner ryggraden i bandet sammen med trommisen.

Bjørn Axel Aunan: Vokal

Har sunget på scener i distriktet i minst 45 år og imponerer med sin litt røffe og allsidige røst. Han har bl.a. sunget i “Locos”.

https://www.facebook.com/315110705811852/videos/448272932714826/


Sted: NETTKONSERT
Entré fra kl. 20:15 og Konserten starter kl. 20:30.

Pris: kr. 0,- Medlemmer kr. 0,- Studenter kr. 0,-

Billetter kjøpes på "goticket", eller i døra med kort.

Programoversikt
Dato Arrangement